- 6 Mart 2024
- 10.288
- 8.814
- 168
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
esim gebeliğimde de öncesinde de bir aylık görevlere gitti. yani yalnız kalmakla ilgili bir sorunum yok. ki 30 gün gece, 15 gğn gündüz çalışıyor yani çoğunlukla geceleri yalnızım. depremden korktum diyorum ya hu!! ki pişman oldum zaten sakinleşince. keske o an biri bana sakinleşmemi ve karar vermek icin sabahı beklememi söyleseydi. ama ben aakinleştiğimde abim çoktan yolu yarılamıştı. biz de e bari çocuğun hastane islerini hallederiz dedik. hakkaride kalça ultrasonu için randevu alamamıştık çünküValla isteyerek gidiyorsun.
Oğlum doğdu hastanede kocamla ikimiz kaldık baktık. Eve çıktık başka şehirden gelen kayınvalidem 3 gece bizle kaldı döndü. Sonrasında da gece gündüz kimse kalmadı tek baktım.
Çocuğum 6 aylık olduğundan beri de eşim haftada iki gece nöbetçi olur biz evde yalnız olurız. Bazen annem gelir kalırsa ne ala ama genelde tektim. Hep tek baktım. Benim de korktuğum zamanlar oldu ama aynı şehirde olduğum halde anneme gidip kalmadım. Yoksa bende bilirdim nöbetlerde annemde kalmayı.
Yetişkin insanlar olarak kendi doğurduğumuzun sorumluluğunu almalıyız.
Aynı şehirde annem daha az geldi kaldı ben kalmadım bile.