o kadar seviyorum ki kendime kiziyorum artik

ilk basta ben kabul ettigim icin bu sefer sanki onu kendime asik etmek icin oyle yapmisim gibi olacak diye dusunuyorum.
dediginizi kendime soruyorum o yuzden zaten huzursuzum. yani bi sure sonra bu huzursuzlugum buyuyup ikimizden cikarmaya baslar miyim sinirimi diye dusunuyorum

BDSM, rızaya bağlı olarak fiziksel baskı ve kuvvetli duyusal uyarımın uygulandığı ve fantazi güç rolü oynamanın yapıldığı cinsel tercih ve kişisel ilişki türüdür.

buymuş da bu ne peki? dövüyo mu seni ilişki sırasında,kırbaçlıyo mu napıyor?

hahaha kızlar yorumlarınız on numara tamamen kendi yorumuma gelecek olursam
yahu kardeşim sen neden istemediğin bir şeyi kendine yaptırtıyorsun? o zevk alıyor ben göz yumayım diye bir şey mi var? kendi bedenine saygı duy önce.Birde çok iyi adam şöyle böyle diye bahsetmişsin ona değinmek istiyorum.Evet mükemmel biri olabilir ama oda her erkek gibi cinsellik isteyecek.Değişik fantezileri olmasını yorumlayamadım açıkçası hiç yaşamadığım için.Neyse şunuda belirteyim evlilik dışı ilişkiye kadar gidiyorsunuz.Buna ben karışmam ama birkaç ay sonra burda "kızlarrr acaba hamile miyim?" ya da birkaç yıl sonra "nişanlım bakire olmadığımı bilmiyor" tarzında yazılar yazma gözünü seviyim

hayir oraldan bahsetmiyorum.
bdsm duymus muydunuz
evet duyduk. Hatta burada bir arkadasin konusuna da kendi farkinda olmadigi halde o teshisi sip diye koymuslugumuz da var. eski konularin arasinda bulabilirsin.
Literaturdeki adini yazip isi kufre dokmedikten sonra konusulamayacak bisey yoktur herhalde bu platformda. En kotu konu tasinir. Gizem yaratmaya gerek yok.
Simdi durumuna gelince dedigim gibi rahatsiz oldugum birseyi yapmak beni daha cok mahcup eder. Asla ama asla istemedigim birseyi yapmazdim. Yapmiyorum. Herkes kaldirir ya da kaldiramaz.
empati kurdum karar sizin.

oyle evire cevire dovmuyor tabii ki
ama az miktarda da olsa fiziksel baski ve guc oluyor

tasma deri falan yok, dedigim gibi o kadar ileri boyutta degil.
ama o ipler falan var, az da olsa belli bir oranda fiziksel kuvvet uygulama var, bir de iste emir vs

Bondage? Zevk meselesi kimisi için, ama acı varsa gerisi teferruat bana göre, koşarak uzaklaşılır.

Ama bunu size uyguluyorsa ve siz sevdiğiniz için devam edip buna alışıyorsanız ve aslında istemediğinizi düşünüyorsanız devam etmeyin tabii ki, 40 gün sonra eziyete alışmak oluyor o. Karakter zayıflığı da demek istemiyorum ama güzel zamanlar için diğer istemediğiniz şeylere katlanarak sağlıklı ilişki yürütülebileceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Bence cinselliğin sizin beyninizde bir kalıbı var ve sevgilinizin yöntemi o kafanızdaki uaturuplu cinsel ilişki formatına uymuyor. Belki zevk alabilecekken alamıyorsunuz bu yüzden. Bence bu kötü bişey değil kesinlikle hatta sizde kendinizce bi tarz oluşturabilirsiniz birlikte uygulayabilirsiniz.. lütfen beyninizdeki sınırlardan ve kategorilerden kurtulun

Birazda kör gibi bakiyorsun olaylara sanki yanlis anlamada bunca olayi yasayan sensin kabullendin birdir ikidir ama devam etti.. katlanilmaz hale geldi.. seviyorum diyip katlanmakta bir yere kadar dünyanin en iyi erkegi olsa ne yazar sana aci verdikten sonra..
Sen ondan bu yüzden ayrilmaktan korkuyorsun . Ayrilmadan bu isi düzelteyim istiyorsun...Yazarken bile tereddütlüsün bu kadar kapatma kendini ..

ne kadar yazabilecegimi bilemedim acikcasi o yuzden cok acik yazmak istemedim. eger sakinca olmaz diyorsaniz iyi o zaman.

kızlar yanlış anlamayın ama ya şu grinin elli tonunu profil msjlarınızla tartışsanız konu karışıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…