o kadar seviyorum ki kendime kiziyorum artik

eninde sonunda gider evet
vazgecelim dedigimde vazgecer, bir sure oyle devam ederiz. onu biliyorum. ama onlar icin bu bizim tam anlayamadigimiz derecede bir ihtiyac, yani bir sure sonra hic tatmin olmamaya baslayacak. eninde sonunda ya tamamen gidecek ya ruhum duymadan baskalariyla yapacak.

inanin icimde bir seyler akti bu samimi mesajinizi gorunce
bir sey diyemiyorum. tesekkur ederim sadece.

valla kitap yok sattı,bizimkiler altın gününü bıraktı grinin elli tonu günü düzenliyolardı seri elden ele dolaşıyodu

Siz bu ise, evlenseniz bile bir son goruyor musunuz ? Yani sizin hayalinizdeki mutlu evlilik gerceklesecek gibi mi, yoksa sorunlar yumagi olacak gibi mi? Belki de kendinize mutlu son, guzel bir iliski gormediginiz icin beyniniz mutsuzdur ?

Yani adam sizi kayitsiz sartsiz sevmiyor bu durumda ne yazik ki. Siz de bunu icten ice bildiginiz icin mutsuzsunuz, durum bundan ibaret. Mutsuzlugun sucunu da beyniniz cinsellige yukluyor, sucu cinsellige atiyor. Sartla, kosulla deger goruyorsunuz; kosulsuz deger gormenin ne demek oldugunu, ne kadar guvenli ve hzuurlu oldugunu daha onceden bilmyiorum yasadiniz mi , ama kafaniz aradaki farki biliyor.

kitabi ben de pek sevmiyorum, sadece ornek olabilecegi icin onu verdim

hiç okuyamayacağım sevmiyorum popi kitapları zaten
kızlar neden hayran oluyorlarmış acaba bağlayıp döven bir adama

Just, sen hentai izle bence O kitap film falan seni kesmez.

Herif yakisikli, zengin olunca dovse de, sovse de grey grey diye kari kiz hasta oluyor. Tipsiz bir adam flort etmeye bile kalksa adi abaza oluyor. Erkeklere de yazik, cifte standart

hiç okuyamayacağım sevmiyorum popi kitapları zaten
kızlar neden hayran oluyorlarmış acaba bağlayıp döven bir adama

Ya adam tam anlamıyla ruhu kırılmış ama içinde bir kedicik yatan yakışıklı,zengin.Hani böyle sorunları var katı gözüküyor ama aslında pambık gibi.Ama kitap tam anlamıyla ergen kitabı edebi değeri - lerde,çerezlik gidiyor.

okudunuz mu bilmiyorum, onu sadece ornek olmasi icin soylemistim. okuduysaniz kirmizi odayi falan biliyorsunuzdur, onlari istemiyor onları yok onu deme istemistim.

Kitabı okudum ve sevemedim. Bu kitabı okuyanların çok büyük kısmı kadınmış, ona çok şaşırmıştım.. Ama başladığım kitabın sonunu mutlaka getirmem lazımdı okudum.
Zaten o çok abartılı şeyler kırmızı odada geçiyor, Yani diğer kısmımı diyorsan onları 3 aşağı 5 yukarı çoğu kişi yapabiliyor. Ya açık olarak yazmadığın için yorum yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…