- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
evet, duz, siradan cinsellikte hicbir problemimiz yok
onun acisindan bakarsak diger turlusunde de problem yok. sadece ben artik kendimi kotu hissetmeye basliyorum, birikim sanirim artik. yetemedigimi, ona yeterince uyum saglayamadigimi dusunuyorum
dovuyor deyince evire cevire dovmek geliyor gozumun onune, inanin oyle bir sey yok. yani ileri seviyede yasayanlarda var ama bizde yokçok saçma bi soru olacak ama sormam lazım,gülen olursa kiblerim ona göre
sen de onu dövüyo musun?
evet, duz, siradan cinsellikte hicbir problemimiz yok
onun acisindan bakarsak diger turlusunde de problem yok. sadece ben artik kendimi kotu hissetmeye basliyorum, birikim sanirim artik. yetemedigimi, ona yeterince uyum saglayamadigimi dusunuyorum
Ya ne oluyor kitapta ne oluyor biri bana söylesin, çatlayacağım
dovuyor deyince evire cevire dovmek geliyor gozumun onune, inanin oyle bir sey yok. yani ileri seviyede yasayanlarda var ama bizde yok
ama arada bir tokat patlatmiyorum diyemem
evet. ilerisi icin oyle dusunceler varpeki ilerde iliskinizi resmiyete dokmek istiyor musunuz? evlilik filan..?
ben evlilikten once cinsellige karsi degilim fakat eger yasadiginiz seyler ruhunuzda yaralar aciyorsa ve kendinizden dahi sogumaniza neden oluyorsa,ilerde ciddi depresyona girebilirsiniz..sevgilinizle bu konuyu konusun,neler hissettiginizi soyleyin..
bi yağuşuklu var bi de sıradan bi sevgilisi.adam herkül mübarek günde 10 kez şey yapabiliyor ama sapkın biraz.bunun için özel bi odası ve özel aletleri var.önce kız adama hayır diyor sonra razı oluyor işte dövüşe mövüşe sevişiyolar.
ama adamın çocukluğuna inince bu manyaklığının sebebi bulunuyor.acaba konu sahibinin sevgilisininde mi çocukluğuna inilse
el ele tutuşup inebiliriz bence
evet. ilerisi icin oyle dusunceler var
bu dusunceler ortaya kondugundan beri de endiselerim tavan yapmis durumda. yani bir omur boyunca kaldirabilir miyim bilmiyorum, ona artik bunlar yok dersem ve ayrilmazsak bu sefer o depresyona girecek ve isler cok daha karmasiklasacak
Yahu sonuc olarak adam simdi napiyo ben orda kaldim
aman yok ben inmem sonra çıkamıyorum.
aa gri de ki son çok duygusalmış,ağlayanlar bile olmuş vallahi.
kitabı okumadan biliyorum bunları bütün çevrem okudu hepsinden tek tek dinledim