o kadar seviyorum ki kendime kiziyorum artik

Ben konu fake diyorum, bence yine bizimle kafa buluyorlar.

Fifty Shades in 14 subatta filmi cikiyor, ona ithafen BDSM hakkinda biz kezbanlarin ne dusundugune dair yoklama yapan bir uyanik var diyorum.

KOnu fake degilse bile, simdi kafamda canlandirdim, beyaz donlu, gobekli, killi bir amca , BDSM takiliyor ?!? Turk erkegi bence siz bdsm falan gecin, klitorisin nerde oldugunu ogrenin once. Turk kadinlari cinsellikten bucak bucak kacarken ne bdsm si ya, insanlar kendi bedenlerinden aldiklari zevkten babasi, anasi,danasi, halasi,, dayisi, komsusu yuzunden sucluluk duyuyor. Gecin yani, bizim toplumumuzda bu is tutmaz.

Size gelince konu sahibesi, eger fake degilseniz, madem ortada degisik seyler donuyor, ne guzel iste, zevk almaya bakin ? Adam kotu davranmiyorsa, dovmuyorsa, sovmuyorsa bence problem yok, daha ne istiyorsunuz? Ortalama yurdum erkegi opusmeyi bile bilmezken, sizde ne marifetli herif var, ne guzel iste.

Fifty Shades in 14 subatta filmi cikiyor, ona ithafen BDSM hakkinda biz kezbanlarin ne dusundugune dair yoklama yapan bir uyanik var diyorum.

KOnu fake degilse bile, simdi kafamda canlandirdim, beyaz donlu, gobekli, killi bir amca , BDSM takiliyor ?!? Turk erkegi bence siz bdsm falan gecin, klitorisin nerde oldugunu ogrenin once.

Cherry bu bdsm sacmaligi tam olarak ne ben bilmiyorum o_O

Bondage? Zevk meselesi kimisi için, ama acı varsa gerisi teferruat bana göre, koşarak uzaklaşılır.

Ama bunu size uyguluyorsa ve siz sevdiğiniz için devam edip buna alışıyorsanız ve aslında istemediğinizi düşünüyorsanız devam etmeyin tabii ki, 40 gün sonra eziyete alışmak oluyor o.
Karakter zayıflığı da demek istemiyorum ama güzel zamanlar için diğer istemediğiniz şeylere katlanarak sağlıklı ilişki yürütülebileceğini sanmıyorum.
evet
yani bir yandan iste guzel bir iliski icin katlansam diye dusunuyorum, diger yandan nereye kadar gidecek bilmiyorum.

sahteyse mutlu olurum şahsen,bi kadının cinsel ilşiki sırasında dayak yediğini bilmek iğrenç ötesi.

off daha neler duycaz ya.

KOnu fake degilse bile, simdi kafamda canlandirdim, beyaz donlu, gobekli, killi bir amca , BDSM takiliyor ?!? Turk erkegi bence siz bdsm falan gecin, klitorisin nerde oldugunu ogrenin once. Turk kadinlari cinsellikten bucak bucak kacarken ne bdsm si ya, insanlar kendi bedenlerinden aldiklari zevkten babasi, anasi,danasi, halasi,, dayisi, komsusu yuzunden sucluluk duyuyor. Gecin yani, bizim toplumumuzda bu is tutmaz.

Size gelince konu sahibesi, eger fake degilseniz, madem ortada degisik seyler donuyor, ne guzel iste, zevk almaya bakin ? Adam kotu davranmiyorsa, dovmuyorsa, sovmuyorsa bence problem yok, daha ne istiyorsunuz? Ortalama yurdum erkegi opusmeyi bile bilmezken, sizde ne marifetli herif var, ne guzel iste.
Turk erkegi degil kendisi oncelikle. Kaldi ki Turklerde de yapanlar var.
Ikincisi zevk almaya bakiyorum zaten, denemiyorum mu saniyorsunuz? Genelde alamiyorum ama, cogu seyde en azindan. Zevk almam gerektigini dusunuyorum ama alamiyorum, olsa zaten hicbir problem olmazdi.

BDSM, rızaya bağlı olarak fiziksel baskı ve kuvvetli duyusal uyarımın uygulandığı ve fantazi güç rolü oynamanın yapıldığı cinsel tercih ve kişisel ilişki türüdür.

buymuş da bu ne peki? dövüyo mu seni ilişki sırasında,kırbaçlıyo mu napıyor?

ya kadesa ne kadar masum soruyorsun bir de kıyamam :KK70:

Turk erkegi degil kendisi oncelikle. Kaldi ki Turklerde de yapanlar var.
Ikincisi zevk almaya bakiyorum zaten, denemiyorum mu saniyorsunuz? Genelde alamiyorum ama, cogu seyde en azindan. Zevk almam gerektigini dusunuyorum ama alamiyorum, olsa zaten hicbir problem olmazdi.

Anlamadim, peki bildigimiz duz, siradan cinsellikten haz aliyor musunuz bu adamla?

Peki psikolojik olabilir mi ? Yani istedigi seyleri yapmazsaniz gidecegi , sizinle olmak istemeyecegi gibi bir dusunceniz varsa, mutlu olmamaniz, keyif almamaniz normal zaten. Kim guvenmedigi, her an gidebilecegini dusundugu, sevgisi sartlara bagli biriyle tam anlamiyla mutlu olabilir ki?

Bence problem cinsellikte veya cinsellik biciminde degil, buna yuklediginiz anlamda olabilir. Yani sizi birakmamasinin kosulu buysa, mutsuz olmaniz normal. Cinsellikten degil, aslinda iliskinizden endiselisinizdir belki de, endiseli oldugnuz alanlari da yatak odasina yukluyorsunuzdur, buyuk resmi gormekten kacinmak icin. Yani daha buyuk bir problemi gormek yerine, baska , daha yuzeysel bir problem yaratip ona bakiyorsunuzdur.

Konun sahibi erkek arkadaşı o kitapta ki adama benzer seyler istiyormuş. Tam olarak onun gibi olmasa da. Tam olarak nasılsa artık.
okudunuz mu bilmiyorum, onu sadece ornek olmasi icin soylemistim. okuduysaniz kirmizi odayi falan biliyorsunuzdur, onlari istemiyor onları yok onu deme istemistim.

Grinin 50 tonu zımbırtısını okumadım ben ne yapıyor ki kitaptaki adam biri çıtlatsa???

Anlamadim, peki bildigimiz duz, siradan cinsellikten haz aliyor musunuz bu adamla?

Peki psikolojik olabilir mi ? Yani istedigi seyleri yapmazsaniz gidecegi , sizinle olmak istemeyecegi gibi bir dusunceniz varsa, mutlu olmamaniz, keyif almamaniz normal zaten. Kim guvenmedigi, her an gidebilecegini dusundugu, sevgisi sartlara bagli biriyle tam anlamiyla mutlu olabilir ki?
evet, duz, siradan cinsellikte hicbir problemimiz yok
onun acisindan bakarsak diger turlusunde de problem yok. sadece ben artik kendimi kotu hissetmeye basliyorum, birikim sanirim artik. yetemedigimi, ona yeterince uyum saglayamadigimi dusunuyorum

X