o kadar seviyorum ki kendime kiziyorum artik

Bencr evlenmeden de bu kadar büyük işlere girme sonra pişman olma. Evlendikten sonra istediğini yaparsınıx birbirinizin ama şimdilik sana saygı duymak zorunda

evet meşru daire keyfe kafi

Ters ilişki falan mı istiyor? Kitabı bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama yatağa falan mı bağlıyor? Ne yapıyor ki? Her şeyi söylemişsin ne istediğine gelince onu söylememişsin...????

köle/itaatkar fantezisi bi kitap okuma cok sIkIlirsin inan bana :KK14:
kitap berbat hayranlari kusura bakmasin

konu sahibi kartlarini acik oynamaliymis ben bunu bunu bunu istemiyorum sevmiyorum sen zevk aliyorsun diye yapmak zorunda degilim vs.. ayrica ayrilincada onla barisarak yelkenleri suya indirmissiniz belki kendi gelip barissaydi sizin isteklerinizi kabul ederdi $u an bu iliski devam ederken istekleri vazgecirmek cok zor olur hatta imkansiz geldi gözüme cünkü cok taviz verilmis
kitabi ben de sevmiyorum zaten de en uygun oyle anlatabilirim diye dedim. zaten neyseki o derecede degil. zaten kole kisimlari falan da degil.

isin dogrusu ilk basta heyecanli geliyordu ama cok da sevmedigimi anlayinca da geri donemedim artik. dediginiz gibi belki benim barismam hataydi ama o gelse bile tamamen vazgecmezdi cunku onlar icin en buyuk heyecan bu oluyor. her defa boyle degil tabii.

Sana ve sagligina zarar verecek seylermi istiyor? Yoksa cokmu fantezi dunyasi geniş demek istedin? Çok ustu kapali olmuş yeminle hic bisey anlamadim. O kitabida okumadim.

kitabi ben de sevmiyorum zaten de en uygun oyle anlatabilirim diye dedim. zaten neyseki o derecede degil. zaten kole kisimlari falan da degil.

isin dogrusu ilk basta heyecanli geliyordu ama cok da sevmedigimi anlayinca da geri donemedim artik. dediginiz gibi belki benim barismam hataydi ama o gelse bile tamamen vazgecmezdi cunku onlar icin en buyuk heyecan bu oluyor. her defa boyle degil tabii.

Karsi tarafa dürüst ve acik olmalisin yoksa isler zora girer istemeyerek yaptiginda ortaya cikabilir bu olasiliklarda var ne kadar daha bu artik tanimlayamadigimiz fantazileri sürdürebilirsin bunu kendine bi sor..?
o bakimdan erkek arkadasinla acik konusman sart..

Arkadas oraldan bahsetmis olsa gerek. Herseyi yazip onun ustune bir tek kelimeyi yazmak mi sorun oldu. Valla yazarken degil de istemedigim halde yaparken daha cok utanirdim heralde.
Tabi konu komuoyu yoklamasi, kadinlarin tepkisini merak etme vb. Abes bir durum degilse. Ikinci paragrafimi da KK nin akilli hatunlari anladi zaten.

Konu mıy mıy mıy ilerliyor, daraldım. Pasiflik anlatışına da yansımış. İstemiyorsan yapma kardeşim. Mantık kapılarını kapatırsan sen sen olmaktan çıkarsın. Evli olunca değişir mi dersen HAYIR. Sanki evli olunca her şey süt liman oluyor, swinger isteyen var. Cins çok memlekette.

hayir ters iliski istemiyor.

Ne istiyor hiçbir şey anlamadım. Ama istediği senin hoşuna gitmiyor burası açık.
Hoşuna gitmeyen şeyleri yapma. Bu tecavüze girer. İnsanın hoşuna gitmediği şeyler başkası tarafından zorla yaptırılırsa bunun adı tecavüzdür. Kendinize tecavüzü layık görmeyin.
Cinsellik kadınla erkek arasındaki %80lik değerdir. Onda anlayış yoksa %20lik kısmınız da kabusa döner.
Kendinize bunu yaptırmayın.
İnsan, insani meziyetlerinden dolayı sevilmeli. Cinsel yakınlaşmanın nasıl olduğu da insani meziyetleri gösterir. Hayvani duygularını cinselliğe katmayan insanla ömür boyu huzurlu bir yuva geçirirsiniz.
Ne olursa olsun sizin istemediğiniz şeyi başkasının size yapmasına izin vermeyin....

Arkadas oraldan bahsetmis olsa gerek. Herseyi yazip onun ustune bir tek kelimeyi yazmak mi sorun oldu. Valla yazarken degil de istemedigim halde yaparken daha cok utanirdim heralde.
Tabi konu komuoyu yoklamasi, kadinlarin tepkisini merak etme vb. Abes bir durum degilse. Ikinci paragrafimi da KK nin akilli hatunlari anladi zaten.
hayir oraldan bahsetmiyorum.
bdsm duymus muydunuz

oral değil,ters değil,gride ki yağuşuklu gibi sadist ve mazoşistte değil...ne istiyor grup falan mı :KK57:

X