O kadar kızgınım ki!

kirmizi oje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
2.209
4.962
Eski konularımı bilenleriniz var,

Ara ara problemler yaşadığım bir erkek arkadaşım var. Birbirimizi seviyoruz, güven ya da aldatma gibi bir problemimiz olmadı. Sorunlarımız hep sinirlenince telefon kapatmalardan, ağır konuşmalardan çıkıyor. İlişkimiz zor biraz, çünkü o yabancı. Benim ailem bunu zor kabullendi, maddi olarak sıkıntısı var, ailesiyle problemli. Ama ben her şeyiyle onu kabul ettim, maddi olarak birlikte yapalım diye işe girdim. Şimdi sorunumuza geleyim..

Biz ilişkimizie ilk başta, birbirimizin hayat görüşü, ahlaki değerleri, hayati amaç konusunda aşık olarak başladık. Sonra birbirimizi görücne de fiziksel olarak da aşık olduk. İkimiz de birbirimizi beğeniyoruz bunda bir sıkıntı yok. Ama son zamanlarda ben onun beni sadece fiziğim konusunda sevdiği, artık eski değerlerimize pek önem vermediğini hissetmeye başladım. Mesela beni özlüyo, akşam konuşuyorz, biraz romantik oluyoruz, bir müddet böyle devam ettikten sonra ilgisi pat sönüyo. Ve sonra bana bir müddet ilgisiz geliyo. Bu beni bi yandan sevindiriyo, (beni arzuladığı için), bi yandan da korkutuyo. Evlenince nasıl olur, sadece evlendikten sonra ilişki yaşadığımız zamanlarda mı benimle ilgilenicek? Ben onun ülkesinde tek olacağım, ailem kimsem olmayacak. Ya kendimi manevi olarak yalnız hissdersem? Bunlar beni o kadar düşündürdü ki, ona "ben ölsem ne hissdersin"dedim, aslında duymak istediğim şey, "sen benim diğer yarımsın, hayatta her şeyim yarım kalır" demesiydi. Kendisi bunu söyler zaten arada, ama ben geçen gece öyle dolmuştum ki, o an bunu duymak istedim. soruyu böyle sorunca da bana demediğini bırakmadı.

"Ben seni sadece fiziğin için sevdim öyle mi? Senin sahip olduğun şeylere birçok kişi sahip, ben böyle bir insan mıyım?!" dedi. En çok bu yaraladı beni. Aslında başka bir şey ifade ederken batırdı. O kadar kızgın ve kırgınım ki. Gece bir sürü mesaj yazdım, telefonunu açınca tek dediği şey "daha fazla mesaj yazma" oldu. Ki sabretmiştim gece, sitem etmiştim, "biliyorum hislerini ama o an duymaya ihtiyacım var" demiştim. Ama "yazma" mesajını görünce açtım ağzımı yumdum gözümü. Seven böyle mi yapar bu nasıl bir şey hiç mi merhametin yok, senden bir tek kelime istedim bu kadar mı zor diye saydırdım.

Sonuç: Bugün işten sonra onu aralıksız aradığım için telefonu yine kapattı. Mesajlarıma dönmedi. Whatsapp'ta last seen i gizledi. Telefonunu hiç kapatmayan ben, hıncımı alamayıp kapattım. Tek yol, erkek kardeşime ulaşması ya da evi araması. (Daha önce yapmıştı.) Ama sinir krizi aşamasındayım. Beni inanılmaz tahrik etti. Ne yapıcam bilmiyorum.

yapılcak tek şey o aramadan asla aramamak ! hatasını anlamalı özür dilemeli...nedemek telefonunu kapatmak yakışıyomu bi erkeğe nedir bu nazlanmalar sanki büyük bi hata yapmışsın gibi...bırak kıymetini bilirse yanında olsun....

İşin zor yabancıyla evlilik
vefalı olabilecek mi acaba ,
seni fiziksel sevmesi evlilik için yeterli değil

İşin zor yabancıyla evlilik
vefalı olabilecek mi acaba ,
seni fiziksel sevmesi evlilik için yeterli değil

Bence her ilişkide olabilecek kendinizce bazı şeyleri sorguladiginiz bir dönemdesiniz. Bu yüzden biraz abarti triplerdesiniz gibi geldi:) Ki bu sebebepten de erkek arkadaşinizda bir hata göremiyorum ben.

Siz sadece çok hassas ve ayrintilari düşündüğünüz bir zamanda, ondan da ayni hassasiyeti beklemişsiniz hakli olarak. Ama bu imkansiz tabi ki.

Her ilişkide olur bu. Bence biraz rahatlamaya ihtiyaciniz var. Hiçbir ilişki ya sıkılırsak, ya beni artik sevmiyorsa gibi düşüncelerle devam ettirilemez, saglikli olmaz cunku.

Ben alttan almasını bekledim, o kadar emek verdim ki. Sıkıntıdan, ailemle arasını tutayım derken, hasta oldum. Şimdi bana bunu yapıyor olması feci içime oturuyor..

Bunu da düşündüm.. Belki ben hassasım dedim, ama bu şekilde olsa dahi, rahatlatıcak bir cümle söylemek çok mu zordu.. Hadi onu geçtim, gece tüm bunlara rağmen bir özür dileseydi barışacaktım, o kıvamdaydım, ama yaptığı tek şey beni tahrik etmek oldu..

"Ben seni sadece fiziğin için sevdim öyle mi? Senin sahip olduğun şeylere birçok kişi sahip, ben böyle bir insan mıyım?!" dedi. En çok bu yaraladı beni.

Burada kastettiği şey sizin anladığınız şey değil.

Hatta söylediği gayet de hoş bir şey, sizin duymak istediğinizi yani fiziğinizden ötesiyle ilgilendiği söylemiş.

Aradığı sadece "kadın anatomisi" olsa kadın bol, değil mi?

Uzak mesafe ilişkisi zordur, her istediğinizde her duymak istediğinizi duyamazsınız.

Size göre hak ettiklerinizi her duymadığınızda böyle uç tepkiler verecekseniz bu ilişki biter.

Çünkü sizin sevgi ve ilgi beklentiniz onun dünyasında naz ve kaprisin dışa vurumundan başka bir şey değil.

En azından böyle davrandığınız müddetçe...

Telefonu açmadığında biri ısrarlı aradın, mesajlara cevap olmadığı halde sürekli mesaj aran biri olsa sende dört köşe olup telefonu kapatırsın.

Üsteleme

İnanın ben de bu şekilde yorumluyorum bunu. Ama söyleme şeklini oldukça çirkin buluyorum.. Hatta ondan bugüne kadar hiç ayrılmayı düşünmedim, ama bu sözleri beni soğuttu. Zor tutuyorum kendimi. İnsan gerçekten bazı durumlarda normalinden kat kat efor sarfedince, bazen hak etmediği durumlarda ağır tepki verebiliyor..

Ben ona çok sabrettim, her halini çektim, kızgınken sindirdim, derdinde yanında oldum, yanına gitmek için biletimi aldım, otelimi ayarlamadı diye kavga ettim, yine barıştım, daha bunun konusunu açmadım bile. O kadar ona tolerans gösterdim ki, bir sözü esirgemesi beni inanılmaz yıktı. Hayır işin ucunda korkunç bir savaş çıkacağı belli, neden hissetiği şeyi söylemesi bu kadar güç?..

Peki bu durumda yapmam gereken ne?
O kadar açıklama yaptım tatlı dille olmadı, saydırdım yine olmadı.
Ne yapsam ters tepiyor?
Sessizlik çözüm mü?

Sanki ben, buna benzer bi durumu yaşadım, dün noktayı koydum...konuşulması gereken anlarda susan, ilgisi değişen, telefon kapatan erkekle bende yapamıyorum.....1,5 aylık bir ilişkiydi...Ailesi bide boşandığım için tenezzül edip ailemle tanışmaya gelmedi, boşandım diye rencide edildim bide....Ağzıma geleni saydım...bitti bugün...

Ben eşimle 7 sene sevgililik dönemi geçirdim. Sevgilinizin yerine kendimi koydum da.. Yok. Dedigim gibi siz o an fazla hassasmışsiniz. Bu yüzden asla özur dikemesini gerektirecek bir durum yok bence. Ki bunun uzerine defalarca aramişsiniz.. Sevgilim bana bunu yaptikca, açmadigim halde usteledikce ben cinnet geçirirdim. Halbuki beklese, zaten hicbir sey olmamis gibi konusacagim..

Bence zaman verin. Bundan kastim iliski arasi zaman degil. Aramayin yani. İllaki normale doneceksiniz. Yukarida da yazmislar, sevgiliniz sizi zaten fiziginizin otesinde seviyor. Öpüşün barişin<3

Çocuğu bezdirmiş gibisin? Doğru söylemiş sende olan şeyler bir çok insanda var. I senin karakterini SENİ SEVMİŞ. Sen tersinden anlamışsın

O beni bezdirdi.. Ben çok aradığım için suçlu görünüyorum aslında, ama tahrik eden, beni bu hale getiren, günümü mahveden o..

Burada yazılanlara göre siz haklı değilsiniz.

Adam, senin fiziğine, senin görüşlerine sahip bir çok kız bulabilirken ben şuan seninleyim demek istemiş.
Egonuzu tatmin etmek istemişsiniz, istediğiniz cümleyi duyamayınca da karşıyı suçluyorsunuz. Adam bıkmış sanki.

Bilinçaltınızda kendi hatalarınızı bastıramıyorsunuz ve onun sizi aramayacağını bildiğiniz için siz sürekli arıyormuşsunuz gibime geldi. Yoksa karşı tarafı suçlu görüp bir de üzerine aralıksız aramanın mantığını bulamadım.

Peki sevgilinizin hassas olduğunu anlasanız, ona daha kibar davranmaz mısınız? Uzaktan şımarık sürekli ilgi bekleyen biri gibi görünmek istemiyorum.. Dibe vurdum sadece, kol kanat germesine ihtiyacım vardı. Dedim ya tek söz yeterdi, tek bir kelime.. Ben onu üzmemek için haklı olduğumda da özür dilediğimi bilirim.. Bu sefer allttan almayacağım dedim.. Ki kendisi fırsat dahi verfmedi zaten alttan alsaydım da umursamayacaktı.. Ne bileyim, darma duman etti bir anda beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…