Eski konularımı bilenleriniz var,
Ara ara problemler yaşadığım bir erkek arkadaşım var. Birbirimizi seviyoruz, güven ya da aldatma gibi bir problemimiz olmadı. Sorunlarımız hep sinirlenince telefon kapatmalardan, ağır konuşmalardan çıkıyor. İlişkimiz zor biraz, çünkü o yabancı. Benim ailem bunu zor kabullendi, maddi olarak sıkıntısı var, ailesiyle problemli. Ama ben her şeyiyle onu kabul ettim, maddi olarak birlikte yapalım diye işe girdim. Şimdi sorunumuza geleyim..
Biz ilişkimizie ilk başta, birbirimizin hayat görüşü, ahlaki değerleri, hayati amaç konusunda aşık olarak başladık. Sonra birbirimizi görücne de fiziksel olarak da aşık olduk. İkimiz de birbirimizi beğeniyoruz bunda bir sıkıntı yok. Ama son zamanlarda ben onun beni sadece fiziğim konusunda sevdiği, artık eski değerlerimize pek önem vermediğini hissetmeye başladım. Mesela beni özlüyo, akşam konuşuyorz, biraz romantik oluyoruz, bir müddet böyle devam ettikten sonra ilgisi pat sönüyo. Ve sonra bana bir müddet ilgisiz geliyo. Bu beni bi yandan sevindiriyo, (beni arzuladığı için), bi yandan da korkutuyo. Evlenince nasıl olur, sadece evlendikten sonra ilişki yaşadığımız zamanlarda mı benimle ilgilenicek? Ben onun ülkesinde tek olacağım, ailem kimsem olmayacak. Ya kendimi manevi olarak yalnız hissdersem? Bunlar beni o kadar düşündürdü ki, ona "ben ölsem ne hissdersin"dedim, aslında duymak istediğim şey, "sen benim diğer yarımsın, hayatta her şeyim yarım kalır" demesiydi. Kendisi bunu söyler zaten arada, ama ben geçen gece öyle dolmuştum ki, o an bunu duymak istedim. soruyu böyle sorunca da bana demediğini bırakmadı.
"Ben seni sadece fiziğin için sevdim öyle mi? Senin sahip olduğun şeylere birçok kişi sahip, ben böyle bir insan mıyım?!" dedi. En çok bu yaraladı beni. Aslında başka bir şey ifade ederken batırdı. O kadar kızgın ve kırgınım ki. Gece bir sürü mesaj yazdım, telefonunu açınca tek dediği şey "daha fazla mesaj yazma" oldu. Ki sabretmiştim gece, sitem etmiştim, "biliyorum hislerini ama o an duymaya ihtiyacım var" demiştim. Ama "yazma" mesajını görünce açtım ağzımı yumdum gözümü. Seven böyle mi yapar bu nasıl bir şey hiç mi merhametin yok, senden bir tek kelime istedim bu kadar mı zor diye saydırdım.
Sonuç: Bugün işten sonra onu aralıksız aradığım için telefonu yine kapattı. Mesajlarıma dönmedi. Whatsapp'ta last seen i gizledi. Telefonunu hiç kapatmayan ben, hıncımı alamayıp kapattım. Tek yol, erkek kardeşime ulaşması ya da evi araması. (Daha önce yapmıştı.) Ama sinir krizi aşamasındayım. Beni inanılmaz tahrik etti. Ne yapıcam bilmiyorum.