O kadar kızgınım ki!

Tipik Türk kızı tribi demeniz hiç hoşuma gitmedi...aşağılayıcı buldum bu konuşmayı...bizim kızlarımız biraz duygusal narin tripli değil!
Okudugumuz binlerce konudan sosyal medya tepkilerinden vs kızlarımızın tripli değilde narin duygusal olduğunu çıkArdıysanız ıyı bi gözlemci değilsiniz. Daha dikkatli olun:KK66:

öncelikle bi sakinleşsen keşke. Evlilik kararını gözden geçirmeni tavsiye ederim. Konunu bilemiyorum yurtdışından kastın avrupa mı yoksa amerika ya da asyadaki ülkelerden biri mi?

o aramadan arama.
bunaltma adamı.
eşimde böyleydi,
kavga ederdik deli gibi sabahlara kadar uyumadan arar evin önünde beklerdi..
ya bırak bi sanleşeyim derdim.
kaybetme güdüsümü sizi bu denli zıvanadan cıkarıyor?

önceki konularına baktım Ortadoğu demişsin geçmişte buşekilde bi olay benimde başıma gelmişti Pakistandan bi çocuk face üzerinden iletişim kurmuştu, tabi o hikaye yalan oldu benden kaynaklı olarak. Ben cesaret edemedim sana bol şans dilerim :)

Herkese teker teker cevap veremediğim için özür dilerim..

Sabahı zor ettim.. Kafam öyle dolu ki.. Anlamaya çalışmış birçok kişiye teşekkür ederim..
İlişkimin zor olduğundan bahsetmiştim, ben sürekli ailemle onun arasında kaldım.. Aslında konuşulacak, anlatılacak o kadar çok şey var ki.. Evlenip de yurtdışına gidenler beni çok iyi anlayabiliyorlar.. Böyle bir evliliğe karar vermek gerçekten çok zor.. Aileleri ikna etmek çok zor.. Düşünün ki, eşinizden başka kimsenizin olmadığı bir yere gidiyorsunuz..

Düşünün ki, bir içiniz sıkılsa annenizin dizinin dibine gidfemiyorsunuz.. Burada ayrı şehirlerde bunalıma girenler var, farklı bir ülke bunun kaç katı.. Daha önce yurtdışında kaldım tek başıma.. Ve zorluklarını gördüm.. Ama ona olan sevgim o kadar büyük ki, her seferinde göze aldım, aileler sorun çıkardı, ona yansıtmadan çözmeye çalıştım.. Bu arada hormonlarım bozuldu aşırı sıkıntıdan ve tedavi görüyorum.. Ama o sebebin bu olduğunu bile bilmiyor, yansıtmıyorum.. Maddi sıkıntılarından dolayı evlenmemiz gecikecekti ve inanılmaz bunalıma girdi.. İşe girdim, beraber yapıcaz her şeyi dedim.. Sıfırdan birikime başladık.. Ve çevremden aldığım tepkilerden hiç bahsetmiyorum.. Aslında çok şeyle savaştım aynı anda..

Kafamda bunlar varken, her şeyi bir elimle itip onun sevgisiyle güç alıyordum ben. Bunları anlatmamın sebebi ben mükemmelim haklıyım demek değil, yorum yaparken benim de durumumu bilin diye..

O da benim için çok fedakarlık yaptı.. Hakkını asla yemem.. Zaten bunlar olmasa, karakteri, güvenirliği, aşkı olmasa bu aşamaya gelemezdim bile..

Ama kafam bazen o kadar doluyor ki, ondan manevi desteğe ihtiyacım oluyor.. Yine böyle bir haldeydim.. Ama sizlerin de yorumlarınızı okuduktan sonra fark ettim ki, yanlış ifade etmişim kendimi ona.. Yanlış kelimeler kullanmışım..

Her şey birbirine girdi şimdi.. Duaya ihtiyacım var.. Birebir cvevap veremediğimö için çok üzgünüm..

Herkese teker teker cevap veremediğim için özür dilerim..

Sabahı zor ettim.. Kafam öyle dolu ki.. Anlamaya çalışmış birçok kişiye teşekkür ederim..
İlişkimin zor olduğundan bahsetmiştim, ben sürekli ailemle onun arasında kaldım.. Aslında konuşulacak, anlatılacak o kadar çok şey var ki.. Evlenip de yurtdışına gidenler beni çok iyi anlayabiliyorlar.. Böyle bir evliliğe karar vermek gerçekten çok zor.. Aileleri ikna etmek çok zor.. Düşünün ki, eşinizden başka kimsenizin olmadığı bir yere gidiyorsunuz..

Düşünün ki, bir içiniz sıkılsa annenizin dizinin dibine gidfemiyorsunuz.. Burada ayrı şehirlerde bunalıma girenler var, farklı bir ülke bunun kaç katı.. Daha önce yurtdışında kaldım tek başıma.. Ve zorluklarını gördüm.. Ama ona olan sevgim o kadar büyük ki, her seferinde göze aldım, aileler sorun çıkardı, ona yansıtmadan çözmeye çalıştım.. Bu arada hormonlarım bozuldu aşırı sıkıntıdan ve tedavi görüyorum.. Ama o sebebin bu olduğunu bile bilmiyor, yansıtmıyorum.. Maddi sıkıntılarından dolayı evlenmemiz gecikecekti ve inanılmaz bunalıma girdi.. İşe girdim, beraber yapıcaz her şeyi dedim.. Sıfırdan birikime başladık.. Ve çevremden aldığım tepkilerden hiç bahsetmiyorum.. Aslında çok şeyle savaştım aynı anda..

Kafamda bunlar varken, her şeyi bir elimle itip onun sevgisiyle güç alıyordum ben. Bunları anlatmamın sebebi ben mükemmelim haklıyım demek değil, yorum yaparken benim de durumumu bilin diye..

O da benim için çok fedakarlık yaptı.. Hakkını asla yemem.. Zaten bunlar olmasa, karakteri, güvenirliği, aşkı olmasa bu aşamaya gelemezdim bile..

Ama kafam bazen o kadar doluyor ki, ondan manevi desteğe ihtiyacım oluyor.. Yine böyle bir haldeydim.. Ama sizlerin de yorumlarınızı okuduktan sonra fark ettim ki, yanlış ifade etmişim kendimi ona.. Yanlış kelimeler kullanmışım..

Her şey birbirine girdi şimdi.. Duaya ihtiyacım var.. Birebir cvevap veremediğimö için çok üzgünüm..
Durum ne peki iletişim kurdunuz mu

Oyle algiliyorum ki, isterseniz duymak istediklerinizi yazın verin satır satır iletsın size... Sizin duymak istediğinizi tam olarak değil ama kendince ifade etmis bence..siz sanırım hassas bir dönemdesiniz.. Böyle olumsuz yorumlayıp üstüne istediğinizi alana kadar zorlar bi tavra burunmussunuz.. istediğinizi alamayınca daha çok hırs olmuş Sizde ki.. Sakın Olun bence.. Keza bende olsam tartışma daha çok büyümemesi adına sessiz kalirdim. Sakinlesin ve onun size ulaşmasını bekleyin..

Okudugumuz binlerce konudan sosyal medya tepkilerinden vs kızlarımızın tripli değilde narin duygusal olduğunu çıkArdıysanız ıyı bi gözlemci değilsiniz. Daha dikkatli olun:KK66:
Yazdıklarımdan kızlarımızın narin olduğundan başka birşey anlamamışsanız mesajı doğru vermişim...iyi akşamlar...

Erkek arkadasiniz nereli? Benim esimde yabanci o yüzden soruyorum yakin bir yerlerdense belki yardimci olabilirim. Nitekim bir Türk erkegiyle iliski yasamiyorsunuz, belki o yüzden bocaliyor olabilirsiniz.

"Senin sahip olduğun şeylere birçok kişi sahip"

haklı ki tek güzel fiziği olan sizsiniz mi diye düşünmüştünüz?

"Senin sahip olduğun şeylere birçok kişi sahip"

haklı ki tek güzel fiziği olan sizsiniz mi diye düşünmüştünüz?

Şöyle söyleyeyim o zaman. Kocanıza kalkıp, "senin sahip olduğun şeye herkes sahip" der misiniz? Dediğinizde kırılmaz mı? Ben şahsen demem. Başkası neye shaip olursa olsun, benim gözümde değeri yoktur. Çünkü benim her şeyim eşimdir, sevgilimdir. Umarım anlatabilmişimdir. Orada bunu dediğinde neye kırıldığımı anlamış olmanız gerekirdi. Zira "ben adriana lima'dan daha güzelim bana böyle dedi kızlar" diye açmadım konuyu.

seni aslinda bi yerde anlayabiliyorum cok emek vermissin ve bunu ona yapilan bir iyilik gibi görüyor olabilirsin,ama öyle degil herkes iliskileri icin emek veriyor,bunun onun yabanci olmasi ile bir alakasi yok ki,durmadan aramak cözüm degil bunu sen de görmüs oldun sinirlerin iyice yiprandi,ne faydasi oldu sana?? biraz vitesi bosa alip sessiz olmayi denemelisin.

X