Herkese teker teker cevap veremediğim için özür dilerim..
Sabahı zor ettim.. Kafam öyle dolu ki.. Anlamaya çalışmış birçok kişiye teşekkür ederim..
İlişkimin zor olduğundan bahsetmiştim, ben sürekli ailemle onun arasında kaldım.. Aslında konuşulacak, anlatılacak o kadar çok şey var ki.. Evlenip de yurtdışına gidenler beni çok iyi anlayabiliyorlar.. Böyle bir evliliğe karar vermek gerçekten çok zor.. Aileleri ikna etmek çok zor.. Düşünün ki, eşinizden başka kimsenizin olmadığı bir yere gidiyorsunuz..
Düşünün ki, bir içiniz sıkılsa annenizin dizinin dibine gidfemiyorsunuz.. Burada ayrı şehirlerde bunalıma girenler var, farklı bir ülke bunun kaç katı.. Daha önce yurtdışında kaldım tek başıma.. Ve zorluklarını gördüm.. Ama ona olan sevgim o kadar büyük ki, her seferinde göze aldım, aileler sorun çıkardı, ona yansıtmadan çözmeye çalıştım.. Bu arada hormonlarım bozuldu aşırı sıkıntıdan ve tedavi görüyorum.. Ama o sebebin bu olduğunu bile bilmiyor, yansıtmıyorum.. Maddi sıkıntılarından dolayı evlenmemiz gecikecekti ve inanılmaz bunalıma girdi.. İşe girdim, beraber yapıcaz her şeyi dedim.. Sıfırdan birikime başladık.. Ve çevremden aldığım tepkilerden hiç bahsetmiyorum.. Aslında çok şeyle savaştım aynı anda..
Kafamda bunlar varken, her şeyi bir elimle itip onun sevgisiyle güç alıyordum ben. Bunları anlatmamın sebebi ben mükemmelim haklıyım demek değil, yorum yaparken benim de durumumu bilin diye..
O da benim için çok fedakarlık yaptı.. Hakkını asla yemem.. Zaten bunlar olmasa, karakteri, güvenirliği, aşkı olmasa bu aşamaya gelemezdim bile..
Ama kafam bazen o kadar doluyor ki, ondan manevi desteğe ihtiyacım oluyor.. Yine böyle bir haldeydim.. Ama sizlerin de yorumlarınızı okuduktan sonra fark ettim ki, yanlış ifade etmişim kendimi ona.. Yanlış kelimeler kullanmışım..
Her şey birbirine girdi şimdi.. Duaya ihtiyacım var.. Birebir cvevap veremediğimö için çok üzgünüm..