O kadar kızgınım ki!

Benimle son zamanlarda konuştuğu konu benim fiziğimi özlemesinden öteye gitmedi. Konuştuklarımı dinlemedi, anlattıklarımı önemsemedi. Beni hayal etmeye ihtiyacı varken iyi davrandı, yokken soğuk. Bunları ister istemez sorguladım. Ben onun ülkesinde tekken, birlikte olduğumda mı yüzüme gülücek sadece, yalnız mı kalacaüım ruhen diye soeguladım. Ailemi bırakıp gidicem yanına, her şeyimi bırakıp, maddiyatsızlığa, her gün su-elektrik kesintisi olan bir köye gidicem. İstanbulun göbeğinde yaşarken. İster istemez değerleri konuşmak istedim. İlk başta aşık olduğumuz o şeyleri konuşmak istiyorum dedim, hala ben mi haksız görünüyorum?

Çok yanlış.. Sirf duymak istediğiniz cümleyi, farkli kelimelerle ifade etti diye çok yanliş kiyaslamalara girmişsiniz. Bunu asla devam ettirmeyin, konu çoook başka yerlere gider ve çirkinleşir..

Sevgilim genel olarak hep benden daha hassastı. Çoğu zaman ilişkimizde yer değiştirmiymiş gibiydik. Ama bu hassasiyet hep olduğu için, çoğu zaman gözardı ederdim. Çünkü benim de takildiğim pek çok şey olmasina rağmen dile getirmiyorsam, trip atmiyorsam ve sorun cikarmiyorsam o da cikarmamaliydi. Çikardiginda da iste, ayni senin sevgilin gibi duymaz, ulaşilmaz olmayi tercih ederdim.

Şu an sende sevgilimi görüyorum. Kesinlikle ufak ayrintilara takilma. Bu tarz beklentilere karşilik istemen, öğrenilecek bir sey değil, karakter meselesi. Hassas olan sen olduğun icin, sen biraz daha az takilacaksin ayrintilara. Karsi tarafin zihnini okumasini bekleyemezsin cunku..

Biz bu dengeyi kurduğumuz andan beri bir kere kavga etmedik. Sen de bosver bu tarz seyleri. İçinden trip yok, trip yok, trip yok de:)

Ben ona çok sabrettim, her halini çektim, kızgınken sindirdim, derdinde yanında oldum, yanına gitmek için biletimi aldım, otelimi ayarlamadı diye kavga ettim, yine barıştım, daha bunun konusunu açmadım bile.

Şimdi hatırladım sizi ve konunuzu...

O yaptığı kabullenilecek bir şey değildi, neden konusunu bile açmadınız?

Böyle bir durumun sözünü bile etmeden barışırsanız her söylenen batar tabii...

Yoruma açık her durum çirkin ve kırıcı gelir.

İlişkinizde fiziğinizi mi yoksa daha fazlasını mı beğeniyor sorgusundan daha ciddi problemleriniz var.

Onca mesaj, arama vs sebebi olan durum nerede o bilet hadisesi nerede.

Onun da kafasını karıştırıyorsunuz, o kadar büyük bir mesele halloluyor da...

Bu kadarcık şeye takılıyorsunuz, dengesiz davranan o ama kendinizi tutarsız durumuna düşürüyorsunuz.

Kontrollü davranmayı öğrenmezseniz kendisinin onca hatası varken sizin tavırlarınızı bahane ederek bitirir ilişkiyi.

O durumda hem suçlu hem güçlü olması ilişkinin bitmesinden daha ağır gelir, emin olun.

O olaydan sonra özür diledi benden defalarca, ne yapacağımı bilemedim dedi. Biletimi yakacaktım ama ona kıyamadım. Ertelettim para vererek temmuza. Bir kere bile yüzüne vurmadım sonra. Örnek olarak söyledim bunu, kırıldığım çok şey oldu, ama her seferinde sindirip bir şekilde güçlü olarak onunla devam ettim. Kin tutmadan. Şimdi o yüzden tripli görünmek istemiyorum. Yeterince cengaverlik yaptım..

Bizimle paylaştığınız o örnek kabullenilecek gibi değil.

Bir kadını aynı sokakta ziyaret ettiği bir bey bile kapıda bırakmamalı hele ki ülkeler arası seyahat.

Yani örneğiniz bu denli kırıcıyken kırıldığınız diğer onca şeyi düşününce yaptığınızı daha da yanlış buldum.

Onca mesaj vs. onun "daha fazla mesaj atma" demesi,ona bu hazzı yaşatmanız.

Önceki olayda sayısız özür dilemiş de ne olmuş, bu yaptığının öncekinden farkı ne?

Bir kez daha set çekmiş önünüze, istemezse ulaşamıyorsunuz beyefendiye...

Ona kendisini o kadar değerli ve vazgeçilmez hissettirmişsiniz ki ulaşma çabanız da cila olmuş.

İlişkinizin sonu parlak görünmüyor çünkü bu kadar önemli hissettirdiğiniz biri kolay kolay hatalı olduğunu düşünmez.

Ya da düşünmüş gibi yapar, samimiyetsiz özürler diler hem de defalarca kez...

Ama aynı hataları da yapar ve siz yine kendinizi haklı olarak onun sevgisini sorgularken bulursunuz.

Bence arama bir süre, hele peş peşe neden aradın ki. Her zaman ilgi göstermesini bekleme artık ikinizde belli bir yaşa gelmişsiniz. Liseliler gibi mıç mıç olmayı sevmiyor demek ki. Biri bana sürekli sevgisini gösterse ya da dile getirse ciddi anlamda sıkılırım. Bazı şeylerin, sözlerin anlamı olmalı bence. Sürekli yapınca veya söyleyince bayıyor.
Belki canı sıkkın, belki yorgun, zaten sorunları varmış sürekli aynı olamaz insanın ruh hali.
Bana çok üstüne gitmişsiniz gibi geldi, bir erkeğe sen benimle fiziki şeyler için birliktesin deme hoş bir şey değil. Böyle düşündüğün birisi ile neden birliktesin derler insana. Ona bu sözlerin ağır gelmiş olabilir. Adam doğru söylemiş bunları yaşayacağı tek insan sen değilsin. Kusura bakma ama haklı olduğun taraf göremedim ben.

Bunları bana yapsan ben de yazma derim tekefonu falan kapatırım. Bi git sakinleş öyle gel karşıma derim. Haksızsın...

Ahahah tipik turk kizi tripleri aramalari sormAlari israrlari.. Bunaltmayin su adamlari yahu. Kafanizda bi soru beliriyor cevabinizida belirleyip adamin papagan gibi tekrar etmesini istiyorsunuz. AZcik gizemli olun bi merak etsin noluyo ne bitiyo desin. Binlerce kez ararsaniz arama demesi gayet normal. Sizin gibi cok badirelerden gecmis ve belki dahada gececk iliskilerde cok daha hassas olunmali.

Size otel ayarlamayan adamın ilgisiz olduğunu düşünmenizden daha doğal ne olabilir?
Sadece patlamanız yanlış yerde olmuş.

"Türk kızı tribi" derken dikkatli olun lütfen.

Diğer konularımı bilen bilir diye o yüzden başladım. İlişkim zorlu bir ililşki, ve alttan alan, zorluklara ses çıkarmayan taraf benim. Yaptığım şey kesinlikle naz değildi, yaşadığımız şeylerden dolayı beni düşündüren bir sürece girdim. "Ayy aşkooomm beni ilgiye ihtiyacım voooor modunda" gezmiyorum. Kariyerimi, eğitimimi bir kenara koydum. Ailemi bir kenara koydum. Zor karakterine göğüs gerdim. Beni istemeye tek gelecek olmasına peki dedim. Trip atacak olsam o kadar çlok şey var ki. Ben şurda birkaç ay sonra sözleneceğim. Ve yurtdışında yaşayacağım. Fiziksellik tabi ki önemli. Ama evliliği bunlar götürmüyor ve bunun gayet de farkındayım. Son zamanlarda benimle ilgilenmemesi, ciddi meselelerini konuşurken takmaması, ama konu cinsdelliğe romantizme gelince el bebek gül bebek olmam canımı sıktı. Çok sık arama konusunda haklıyım demedim zaten. Tahrik etti, yaptım dedim. Ama kalkıp "ayyy türk kızı tribi" demeye de kimsenin hakkı yok. Burada sıkıntımı anlatıyorum. Sağolsun beni saygıyla dinleyen, yardımcı olmaya çalışan tüm üyelere gerçekten tüm kalbimle teşekkür ediyorum...

valla kusura bakma ama hiç güvenmiyorum senin sevgiline.
malesef evlenip ülkesine gidersen çok pişman olacaksın.

valla kusura bakma ama hiç güvenmiyorum senin sevgiline.
malesef evlenip ülkesine gidersen çok pişman olacaksın.

Ben de artık bunu düşünmeye başladım malesef. Bir de evilik bu. Ha deyince nasıl boşanıp geleceğim? Birikimimin hepsi evliliğe gidecek. Beş kuruşsuz kalıcam. Yaşadığım travmaya hiç girmiyorum. Ailemi bırakıp gitmeme değmeyecek. Sorunlar arttıkça, ve ben manevi destek göremeyince ondan sadece işaret bekledim. Türk kızı tribi atıyo oldum gerçi.

Evliligin ilk yili insan cok buyuk sorun olmadikca hemen ayrilmayayim biraz daha deneyeyim diyor, sonra cocuk olsun falan fikri geliyor. Cocuk olduktan sonra ulkene donsen babasi olmus cocuktan farki olmayacak. Babasinin ne dilini bilecek diyorsun, ne gorusebilecek diyorsun, sonra mutsuzluga mahkum sekilde yasamak zorunda kaliyorsun.
Iste gecen sene tam bu cikmazlardaydim ben, 4 yillik evliligin sonucunda az da olsa ilerleme kaydettik, artik mutsuz degilim. Cok mutlu da degilim ama mutlu oldugum zamanlar cogunlukta.
Yine de kimseye tavsiye etmiyorum bu tarz bir evlilik. Hem evlenmek sorun, hem bosanmak!

Sevgiliniz nereli merak ettim sonuçta yabancılarin bakış açıları biraz farklı sana göre normal olan ona abest ona normal gelen sana tuhaf gelebilir bence bu tarz sorunlar ve daha fazlası bekliyor sizi gibi geldi bana. .

Ben sizi hic cozemedim.
Siz simdi neye bozuldunuz?

sevgiliniz bal gibi hakli surya kadar olanlarda.

Sen beni fizigim icin seviyosun demissiniz oda size dogal olarak kizmis: sen beni kadin avcimi sandin, ben kadin avcisi olsaydim su an yaninda olmazdim. Cunku fizik olarak cok kadin var. Ama ben senin yanindayim cunku fizige onem vermiyorum.

Suz bu cevabi beklimiyormusunz?

Kadinlari anlamak bazen gercekten zor.

Seni kırmak istemiyorum tahmin edebiliyorum o ruh halini de
şu an da için böyle pir pir ediyordur

Daha fazla üzecek şeyler söylemek istemem ama neden bu adamla sozleniyorsun?

Sana ayrıl diyecek kadar tanımıyorum sizleri
ama ortada gerçekten ciddi bir problem var belli ki bazı sorunları asamamissiniz

Neden sozleniyorsun?
Bir de sevgilin nereli ?

Kadınları Anlamak gerçekten zor ama daha zor olan insan psikolojisinin matematik olmadığı formüllerinin olmadığıni bilmeyen insanları anlamak

Buraya konu açana üyelerin çoğu özellikle sinir krizi kıyısında olanların çoğu belli bir birikmislik sonucu konu aciyorlar

Ki konu sahibinin bu adamın her şeyini yanlış anlaması çok normal

2 kere 2 4 değildir psikolojide
bir çok değişkenler vardır
yorum yaparken elestirirken bunu göz önünde bulundurmazsak Farazi konuşmuş oluruz

Tipik Türk kızı tribi demeniz hiç hoşuma gitmedi...aşağılayıcı buldum bu konuşmayı...bizim kızlarımız biraz duygusal narin tripli değil!

Bazen duymak istediğimiz şeyleri söylemiyor erkekler inatla...üst üste arama nedenin olayı bir an önce çözmek sanırım...sende benim gibi biraz sabırsızsın galiba...Bende eşimle sorun yaşayınca çok üstüne gidiyorum aslında bir an önce çözmek ulaşmak için...ama daha beter olabiliyor...o yüzden biraz mesafe vermek lazım...sinirden kudursam da azıcık ara veriyorum...böylece haklı olduğum bir konuda haksız duruma düşmüyorum...sende öyle yap tartışınca biraz ara ver...düzelir emin ol...böyle çok yorma kendini hasta olursun...

Bu her zaman boyle degildir. Burya konu acan her uye dardadir zordadir son noktadadir diye bi veri yok.
Sorun buyuk olabilir, ama kucukte olabilir.
Mesela sacimi nasil kesmeliyim gibisinden konu acanlar var bdv de.

Benim dusunceme gore yazdiklarina bakarsak, konu sahibi suclu burda.
Yazimdada belirtmistim hem, ''surya kadr olanlarda'' diye.
Surya kadr olanlarda sevgilisi hakli.

Yazilarimi yazarken dikkat ediyorum konu sahibelerinin diger yazdiklarinaki, daha genis bilgi edinebileyim.
Bu konudada yaptim bunu, ve sonuc olarak boyle biseye vardim.
Konu sahibi ( burya kadr yazdiklarina bakarsak) zor bi kadin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…