- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.962
-
- Konu Sahibi kirmizi oje
Burada yazılanlara göre siz haklı değilsiniz.
Adam, senin fiziğine, senin görüşlerine sahip bir çok kız bulabilirken ben şuan seninleyim demek istemiş.
Egonuzu tatmin etmek istemişsiniz, istediğiniz cümleyi duyamayınca da karşıyı suçluyorsunuz. Adam bıkmış sanki.
Bilinçaltınızda kendi hatalarınızı bastıramıyorsunuz ve onun sizi aramayacağını bildiğiniz için siz sürekli arıyormuşsunuz gibime geldi. Yoksa karşı tarafı suçlu görüp bir de üzerine aralıksız aramanın mantığını bulamadım.
İnanın ben de bu şekilde yorumluyorum bunu. Ama söyleme şeklini oldukça çirkin buluyorum.. Hatta ondan bugüne kadar hiç ayrılmayı düşünmedim, ama bu sözleri beni soğuttu. Zor tutuyorum kendimi. İnsan gerçekten bazı durumlarda normalinden kat kat efor sarfedince, bazen hak etmediği durumlarda ağır tepki verebiliyor..
Ben ona çok sabrettim, her halini çektim, kızgınken sindirdim, derdinde yanında oldum, yanına gitmek için biletimi aldım, otelimi ayarlamadı diye kavga ettim, yine barıştım, daha bunun konusunu açmadım bile. O kadar ona tolerans gösterdim ki, bir sözü esirgemesi beni inanılmaz yıktı. Hayır işin ucunda korkunç bir savaş çıkacağı belli, neden hissetiği şeyi söylemesi bu kadar güç?..
Peki sevgilinizin hassas olduğunu anlasanız, ona daha kibar davranmaz mısınız? Uzaktan şımarık sürekli ilgi bekleyen biri gibi görünmek istemiyorum.. Dibe vurdum sadece, kol kanat germesine ihtiyacım vardı. Dedim ya tek söz yeterdi, tek bir kelime.. Ben onu üzmemek için haklı olduğumda da özür dilediğimi bilirim.. Bu sefer allttan almayacağım dedim.. Ki kendisi fırsat dahi verfmedi zaten alttan alsaydım da umursamayacaktı.. Ne bileyim, darma duman etti bir anda beni
Ben ona çok sabrettim, her halini çektim, kızgınken sindirdim, derdinde yanında oldum, yanına gitmek için biletimi aldım, otelimi ayarlamadı diye kavga ettim, yine barıştım, daha bunun konusunu açmadım bile.
Şimdi hatırladım sizi ve konunuzu...
O yaptığı kabullenilecek bir şey değildi, neden konusunu bile açmadınız?
Böyle bir durumun sözünü bile etmeden barışırsanız her söylenen batar tabii...
Yoruma açık her durum çirkin ve kırıcı gelir.
İlişkinizde fiziğinizi mi yoksa daha fazlasını mı beğeniyor sorgusundan daha ciddi problemleriniz var.
Onca mesaj, arama vs sebebi olan durum nerede o bilet hadisesi nerede.
Onun da kafasını karıştırıyorsunuz, o kadar büyük bir mesele halloluyor da...
Bu kadarcık şeye takılıyorsunuz, dengesiz davranan o ama kendinizi tutarsız durumuna düşürüyorsunuz.
Kontrollü davranmayı öğrenmezseniz kendisinin onca hatası varken sizin tavırlarınızı bahane ederek bitirir ilişkiyi.
O durumda hem suçlu hem güçlü olması ilişkinin bitmesinden daha ağır gelir, emin olun.
Örnek olarak söyledim bunu, kırıldığım çok şey oldu, ama her seferinde sindirip bir şekilde güçlü olarak onunla devam ettim. Kin tutmadan. Şimdi o yüzden tripli görünmek istemiyorum. Yeterince cengaverlik yaptım..
Eski konularımı bilenleriniz var,
Ara ara problemler yaşadığım bir erkek arkadaşım var. Birbirimizi seviyoruz, güven ya da aldatma gibi bir problemimiz olmadı. Sorunlarımız hep sinirlenince telefon kapatmalardan, ağır konuşmalardan çıkıyor. İlişkimiz zor biraz, çünkü o yabancı. Benim ailem bunu zor kabullendi, maddi olarak sıkıntısı var, ailesiyle problemli. Ama ben her şeyiyle onu kabul ettim, maddi olarak birlikte yapalım diye işe girdim. Şimdi sorunumuza geleyim..
Biz ilişkimizie ilk başta, birbirimizin hayat görüşü, ahlaki değerleri, hayati amaç konusunda aşık olarak başladık. Sonra birbirimizi görücne de fiziksel olarak da aşık olduk. İkimiz de birbirimizi beğeniyoruz bunda bir sıkıntı yok. Ama son zamanlarda ben onun beni sadece fiziğim konusunda sevdiği, artık eski değerlerimize pek önem vermediğini hissetmeye başladım. Mesela beni özlüyo, akşam konuşuyorz, biraz romantik oluyoruz, bir müddet böyle devam ettikten sonra ilgisi pat sönüyo. Ve sonra bana bir müddet ilgisiz geliyo. Bu beni bi yandan sevindiriyo, (beni arzuladığı için), bi yandan da korkutuyo. Evlenince nasıl olur, sadece evlendikten sonra ilişki yaşadığımız zamanlarda mı benimle ilgilenicek? Ben onun ülkesinde tek olacağım, ailem kimsem olmayacak. Ya kendimi manevi olarak yalnız hissdersem? Bunlar beni o kadar düşündürdü ki, ona "ben ölsem ne hissdersin"dedim, aslında duymak istediğim şey, "sen benim diğer yarımsın, hayatta her şeyim yarım kalır" demesiydi. Kendisi bunu söyler zaten arada, ama ben geçen gece öyle dolmuştum ki, o an bunu duymak istedim. soruyu böyle sorunca da bana demediğini bırakmadı.
"Ben seni sadece fiziğin için sevdim öyle mi? Senin sahip olduğun şeylere birçok kişi sahip, ben böyle bir insan mıyım?!" dedi. En çok bu yaraladı beni. Aslında başka bir şey ifade ederken batırdı. O kadar kızgın ve kırgınım ki. Gece bir sürü mesaj yazdım, telefonunu açınca tek dediği şey "daha fazla mesaj yazma" oldu. Ki sabretmiştim gece, sitem etmiştim, "biliyorum hislerini ama o an duymaya ihtiyacım var" demiştim. Ama "yazma" mesajını görünce açtım ağzımı yumdum gözümü. Seven böyle mi yapar bu nasıl bir şey hiç mi merhametin yok, senden bir tek kelime istedim bu kadar mı zor diye saydırdım.
Sonuç: Bugün işten sonra onu aralıksız aradığım için telefonu yine kapattı. Mesajlarıma dönmedi. Whatsapp'ta last seen i gizledi. Telefonunu hiç kapatmayan ben, hıncımı alamayıp kapattım. Tek yol, erkek kardeşime ulaşması ya da evi araması. (Daha önce yapmıştı.) Ama sinir krizi aşamasındayım. Beni inanılmaz tahrik etti. Ne yapıcam bilmiyorum.
valla kusura bakma ama hiç güvenmiyorum senin sevgiline.
malesef evlenip ülkesine gidersen çok pişman olacaksın.
Evliligin ilk yili insan cok buyuk sorun olmadikca hemen ayrilmayayim biraz daha deneyeyim diyor, sonra cocuk olsun falan fikri geliyor. Cocuk olduktan sonra ulkene donsen babasi olmus cocuktan farki olmayacak. Babasinin ne dilini bilecek diyorsun, ne gorusebilecek diyorsun, sonra mutsuzluga mahkum sekilde yasamak zorunda kaliyorsun.Ben de artık bunu düşünmeye başladım malesef. Bir de evilik bu. Ha deyince nasıl boşanıp geleceğim? Birikimimin hepsi evliliğe gidecek. Beş kuruşsuz kalıcam. Yaşadığım travmaya hiç girmiyorum. Ailemi bırakıp gitmeme değmeyecek. Sorunlar arttıkça, ve ben manevi destek göremeyince ondan sadece işaret bekledim. Türk kızı tribi atıyo oldum gerçi.
Kadınları Anlamak gerçekten zor ama daha zor olan insan psikolojisinin matematik olmadığı formüllerinin olmadığıni bilmeyen insanları anlamakBen sizi hic cozemedim.
Siz simdi neye bozuldunuz?
sevgiliniz bal gibi hakli surya kadar olanlarda.
Sen beni fizigim icin seviyosun demissiniz oda size dogal olarak kizmis: sen beni kadin avcimi sandin, ben kadin avcisi olsaydim su an yaninda olmazdim. Cunku fizik olarak cok kadin var. Ama ben senin yanindayim cunku fizige onem vermiyorum.
Suz bu cevabi beklimiyormusunz?
Kadinlari anlamak bazen gercekten zor.
Tipik Türk kızı tribi demeniz hiç hoşuma gitmedi...aşağılayıcı buldum bu konuşmayı...bizim kızlarımız biraz duygusal narin tripli değil!Ahahah tipik turk kizi tripleri aramalari sormAlari israrlari.. Bunaltmayin su adamlari yahu. Kafanizda bi soru beliriyor cevabinizida belirleyip adamin papagan gibi tekrar etmesini istiyorsunuz. AZcik gizemli olun bi merak etsin noluyo ne bitiyo desin. Binlerce kez ararsaniz arama demesi gayet normal. Sizin gibi cok badirelerden gecmis ve belki dahada gececk iliskilerde cok daha hassas olunmali.
Kadınları Anlamak gerçekten zor ama daha zor olan insan psikolojisinin matematik olmadığı formüllerinin olmadığıni bilmeyen insanları anlamak
Buraya konu açana üyelerin çoğu özellikle sinir krizi kıyısında olanların çoğu belli bir birikmislik sonucu konu aciyorlar
Ki konu sahibinin bu adamın her şeyini yanlış anlaması çok normal
2 kere 2 4 değildir psikolojide
bir çok değişkenler vardır
yorum yaparken elestirirken bunu göz önünde bulundurmazsak Farazi konuşmuş oluruz