• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aminnnnnnnnnn:Saruboceq:

senin tarihlerinin ışığında yarın saçımı en son boyattığım renge boyatıyorum inş yenidennn
aktı tatilde çok,çirkin oldu.
bu renge boyatcam yine ;

yarın da boya için uygun zaten..sorun olmaz..ne renk bu tatlım.birde hangi marka boya kullanıyor kuaförün..ben boyamdan da şüphelenmeye başladım..bayramdan önce hem rengini hem markasını değiştireyim diyorum..bi arkadaşımla konuşuyorduk geçenlerde.farklı bir boya denemiş bir ara.kıtır kıtır oldu saçlarım dedi.hemen eski boyasına dönmüş..galiba benimde değiştirmem gerekiyor boyamı.kötü bir boya değil ama bana yaramamış olabilir..

yarın da boya için uygun zaten..sorun olmaz..ne renk bu tatlım.birde hangi marka boya kullanıyor kuaförün..ben boyamdan da şüphelenmeye başladım..bayramdan önce hem rengini hem markasını değiştireyim diyorum..bi arkadaşımla konuşuyorduk geçenlerde.farklı bir boya denemiş bir ara.kıtır kıtır oldu saçlarım dedi.hemen eski boyasına dönmüş..galiba benimde değiştirmem gerekiyor boyamı.kötü bir boya değil ama bana yaramamış olabilir..

bilmiyorum ki markasını,yarın sorarım kuşumbilmiyorumkismilezemuszemus
dore altın kahve rengin ismisiopuyorumnanaktan
hep aynı kuaföre boyatıyorum ben,başka yere gitmeye korkuyorum
hem dediğin gibi boya farklı olabilir hem de rengi tutturamaz diye cesaret edemiyorum
kuaförümden memnunumbayanssulusmile

bilmiyorum ki markasını,yarın sorarım kuşumbilmiyorumkismilezemuszemus
dore altın kahve rengin ismisiopuyorumnanaktan
hep aynı kuaföre boyatıyorum ben,başka yere gitmeye korkuyorum
hem dediğin gibi boya farklı olabilir hem de rengi tutturamaz diye cesaret edemiyorum
kuaförümden memnunumbayanssulusmile

ben kendim boyuyorum evde..10 günde çıkıyor beyazlar..dip boya yapıyorum evde..
bu arada topiğin hayırlı olsun canım..baktım az önce biraz..maşallah bir yağmur yağıyor ki sorma..tabi bunun sonucunda durmadan elektrik kesiliyor..sonra yine göz atarım canım..

ben kendim boyuyorum evde..10 günde çıkıyor beyazlar..dip boya yapıyorum evde..
bu arada topiğin hayırlı olsun canım..baktım az önce biraz..maşallah bir yağmur yağıyor ki sorma..tabi bunun sonucunda durmadan elektrik kesiliyor..sonra yine göz atarım canım..

saol cnmm beklerimmm =)
ne beyazı ayol bilmiyorumkismile

aycngül neti düzgün kontrol edemiorum ama e bay den aldım 45 lıra gbı bıse werdım kargo dahıl. atayımmı sana adresi? opuyorumnanaktan

ivet,ivet,ivet :)

çok kısa dedide mesajıma..üçledim o yüzden..

evde ne kadar yağ varsa kafama sürdüm bekledim,yıkadım şimdik bayanssulusmile bu ara az da olsa uzama oldu bende aycangül..etrafımdaki herkes farketti nasıl mutluyum anlatamam hihoyyyt ama hangisi uzattı acep :uhm: işte o konuda kafam baya bir karışık kafamçokkarıştı ama belki de artık sadece bakım yapıp,akışına bırakmış olmam da işe yaramış olabilir CADIARZU valla hiç takmıyorum eskisi gibi,bakıma devam,aynaya bakmaya da devam şakkıdı ama kafaya takmak dert etmek yookkk :olmaz:

evde ne kadar yağ varsa kafama sürdüm bekledim,yıkadım şimdik bayanssulusmile bu ara az da olsa uzama oldu bende aycangül..etrafımdaki herkes farketti nasıl mutluyum anlatamam hihoyyyt ama hangisi uzattı acep :uhm: işte o konuda kafam baya bir karışık kafamçokkarıştı ama belki de artık sadece bakım yapıp,akışına bırakmış olmam da işe yaramış olabilir CADIARZU valla hiç takmıyorum eskisi gibi,bakıma devam,aynaya bakmaya da devam şakkıdı ama kafaya takmak dert etmek yookkk :olmaz:

maşallah canım :nazar: çok sevindim :))
tabi ya,takmayacaksın..son iki haftadır neler yaptın saçına..muhtemelen bu arada uzamıştır çünkü..

Ben bugün yaptım Turplu olanı baya bir etkisi oluyor sanırım.
Bu arada topiğini çoık uzun zamandan beri takip oluyorum ama siteye sonradan üye oldum.
Bugün aktara gittim baya bir konuştuk
Adam uzmanmış bu konuda televizyona falan da çıkıyormuş
Ama her zaman orada olmuyormuş.
Zaten çoğu yağdan vardı bende.
Ama bak karışık falan diye bir yağ verdi.
Şampuanlar bunlar kampanyada diye aldım bir şeyler işte.
Aycangül bir şey soracağım.
BUgün yaptım.
Yarın ve pazartesi de bakım günü ama
3 gün arka arkaya fazla olur u acaba?

Back
X