• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bu konuyu hiç sorma macera yaşadık resmen satıcı adamla mailler gidip geldi çok fena gaza geldik inandık hepimiz ama şu an kullanan bir arkadaşda 4-5 cm büyüme oldu diğer kullananlar yorum yapmadılar hızlı başladık çabuk yorulduk anlıycağın

bu sohbeti topikte yapalımda hareketlensn bari seminaycım..maden fayda gören olmuş..

günaydınnn a.s. herkesin kadir gecesini kutlarım :1hug:

şekerim bendede varis ve selülit var ama doğum kontrol hapından önceydi,ama hap daha da çoğalttı tabii.dolaşım bozukluğu yapıyor ondan..gotu kola kullan geçer laelaelaelaelae

hangisi geçer..ikisi birden mi ? şunu bi aç bakalım kitty hanım..

hayıt otu cok faydalı
ustelık sumaklı beyaz sogan salatası yersenız her aksam pco ya ıyı geldıgını goreceksınız

bende yasmın kullandıgım donemde sınırden cıldırıyordum

boya ıcın gunlerı kacırmısım 6,7 eylulde sac bakımı yapsam ıyı olacak sanırım

bir sonrakine artık canım..bakımı ihmal etme o zaman..

eet konu çok dağıldı aycangül kızacak eyvahedigeldismile hayıt ilk kez kullanıyorum memnunum ben kapsülünü kullanıyorum ama çayını içenlerde var..hayıt dong quai otuyla içince daha etkili olurmuş benim içtiğim tablette dong quai de katmışlar.özellikle bebeği olmayanlar için iyymiş:CüvCüv: memnunlarmış ben burdada okumuştum başka topikte..bu kadar sölüyom valla aycan kescek beniiiiiiii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bu seferlik affetttim.. bi daha olmasın :))

peki ozaman sağol tatlım kimileride boyaya yağ katıyolarmış oda iyi bi yöntem olabeilir

evet bunu duymuştum ben yıllar önce..sanırım bir ara denedk de ama sonuçu hatırlamıyorum..o zaman saçlarım süper ötesi birşeydi :) dikkatimi çekmemiş demekki..

Aycangul ekim icin uygun kesim ¨tarihini verebilirmisin rica etsem ?
Bi arkadasima bahetmistim bu uygun günlerden, o da benden ekim icin uygun tarihi istedi.. uzun bir tatile cikacak bayramda 2-3 göremeyecegim icin gitmeden istedi benden tarihi.. cvp verirsen en kisa zamanda cok iyi olur canim..

Bide kizlar benim avatar takili kaldi degismiyor :1:
avatar degis tikladigim zaman site bakimdadir yeni mesaj/konu acilmaz diyor..
sizde de böylemi..?

Aycangul ekim icin uygun kesim ¨tarihini verebilirmisin rica etsem ?
Bi arkadasima bahetmistim bu uygun günlerden, o da benden ekim icin uygun tarihi istedi.. uzun bir tatile cikacak bayramda 2-3 göremeyecegim icin gitmeden istedi benden tarihi.. cvp verirsen en kisa zamanda cok iyi olur canim..

canım ekimin 17 si ile kasımın 13 ü uygun görünüyor..

ben bakım yaptm 6 sında 2 gun oldu yarım parmak uzama war..11 inde deneyecem bide bakalım nasıl olacak, buyuk bı fark gorursem 1 aylık resm koyacam soraaklinialirimsmile

ben bakım yaptm 6 sında 2 gun oldu yarım parmak uzama war..11 inde deneyecem bide bakalım nasıl olacak, buyuk bı fark gorursem 1 aylık resm koyacam soraaklinialirimsmile

ya bu ayki aslan burcunun farklı bir özelliğimi vardı neydi..keşke bende yapsaydım..annemin boyasıda acayip tuttu..herzamankinden çok çok koyu renk oldu yani..

ay bende bı degısıklık olmadı sankı
uzama felan olcemedım ben
sadece renk gecen haftakı renge gore sacıma guzel oturdu
gecen hafta mıllet cok cok aman aman begenmıyordu bu hafta cok begenenler oldu
bakalım zaten renk degıstırmeyı dusunuyorum

Back
X