- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
ben boyadan hemen sonra yapıyorum hayatım..şimdiye kadar pişman olmamı gerektirecek yada dikkatimi çekecek birşey olmadı..
peki ozaman sağol tatlım kimileride boyaya yağ katıyolarmış oda iyi bi yöntem olabeilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben boyadan hemen sonra yapıyorum hayatım..şimdiye kadar pişman olmamı gerektirecek yada dikkatimi çekecek birşey olmadı..
bu konuyu hiç sorma macera yaşadık resmen satıcı adamla mailler gidip geldi çok fena gaza geldik inandık hepimiz ama şu an kullanan bir arkadaşda 4-5 cm büyüme oldu diğer kullananlar yorum yapmadılar hızlı başladık çabuk yorulduk anlıycağın
günaydınnn a.s. herkesin kadir gecesini kutlarım :1hug:
şekerim bendede varis ve selülit var ama doğum kontrol hapından önceydi,ama hap daha da çoğalttı tabii.dolaşım bozukluğu yapıyor ondan..gotu kola kullan geçer laelaelaelaelae
hayıt otu cok faydalı
ustelık sumaklı beyaz sogan salatası yersenız her aksam pco ya ıyı geldıgını goreceksınız
bende yasmın kullandıgım donemde sınırden cıldırıyordum
boya ıcın gunlerı kacırmısım 6,7 eylulde sac bakımı yapsam ıyı olacak sanırım
eet konu çok dağıldı aycangül kızacak eyvahedigeldismile hayıt ilk kez kullanıyorum memnunum ben kapsülünü kullanıyorum ama çayını içenlerde var..hayıt dong quai otuyla içince daha etkili olurmuş benim içtiğim tablette dong quai de katmışlar.özellikle bebeği olmayanlar için iyymiş:CüvCüv: memnunlarmış ben burdada okumuştum başka topikte..bu kadar sölüyom valla aycan kescek beniiiiiiii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
peki ozaman sağol tatlım kimileride boyaya yağ katıyolarmış oda iyi bi yöntem olabeilir
hangisi geçer..ikisi birden mi ? şunu bi aç bakalım kitty hanım..
Bide kizlar benim avatar takili kaldi degismiyor
avatar degis tikladigim zaman site bakimdadir yeni mesaj/konu acilmaz diyor..
sizde de böylemi..?
Aycangul ekim icin uygun kesim ¨tarihini verebilirmisin rica etsem ?
Bi arkadasima bahetmistim bu uygun günlerden, o da benden ekim icin uygun tarihi istedi.. uzun bir tatile cikacak bayramda 2-3 göremeyecegim icin gitmeden istedi benden tarihi.. cvp verirsen en kisa zamanda cok iyi olur canim..
6,7 eylul dede saclarıma bakım yaptım
ıkı gun ust uste bakalım yenı tarıhlerı beklıyorummm:)
canım ekimin 17 si ile kasımın 13 ü uygun görünüyor..
ben bakım yaptm 6 sında 2 gun oldu yarım parmak uzama war..11 inde deneyecem bide bakalım nasıl olacak, buyuk bı fark gorursem 1 aylık resm koyacam soraaklinialirimsmile