- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
Bu kız her topiğe olumsuz bişeyler yazıyo boşuna uğraşma cnm yeni gliba dkkat çekmeye çalışıohayatım öyle birşey değil bu.öyle olsa ben balık burcuyum.sadece marttamı uzayacak saçım.
şöyle düşün.astrolojiyle ilgilisin madem.ben pek anlamam ama.bahsedilir hani şu günden itibaren balık burcunun yada ne bileyim kova burcunun etkisine giriyoruz diye.bu dönemde kova burcunun özellikleri etkili olur mesela.daha özgür olmak isteriz vs gibi.ay da 2,5 günde bir burç değiştiri ve bu günlerde o burçların etkisinde oluruz.
burdada benzer bir durum sözkonusu.ben topiğin başlarında bir tablo vermiştim.
hava burçlarının besin kalitesinin yağ olduğu yazar ilgili kitaplarda.ve bu günlerde yağ vücutta daha fazla emilir.demekki bu günlerde saçlara yağ ile yapılan bakım diğerlerinden daha etkili olacaktır.yada kolestrolü olan birinin bu günlerde yağ tüketimine dikkat etmesi gerekecektir.
geçenlerde bir tanıdığımız tansiyondan hastaneye kaldırılmış.tuzuda abartmadığını söylüyor.mesela o gün ay toprak burçlarından birindeydi (şu an hatırlayamadım hangisi olduğunu) besin kalitesi tuzdur toprak burcunun.hergün aynı miktarda tuz tüketen bir tansiyon hastasına o gün bu miktar fazla gelemiş.
dışardan ve yüzeysel bakınca garip ve saçma görünebilir.ama vaktin olurda ilk sayfadan itibaren okursan daha fazla bilgiye sahip olursun.