.
İlk baktığımda 9 haziran 11 haziran arası bakım günü yazıyordu :S Şimdi bakım için etkili değil yazıyor.
bu mümkün değil canım dün gece ekledim o tarihi ve sonrasında herhangi bir düzenleme yapmadım.mesajın altındaki güncelleme tarihine dikkat edersen sende göreceksin.sanıyorum yanlış okumuşsun:)
20-22 haziran arası bir gün olacak galiba.
Merhaba Aycangül, soracağım şey iki topiğinle de bağlantılı olacak.
Saç kesimi için uygun olan günde eğer regl isek o zaman tüy alma rutininde olduğu gibi saçı kestirmemeli miyiz ?
Merhaba Aycangül, soracağım şey iki topiğinle de bağlantılı olacak.
Saç kesimi için uygun olan günde eğer regl isek o zaman tüy alma rutininde olduğu gibi saçı kestirmemeli miyiz ?
Aynı soruyu ben de bakım günleri için soracaktım. Regl dönemlerinde saç, cilt bakımı yapmak bakımın etkisini azaltır mı?
saçımı bu aralar boyamam lazım ne zaman acaba???
evet ya boya günü ne zaman boya günü bekleyicisiyim
evet arkadaşlar giderek emin oluyorum ki regl döneminde saç bakımı da istediğimiz gibi olmuyor.demekki o dönemde her anlamda tatiliz :)[/QUOTE
Kesim günüm regl günüme denk gelecek gibi gözüküyor, Hazirandaki kesim gününü 2,5 aydır bekliyorum. İnşaallah o tarihte saçımı kestirmem faydasız olmaz.
barrocum ben yokken arkadaşlara yardımcı olduğun için, takdirin için, anlayışın için, desteğin için çok teşekkür ederim canım:)
arkadaşlar saçıma maya maskesi uygulamak istiyorum önereceğiniz mayalı maskeler var mı ?
gunaydın
aycangul ilk sayfada 12 haziran ve sonrasındaki 2 gun için sac boyama ve diğer işlemlere uygun yazmıs, acaba bu diğer işlemler nedir?
bi de haziran kesim tarihi gecmedi degil mi ben goremedim ama insaallah gozumden kaçmamıstır?
Dune kadar son 2 haftadir hafif bir dokulmem baslamisti,
Kapaliyim butun gun saclarim bagli kaliyor,
cozdugumdede yaklasik 10 tel sac geliyodu,
Dun maskemi yaptiim, bugun sadece 2 tel dokulmus,
Sevindirik oldum valla
Saçlarım dökülüyor diye kuaföre dert yandığımda kapalısın ya hep ondan demişti, aklı hepi topu buncaya yetenlere gel de emanet et el bebek gül bebek besleyip büyüyttüğün saçlarını
şimdi bir sorum olacak ben başak burcuyum ne zaman ne yapmam lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?