Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Benden bir ay boyunca gitmedi. Bir daha da yapmam heralde. Bemiks rahatsız etmiyor beni ama o maya yok mu?

Allah Allah,demek ki o da sana ağır geliyor,fakat şimdiye kadar kiminle konuştuysam bemixin kokusundan rahatsız.Sen yaş mayayla mı yaptın,kuru mayayala mı canım?

Ben menekşe yağını el bakımı için de kullanıyorum canım kokusunu çok seviyorumm......
Gliserinle karıştırdım sürdüm saçıma ben...
Ne faydalı ne değil anlayamıyorum ben ya siz nasıl anlıyorsunuz bana da öğretin:44:

ben çok iyi bi gözlemciyimdir oradan anlıyorum :) mesela banyodan sonra gliserini saçımın boy ve uç kısımlarına sürüyordum 2-3 seferden sonra saçlarımın daha çok döküldüğünü farkettim ve bıraktım belki sadece bende böyle bi etki yaratmıştır ama senin de başına gelsin istemem dikkatli ol tatlım :) esans olayını da deneyip izlenimlerimi aktarırım...

Gliserin yağını suyla inceltip duş sonrası saçlara (dipler hariç) uygulasak yine dökülür mü acaba kızlar?

Kızlar bende bi kaç gün önce saçımı boyamıştım evde,saçlarım süpürge gibi kupkuru olmuştu,bugün saçlarımı yarım su bardağı kadar zeytinyağı sürüp sıcak havluyla sardım 1 saat beklettim,ay şimdi yumuşack oldu saçlarım,herkese tavsiye ederim,sonuç olarak doğal bi yağ,diğer yağları alıyoruz ama gerçekten nasıl yapıldğını,gerçek olup olmadığını bilmiyoruz,ama zeytinyağı öle değil,kısaca kullanın ipek gibi saçlarınız olsun

Sadece uçlara yaparsan bir problem olacağını sanmıyorum ben
Ben de öyle düşündüm de yine bir bilene sorayım dedim :) Sağol canım.
ben senin dediğin gibi yapıyordum ama o dönem dökülmem arttı bu nedenle bıraktım artık yapmıyorum....
Sadece uç kısımlara mı sürüyordun sen de canım ? Tamam yukarda yazmışsın zaten nasıl kullandığını :) yeni farkettim.Ben de bir deneyeyim olmazsa her duştan sonra değil de haftada 1-2 kez kullanırım.

Son düzenleme:
Ben de öyle düşündüm de yine bir bilene sorayım dedim :) Sağol canım.

Sadece uç kısımlara mı sürüyordun sen de canım ?

ben boy (kulak hizası ve altı diplere gelmesin diye) ve uçlarına sürüyodum ama dökülme olayı bana özgü bi durum olabilir... banyodan sonra ıslak saça maksimum bi tatlı kaşığı kadar kullanıyordum...

Canım sanırım gliserin bende de dökülme yapıyor
Ben tatlı kaşığını bırak yemek kaşığı kullanıyorum resmen
Bi de diplere sürüyorum yani amanın ben napıyorum böyleee

Canım sanırım gliserin bende de dökülme yapıyor
Ben tatlı kaşığını bırak yemek kaşığı kullanıyorum resmen
Bi de diplere sürüyorum yani amanın ben napıyorum böyleee

hemen bırak tatlım yazık saçlarına... hem ben verdiği yumuşaklığıda beğenmiyorum artık yeni bakımlar uyguluyorum sen bu yumuşaklık konusunda neler düşünüyorsun?

Kızlar ben de ara ara tatlı kaşığından bile az elime döküp parmak uçlarımla hafif hafif sürüyorum ama sürekli kullanmadığım için bir şey diyemiyorum dökülme konusunda.Yalnız gliserini elime alıp biraz ovuşturunca parmak uçlarımda resmen sıcacık oluyor,yoğunluktan mı bilmiyorum.Siz baya çok sürüyomuşsunuz,bir de forumda okumuştum tam olarak hatırlamıyorum şimdi ama sanırım suya biraz damlatıp duştan sonra uçlarına sürmek için bi karışım vardı.Onu hazırlamıştım onu bile uygulamadım attım gitti.Şimdi şöyle yapmayı düşünüyorum.Suya biraz gliserin biraz badem yağı damlatıp fısfıslı bi şişede onu kullanıcam.Yazarım size.

hemen bırak tatlım yazık saçlarına... hem ben verdiği yumuşaklığıda beğenmiyorum artık yeni bakımlar uyguluyorum sen bu yumuşaklık konusunda neler düşünüyorsun?
Canım verdiği yumuşaklık konusunda bi fikrm yok çünkü ben yanında başka bi yağla kullandım hep...
İlk kullandığımda çok iyi yumuşamış nemlenmişti sadece....
Şimdi menekşe yağını keşfettim artık onda devam ederim çünkü banyodan sonra bile mis gibi menekşe kokuyorum

Forumun ilk sayfasında hep uygun olmayan tarihler oluyor. Bunun anlamı, diğer tarihlerin saç kesimi için uygun olduğu mu, yoksa uygun tarihler ayrıca mı belirtiliyor? Bu ay kesin saçımı kestirmek istiyorum. Ne zaman kestirmeliyim?

saç kesimi için uygun tarihler var takip etmeye devam et :)

Eskiden aklıma esince gider sacımı kestirirdim
Bu forumdan haberdar olunca uygun tarihi bekler oldum ama bu yüzden aylardır
sac kestiremiyorum çünkü tarihlerden ya haberim olmuyor ya da kaçırıyorum bakımsız hissediyorum lütfen çabuk olsun :)

Hazırlanıp saçlarımı kestirmeye gidecektim.İyi ki bakmışım buraya kesim için uygun değilmiş
arkadaşlar saçlarım ince telli ve kuru ne gibi bakımlar önerirsiniz bana memnun kalıdığınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…