Aycangül yada bilgisi olan arkadaşlarım,Aycangül yoğun sanırım.killi mineral günlerinde,saç dökülmesi, kuvvetlenmesi,zayıf uç ve hatta sağlıklı uzama demiş Aycangülüm sizler bugünlerde ne tür bakımlar yapıyorsunuz?birde mineral günlerinde sinemaki kürü yada yağ bakımı yapılmaz mı?offf ben anlamadım kafam karıştı
bugunlerde mayali maske yapsak olurmu ?
birde minerall tuz ihtiyaci var diyorsunuz sac icin bunlar nasil yapilacak anlalmdim
Yağlı bakım yapan arkadaşlar bişey sorucam kullandığınız yağ bakımları yüzünüzde sivilce yapıyor mu:26:
Bende uzun zamandır sivilce çıkmıyordu ama bu bakımlardan mı bilemiyorum sebebini de ama yüzümün bi bölgesi sivilce akınına uğradı
Uzun yıllar sivilce problemi çekmiş bi insanım bu arada:18:
Bi alakası var mıdır ki:26::26::26:
l
18 Mayıs 2012, saat 14:03’ten 20 Mayıs 2012 saat 14:34’e kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;
saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)
hepinizi seviyorum, güle güle kullanın :)
Yağlı bakım yapan arkadaşlar bişey sorucam kullandığınız yağ bakımları yüzünüzde sivilce yapıyor mu:26:
Bende uzun zamandır sivilce çıkmıyordu ama bu bakımlardan mı bilemiyorum sebebini de ama yüzümün bi bölgesi sivilce akınına uğradı
Uzun yıllar sivilce problemi çekmiş bi insanım bu arada:18:
Bi alakası var mıdır ki:26::26::26:
bende de o sorun çıktı
kayısı yağı
gliserin
gülsuyu
karıştırdım 1 hafta uyguladım sivilceler çıktı bıraktım
bende haftalık kil maskesi yapmadım die çıktı sanmıştım ama yağlardan sanırım benim cildim karma bu arada
sivilce çenemde ve yanağımda çıktı saklıyorum
Bunu daha önce de bir yerlere yazmıştım galiba, forumdan bir arkadaş yağlı bakımlar yaptıktan sonra yüze bulaşabilecek yerleri kolonyayla silmemizi önermişti. Ben yağdan kaynaklanan sivilce sıkıntımı böyle aşmıştım umarım sana da yardımcı olur
Ya ben yıllardır bu sivilce sorunumu aşmaya çalıştım ve ne zamandır yeni siivilce çıkmıyodu sonra bi baktım yanağımda 4-5 tane yeni sivilce
Yüzüme de hiç bulaştırmadım ama saç diplerine uygulayınca demek etkilendi yüzümde
Bundan sonra bi süre yağ bakımı yapmıycam yaa fena tırstımm:18::18::18:
Evet cnm öyle duydum ben de...canım yag tuketimine dikkat etmiyosan ondanda olabilir.bendede aynı sorun var kuruyemiş tarzı seyi ne zaman tuketsem ertesi gün çıkıyor
Ya ben yıllardır bu sivilce sorunumu aşmaya çalıştım ve ne zamandır yeni siivilce çıkmıyodu sonra bi baktım yanağımda 4-5 tane yeni sivilce
Yüzüme de hiç bulaştırmadım ama saç diplerine uygulayınca demek etkilendi yüzümde
Bundan sonra bi süre yağ bakımı yapmıycam yaa fena tırstımm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?