Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül yada bilgisi olan arkadaşlarım,Aycangül yoğun sanırım.killi mineral günlerinde,saç dökülmesi, kuvvetlenmesi,zayıf uç ve hatta sağlıklı uzama demiş Aycangülüm sizler bugünlerde ne tür bakımlar yapıyorsunuz?birde mineral günlerinde sinemaki kürü yada yağ bakımı yapılmaz mı?offf ben anlamadım kafam karıştı

Canım kafan karışmasın,kil günlerinde kil maskesi yapıyor arkadaşlar(ben hiç denemedim)maya gününde maya maskesi yapan var ( onu da henüz denemedim.Ben genelde yağ bakımı yapıyorum.Diğerlerini yapma imkanın yoksa yağ bakımı da yapabilirsin bence.Günlerinde yapmak daha etkili elbette ama tarihleri boşa geçirmemiş olursun en azından.

killi yada mayalı bakımı yapıp bekleme süresi bitince durulayıp yağlı bakımlarımı yapayım ben o zaman çünkü yağlı bakım saçlarıma çok iyi geliyor bu arada killi bakımın saç uzatma ve zayıf köklere nasıl faydası var ona aklım karıştı kızlar nasıl yapıyorlar merak ettim.en iyisi ben bakım günlerinde ne bulursam süreyim saçlarıma

ben yapmadım ama tavsiyem üzerine dökülmesi çok olan bir arkadaşım maya maskesini yaptı dökülmesi durdu diyor. bana teşekkür etti. aycangül o teşekkür senin iletmek istedim:)

hay allah boya gününü kaçırmışım(( gelecek hafta perşembeye kadar boyamam lazım umarım boya günü olur..
en son 2 ay önce kızıl siyaha boyamıştım boya gününde.. normalde şimdiye kadar akar rengi açık kahve dore gibi olurdu şuan hala güzel bir koyu kahve kızıl duruyor ama dipler çok uzadı çirkin görünüyor, üstelik 2 ayda sadece 2 kere sinameki bakımı yaptığım halde şaşırtıcı derecede uzamış saçlarım keşke foto çekseymişim, sanırım t5t etkisi de var bu uzamada...

Son düzenleme:
bugunlerde mayali maske yapsak olurmu ?
birde minerall tuz ihtiyaci var diyorsunuz sac icin bunlar nasil yapilacak anlalmdim

geçmiş sayfalara hiç göz attın mı?
ya da google da maya maskesi o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz diye arattın mı?
aynı şekilde kil, mineral maskesi için arama?
kişilere yönelik saldırı yapmıyorum asla ama bu sayfa sayısı bunca olduysa bunun sebebi ne yazık ki sürekli bilgi paylaşılması değil sayfalarca tekrarlanan sorular.

"19 Mayıs" işgale karşı milli duruşumuzdur...doğru yerde durmanın vicdani huzuru ve haklı gururuyla, bayramamız kutlu olsun...

Yağlı bakım yapan arkadaşlar bişey sorucam kullandığınız yağ bakımları yüzünüzde sivilce yapıyor mu:26:
Bende uzun zamandır sivilce çıkmıyordu ama bu bakımlardan mı bilemiyorum sebebini de ama yüzümün bi bölgesi sivilce akınına uğradı
Uzun yıllar sivilce problemi çekmiş bi insanım bu arada:18:
Bi alakası var mıdır ki:26::26::26:

bende de o sorun çıktı
kayısı yağı
gliserin
gülsuyu
karıştırdım 1 hafta uyguladım sivilceler çıktı bıraktım
bende haftalık kil maskesi yapmadım die çıktı sanmıştım ama yağlardan sanırım benim cildim karma bu arada
sivilce çenemde ve yanağımda çıktı saklıyorum

hıh bende kaçırdım sanmıştım şu an
sinemaki
bemiks
bepanthene
çilek yağı

karışımı saçlarımda bulunuyor

1e kadar bekletip duş aldıktan sora yüzüme kil maskesi uygulayıp ondan da faydalancam inşallah

teşekkürler aycangül

Bunu daha önce de bir yerlere yazmıştım galiba, forumdan bir arkadaş yağlı bakımlar yaptıktan sonra yüze bulaşabilecek yerleri kolonyayla silmemizi önermişti. Ben yağdan kaynaklanan sivilce sıkıntımı böyle aşmıştım umarım sana da yardımcı olur

Ya ben yıllardır bu sivilce sorunumu aşmaya çalıştım ve ne zamandır yeni siivilce çıkmıyodu sonra bi baktım yanağımda 4-5 tane yeni sivilce

Yüzüme de hiç bulaştırmadım ama saç diplerine uygulayınca demek etkilendi yüzümde

Bundan sonra bi süre yağ bakımı yapmıycam yaa fena tırstımm:18::18::18:

canım yag tuketimine dikkat etmiyosan ondanda olabilir.bendede aynı sorun var kuruyemiş tarzı seyi ne zaman tuketsem ertesi gün çıkıyor

Son düzenleme:

yağ yüze nasıl bulaşacak o kısmı anlamadım ben pek?
yağları saç uç ve boylarına sürüyoruz zaten diplere sürmedikçe yüze yağlar bulaşamaz ki, anca topuz yapıp akarsa ki zaten akacak kadar yağ sürmek de bekleme süresini işkenceye çeviriyor.
saça yağ bakımı yapmayla alakalı olduğunu pek sanmıyorum çekirdekten olabilir haindir o küçük küçük görünüp kandırır insanı ertesi gün kocaman sivilce çıkar
benim saçıma en iyi gelen yağ bakımları olduğu için celallendim sanırım kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…