- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
- 173
İlk sayfayı takip edersen tüm merak ettiğin tarihleri öğrenirsin cnm
Sağol canım,
İlk sayfada yoktu da , bazen sayfada olmayıp burda bazı tahminler oluyor ona göre bir düzenleme yapacaktım kendimce...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk sayfayı takip edersen tüm merak ettiğin tarihleri öğrenirsin cnm
Sağol canım,
İlk sayfada yoktu da , bazen sayfada olmayıp burda bazı tahminler oluyor ona göre bir düzenleme yapacaktım kendimce...
ayy sağol prensesiiim :) ben de kuruyla yapayım bari,yoksa poğaça gibi dolaşırım ortalıkta,çörekotu yağı da var içinde zaten O sinameki kürünün kokusu var yaa,anaam bemixten dolayı sanırım,fena yani.Kuafördeki çocuk her gidişimde abla yine mi yağ sürdün sen fön çektikçe kokusu geliyor diyodu kaldı ki en az 1 hafta sonra fln gidiyordum düşün.Bir kaç kez yaptım sırf koku yüzünden bıraktım,ben bırakmasam annem evden kovacaktı,eczaneye talimat verdi ya :) bemix fln vermeyin diyeCanım ben kuru maya kullandım kokusu kalmıyor
Yaş maya hakkında bilgim yok..
Sinameki kötü mü kokuyo henüz hiç yapmadım onu daha:44:
ben kuru maya kullanıyorum aşırı kokusu olmuyor... yıkadıktan sonra birkaç saat ekmek (hamur) gibi kokuyorsun o kadar
kızlar aycangülün saçınızı boyayabilirsiniz dediği süre içerisinde saçımı boyattım
bunun ne gibi faydası olacak?daha kalıcı mı olacak acaba?
çünkü istediğim gibi olmadı da :44:
ayy sağol prensesiiim :) ben de kuruyla yapayım bari,yoksa poğaça gibi dolaşırım ortalıkta,çörekotu yağı da var içinde zaten O sinameki kürünün kokusu var yaa,anaam bemixten dolayı sanırım,fena yani.Kuafördeki çocuk her gidişimde abla yine mi yağ sürdün sen fön çektikçe kokusu geliyor diyodu kaldı ki en az 1 hafta sonra fln gidiyordum düşün.Bir kaç kez yaptım sırf koku yüzünden bıraktım,ben bırakmasam annem evden kovacaktı,eczaneye talimat verdi ya :) bemix fln vermeyin diye
Sen de sağol garnetcım,madem kuru maya kokmuyor diyenler var size güvenip onu yapıcam ilk fırsatta :) bemixin kokusundan iyidir ekmek kokusu :)))
ayy sağol prensesiiim :) ben de kuruyla yapayım bari,yoksa poğaça gibi dolaşırım ortalıkta,çörekotu yağı da var içinde zaten O sinameki kürünün kokusu var yaa,anaam bemixten dolayı sanırım,fena yani.Kuafördeki çocuk her gidişimde abla yine mi yağ sürdün sen fön çektikçe kokusu geliyor diyodu kaldı ki en az 1 hafta sonra fln gidiyordum düşün.Bir kaç kez yaptım sırf koku yüzünden bıraktım,ben bırakmasam annem evden kovacaktı,eczaneye talimat verdi ya :) bemix fln vermeyin diye
Sen de sağol garnetcım,madem kuru maya kokmuyor diyenler var size güvenip onu yapıcam ilk fırsatta :) bemixin kokusundan iyidir ekmek kokusu :)))
Demek ki bi ben değilmişim :) Aynen işte,puff bu faydalı şeyler hep kokmak zorunda mı ya?Şööyle mis gibi koksalar ne güzel olurdu.:) mayanın kokusu kaç günde geçiyor canım? Demek ki maya maskesi yaptıktan sonra fön fln çekilmeyecek.
Canım galiba yaş maya koku yapıyo ben kuru maya yaptım hemencik geçti banyoda kokusu:44:Demek ki bi ben değilmişim :) Aynen işte,puff bu faydalı şeyler hep kokmak zorunda mı ya?Şööyle mis gibi koksalar ne güzel olurdu.:) mayanın kokusu kaç günde geçiyor canım? Demek ki maya maskesi yaptıktan sonra fön fln çekilmeyecek.
ben sinamekili kürü bi kaba koyuyorum boya fırçasıyla saçımı boyar gibi sadece diplerine bikaç cm sürüyorum uçlarına hiç değirmiyorum.biraz uğraştırıyo ama çok güzel oluyo o zaten uzatmak için olduğu için gerek yok tüm saça sürmeye.uçlarına da zeytinyağu ısıtıp sürüyorum ya da hiç bişey sürmüyorum yağlı bakımı da başka gün yapıyorum.iki üç ay oldu daha hiç kokusu kalmadı saçımda bazen iki bemiks bile kırdığım oldu üstelik iki yada üç şampuan yapıyorum şampuanı birazcık da bekletiyorum kalmıyo hiç kokusu falan nve cidden uzatıyo saçı ve yeni saçlar çıktı bisürü benim kafamda
Takip ediyorum da uzun zamandır yok yaaa, ilerki tarihleri çok merak ettiğimden yazdım. Saçlarımın kesime ihtiyacı var.Sürekli güncelliyor aycangül ilk sayfayı canım
Bence deuzun süredir saç kesimi için uygun değil
Demek ki bi ben değilmişim :) Aynen işte,puff bu faydalı şeyler hep kokmak zorunda mı ya?Şööyle mis gibi koksalar ne güzel olurdu.:) mayanın kokusu kaç günde geçiyor canım? Demek ki maya maskesi yaptıktan sonra fön fln çekilmeyecek.
uzun süredir saç kesimi için uygun değil
Yağ bakımı yapmak isteyen arkadaşlar menekşe yağı harika kokuyor ayrıca kk anasayfada bununla ilgili bi yazı da vardı paylaşmak istedim
Buram buram menekşe kokuyo saçım şu an