Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Canım ben kuru maya kullandım kokusu kalmıyor
Yaş maya hakkında bilgim yok..

Sinameki kötü mü kokuyo henüz hiç yapmadım onu daha:44:
ayy sağol prensesiiim :) ben de kuruyla yapayım bari,yoksa poğaça gibi dolaşırım ortalıkta,çörekotu yağı da var içinde zaten O sinameki kürünün kokusu var yaa,anaam bemixten dolayı sanırım,fena yani.Kuafördeki çocuk her gidişimde abla yine mi yağ sürdün sen fön çektikçe kokusu geliyor diyodu kaldı ki en az 1 hafta sonra fln gidiyordum düşün.Bir kaç kez yaptım sırf koku yüzünden bıraktım,ben bırakmasam annem evden kovacaktı,eczaneye talimat verdi ya :) bemix fln vermeyin diye

ben kuru maya kullanıyorum aşırı kokusu olmuyor... yıkadıktan sonra birkaç saat ekmek (hamur) gibi kokuyorsun o kadar

Sen de sağol garnetcım,madem kuru maya kokmuyor diyenler var size güvenip onu yapıcam ilk fırsatta :) bemixin kokusundan iyidir ekmek kokusu :)))

kızlar aycangülün saçınızı boyayabilirsiniz dediği süre içerisinde saçımı boyattım
bunun ne gibi faydası olacak?daha kalıcı mı olacak acaba?
çünkü istediğim gibi olmadı da :44:

Ben de en son boyattığımda aycangülün verdiği tarihte boyatmıştım canım,ilk boyandığında ben de pek olmadı sanki demiştim ama sonra istediğim gibi oldu.Biraz bekle yıkadıkca,açıldıkca güzel olur.Daha oturmamıştır ki boya,sıkma canını Bu arada sanırım hem kalıcı oluyor hem de güzel oluyor :)

Ya ben kontesin konusundaki gibi bi bakım uygulamayı düşünüyodum ama bemiks kötü mü koku yapıyo demek
Sarımsaklı yapacaktım ben bi de
Sirkeli su geçirmiyo mu ki kokuyu acabaa:44:

Hakkaten de poğaça gibi

Ya ben sinamekili bakım yapacaktım bi süreliğine kontesin formülündeki gibi ama çok mu ağır kokuyor yaa
Sarımsaklı bakım var ya işte ondan yapıym diyordum sirkeli suyla durulasam geçmez mi:44:

eneeeeem :) prensesimm hem sarımsak,hem bemix üstüne bir de sirke,işkembe gibi olursun bak şaka bi yana canım valla bemixin kokusu bana ağır geliyor,fakat kullanan diğer arkadaşlar da fikirlerini söyleseler olur.Sen istersen bi kere dene,içinde kalmasın:) Çok ağır gelmezse devam edersin.

Kürü uyguladığım esnada bemiksin kokusu çok ağır gelmiyordu. Fakat sonrasında, fön falan çektirirken çok ağır bir koku geliyordu. Özellikle, eşim bemiksin kokusundan çok rahatsız oluyordu, ilaç gibi koktuğumu söylüyordu. Kürü bıraktıktan 1 ay sonra bile koku hala hissediliyordu. Nihayet artık kokudan kurtuldum.

Mayaya gelince ben yaş maya kullanmadım, kuru maya ile yaptım. Poğaça gibi kokuyordum. Saçları kuruttuktan sonra koku falan kalmıyor, fakat fön çektirirken yine buram buram kokuyor.

Demek ki bi ben değilmişim :) Aynen işte,puff bu faydalı şeyler hep kokmak zorunda mı ya?Şööyle mis gibi koksalar ne güzel olurdu.:) mayanın kokusu kaç günde geçiyor canım? Demek ki maya maskesi yaptıktan sonra fön fln çekilmeyecek.

Mayanın kokusu, bemiks gibi 1 ay kadar sürmedi fakat sanırım yaklaşık 7-8 gün sürüyor. Ben ellerimi yıkadıktan sonra ellerimin nemini hafiffçe saçlarıma sürerim, elekktriklenen saçlarım yatışsın diye. Her nemlendiğinde kokuyu hissetmek beni rahatsız ediyor. Ama her maya maskesinden sonra saçlarımdaki parlaklık ve canlılık, bu maskeden vazgeçmeme engel oluyor.

iki üç aydır sinameki kürünü uyguluyorum ben çok memnunum ama bu mayalı olanı da deniyim bi bakalım.onun tarifini bulamadım ben kızlar bi anlatabilirmisiniz

Sinameki kürünü bir kere yaptım saçlarımı yumuşacık yaptı ama o koku yok mu o koku burnumun direklerini sızlattı. Arkadaşlarım falan ilaç koktuğumu söyledi bende rahatsız oldum bir kere yaptığım halde kokuyu çıkarana kadar canım çıktı kaç kere yıkadım yaptığım bakımda çöpe gitti o kadar yıkamaya saç mı dayanır şimdi mis gibi yağ bakımımı yapıyorum memnunum bir de sarımsaklı şampuan aldım arada da ısırgan suyu bal sirke karışımını yapıyorum memnunum saçlarımdan en azından kötü kokmuyo.

ben sinamekili kürü bi kaba koyuyorum boya fırçasıyla saçımı boyar gibi sadece diplerine bikaç cm sürüyorum uçlarına hiç değirmiyorum.biraz uğraştırıyo ama çok güzel oluyo o zaten uzatmak için olduğu için gerek yok tüm saça sürmeye.uçlarına da zeytinyağu ısıtıp sürüyorum ya da hiç bişey sürmüyorum yağlı bakımı da başka gün yapıyorum.iki üç ay oldu daha hiç kokusu kalmadı saçımda bazen iki bemiks bile kırdığım oldu üstelik iki yada üç şampuan yapıyorum şampuanı birazcık da bekletiyorum kalmıyo hiç kokusu falan nve cidden uzatıyo saçı ve yeni saçlar çıktı bisürü benim kafamda

Ne kadar güzel iki tane kırdığın halde problem olmuyo ben cesaret edemiyorum .Bu arada maya maskesini ben bir kere yaptım 1 paket yaş maya ya da yarısı 1 tane fazla gelebiliyo üzerine biraz su döktüm ama ısırgan suyu döktüm ben (biraz kendime has yaptım ısırgan suyu saçıma acayip iyi geliyo) sonra biraz da has zeytinyağı koydum karıştırdım krem kıvamından biraz daha sulu yaptım sürdüm saçıma sonra streçledim bi de sıcak havlu koydum 2 saat beklettim saçımda yıkadıktan sonra görsen nasıl kabardı yumuşacık çok güzel oldu onun kokusu ıslakken hissediliyo ama kurutunca kalmıyo.

Canım galiba yaş maya koku yapıyo ben kuru maya yaptım hemencik geçti banyoda kokusu:44:

Ya ben de böyle yapayım o zaman
Ben de yağ bakımını diplere yapıyorum
Saç besini diplerinden almıyor mu zaten

Sürekli güncelliyor aycangül ilk sayfayı canım
Takip ediyorum da uzun zamandır yok yaaa, ilerki tarihleri çok merak ettiğimden yazdım. Saçlarımın kesime ihtiyacı var.

uzun süredir saç kesimi için uygun değil
Bence de

Benden bir ay boyunca gitmedi. Bir daha da yapmam heralde. Bemiks rahatsız etmiyor beni ama o maya yok mu?

Yağ bakımı yapmak isteyen arkadaşlar menekşe yağı harika kokuyor ayrıca kk anasayfada bununla ilgili bi yazı da vardı paylaşmak istedim
Buram buram menekşe kokuyo saçım şu an

Yağ bakımı yapmak isteyen arkadaşlar menekşe yağı harika kokuyor ayrıca kk anasayfada bununla ilgili bi yazı da vardı paylaşmak istedim
Buram buram menekşe kokuyo saçım şu an

senin memnun olmana sevindim genel olarak çok olumlu şeyler duyuyorum...ben menekşe yağını bi süre kullandım ilk başlarda hoşuma gitmişti ama sonradan pek memnun kalmadım kokusu bana çok ağır geldi şimdi yağ değilde güzel kokulu bi esans denemek istiyorum tüm önerilere açığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…