• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

yağ yüze nasıl bulaşacak o kısmı anlamadım ben pek?
yağları saç uç ve boylarına sürüyoruz zaten diplere sürmedikçe yüze yağlar bulaşamaz ki, anca topuz yapıp akarsa ki zaten akacak kadar yağ sürmek de bekleme süresini işkenceye çeviriyor.
saça yağ bakımı yapmayla alakalı olduğunu pek sanmıyorum çekirdekten olabilir haindir o küçük küçük görünüp kandırır insanı ertesi gün kocaman sivilce çıkar :19:
benim saçıma en iyi gelen yağ bakımları olduğu için celallendim sanırım kusuruma bakmayın :1:
Ya aynen ben de çok mutlu oluyorum yağ bakımı yapınca saçlarım ahenkle dans ediyo resmen:9:
İşte ben de o dediğini anlamadım zaten yüzüme bulaşması mümkün değil ki:44:
Diplere yapıyorum ben bakımı uçlara değil belki ondandır diye bi sormak istedim:26:
Bakalım bundan sonra uçlara yaparım sadece eğer yine sivilce çıkarsa kışa kadar ara vereyim o zaman:50:
Yüzüm de yağlıdır benim belki de ondan hemen sivilce yaptı bilemiyorum artık...
Gözlemleyecem az biraz daha:34:

yağ yüze nasıl bulaşacak o kısmı anlamadım ben pek?
yağları saç uç ve boylarına sürüyoruz zaten diplere sürmedikçe yüze yağlar bulaşamaz ki, anca topuz yapıp akarsa ki zaten akacak kadar yağ sürmek de bekleme süresini işkenceye çeviriyor.

Ben yağ bakımını diplere yapıyorum, kalanını da geri kalan her tarafına yediriyorum. Yanlış mı yapıyorum?

benimde saçlarıma yağ bakımları çok iyi geliyor.kesim gününde saçlarımı kestircem kestirmek zorundayım:43:röfleden dolayı yıpranan saçlarımı hala toparlayamadım.acı gerçek kuaförüm keselim röfle yapalım yoksa yapamam dedi en son ağustosta röfle yaptırmıştım bakımlarımla ne güzel de uzadılar.ben ağlayamayaım da kim aglasın:14:

ya kızlr kackere yazldı belkı ama sıcagı sıcagı sormak ıstrym sac uclarım cok sertlestı catal catal oldu kopuyorr..yag bakımı yapıyordum burdakı tarıhlere gore ama sac uclarımı duzltemedım ne surmemıı onerırrsınızzz... sac uclarınaa:26:

Aycangül, Haziran ayı içinde olacak uygun saç kesim tarihleri haziranın sonlarına doğru mu ? Mayıs ayında da saç kesim günü olacak mı ?
Hazirandaki Mayıs ayından çok daha etkili diyorsan dişimizi sıkıp bekleyelim mi saç kestirmek için ?

Arkadaşlar ilk mesajda 21 Mayıstan sonra kilo alabileceğimiz bir döneme girdiğimiz ve
su içsek yarayacağı yazıyor.Birde uyulması gereken bir beslenme listesinden bahsediliyor ya
acaba ben mi yanlış anlıyorum,diyet listesini göremiyorum da.
Yardımcı olabilir misiniz?

Ya aynen ben de çok mutlu oluyorum yağ bakımı yapınca saçlarım ahenkle dans ediyo resmen:9:
İşte ben de o dediğini anlamadım zaten yüzüme bulaşması mümkün değil ki:44:
Diplere yapıyorum ben bakımı uçlara değil belki ondandır diye bi sormak istedim:26:
Bakalım bundan sonra uçlara yaparım sadece eğer yine sivilce çıkarsa kışa kadar ara vereyim o zaman:50:
Yüzüm de yağlıdır benim belki de ondan hemen sivilce yaptı bilemiyorum artık...
Gözlemleyecem az biraz daha:34:

Ben yağ bakımını diplere yapıyorum, kalanını da geri kalan her tarafına yediriyorum. Yanlış mı yapıyorum?

yanlış biliyormuşum ben diplere sürmezsek tam etki etmezmiş, özelden uyarıldım :1:
sivilce kısmı hala bulanık tabi

yağlandım bugün saçlarım yumuşacık oldu, saçlarım kuruyken gayet güzel aslında az falan değil saçlarım bakımlı da hem diyorum ama gel gör ki ıslakken kelmişim gibi hissediyorum bir de tararken ki hali ayy ne fena

Aycangülüüm ilaççç gibi geldii bu tariiihh çok çok teşekkürler :54: hazırandakı kesım tarıhının daha onemlı oldugunu okumustum yanlıs hatırlamıyosam eger:44: bu tarihte modeli verdirimde hazıranda minicikten kırparım geneee :61:

kızlaar gelmiş tarihimiz oh oh :21: bide ben bişey merak ediyorum bi ara bakımların gece daha etkili olduğu tarzında bi yazışma geçmiş ayın etkisinden sanırım o kesim içinde geçerli mi bi de var mı öyle bişey ?:126:

bir ay boyunca tarihlerin gelmesini bekledim dün saçlarıma baktım saçlarımda kırık yok üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :44: halbuki saçlarımın kırıklarını aldırmak için şartlanmıştım... olmadı böyle :)

kizlar yanlis anlamassaniz bisey sormak istiyorum gezinirken forumda bu konu ilgimi cekti gercekten sonuc alanlar varmis mesela kesim tarihinda kestirirsek sonuc pozitifmi yada bakim tarihlerinde

Back