Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

inan bende evde ne varsa onu kullanıyorum arkadaşlar birbirlerine önerilerde bulunuyor burada bazen. önemli olan yağın etkili olduğu günlerde yağlarla bakım yapmak,protein günlerinde protein içeren bakıımlar yapmak vs..

aycangülcüm göğüs bakımı için 20-22 nisan yazmışsın sanırım mayıs dicektin :S ya da ben anlayamadım... aydınlatır mısın cnm. bi de bu konuda önerebilceğin bişey war mı

evet canım mayıs olacak.düzeltmiştim ama görmedin sanıyorum. önerebileceğim birşey yok malesef.ama çemen,şerbetçi otu,çilek yağı vs gibi bakımlar görmüştüm bu sitede.hatta telkinle büyütme.bunlardan faydalanabilirsin.yada yeni yöntemler varsa onları deneyebilirsin..ben bir ara çemen yağını uygulamıştım ve hakikaten etkiliydi.ancak çok ağır bir kokusu var! bence birine/birkaçına hemen karar verip bu dönemi kaçırmamak önemli olan!

bulutcum uygun günlerde olsak dahi regl döneminde boya çok kalitesiz oluyor malesef. hem renk kalitesi kötü oluyor hemde birkaç yıkamada akıyor. sanıyorum boya saça tam olarak nüfus edemiyor bir nedenden.

inan hiç bilmiyodum.daha neler öğrencem sizden.süpersiniz

Supersin Aycangulum....
Daha once de sac uzatma yontemleri hakkinda boyle bir konuya denk gelmistim yabanci sitelerde fakat bu kadar detayli bilgi verenini gormedim. Cok tesekkurler bu degerli paylasimin icin

Supersin Aycangulum....
Daha once de sac uzatma yontemleri hakkinda boyle bir konuya denk gelmistim yabanci sitelerde fakat bu kadar detayli bilgi verenini gormedim. Cok tesekkurler bu degerli paylasimin icin

bu detaylar tamamen benim çalışmam çünkü..keşke kaynak olsaydı! o zaman sizlerle daha fazlasını paylaşabilirdim.eliniz mahkum bekleyeceksiniz ki aycangül bulsun,sizlerle paylaşsın

kızlar bende saçlarımı uzatmak ve eski sağlığına kavuşturmak için bakımlar yapıyorum fakat bunlar hiçbir zaman düzenli değildi. ve konunuza daha yeni denk geldim bundan sonra bende sizlerleyim. 1 mayısta yapmıştım bakımımı, 3 mayıstada yağ bakımımı yapıcam. aycangül çok güzel konu olmuş ellerine sağlık.

aycangül diğer konuda takip ediyorum zaten bir de buraya uğrayayım dedim .. tesadüfen 28 nisanda saçlarımı kestirmiştim ve şimdi gördüm ki uygun zamanmış mutlu oldum

bugun de saçlarıma cildiye doktorunun verdiği bemix vs ( tam bilmiyorum karışımı ) karışımını sürücem inşallah etkisini görürüm.. saçlarımda çok dökülme var benim bunun için bir önerin varmı kolay uygulanabilen herhangi bir bakım ? babam 25 li yaşlara geldiğinde kel kalcaksın diyo valla bende korkmaya başladım artık :18:

sinamekimi saç diplerime zeytinyağını da ısıtıp uçlara sürdüm oh miss yıkayınca yumuş yumuş olacaklar yine
aycangülüm sayende sağlığına kavuştu saçlarım artık

ben de aycangülcüğüm senin verdiğin tarihlerde saç bakımları yapmaya başlayacağım.. hatta başladım bile:)
sakın bizi bırakmaaa:)

merhabalar,

2 seferdir bende tarihlere dikkat ederek bakım yapıyorum. dün akşam yağ karışımı bakımı yaptım saçlarım daha bir güzel oldu sanki. yumuşacık ve parlak gibime geliyor :)

teşekkürler aycangül. yeni tarihleri bugün vercek misiiiiiiiiiin?

Ben de yeni tarihleri sabırsızlıkla bekliyorum. Ona göre işimi ayarlayıp kuaförden randevu almam gerekiyor. En azından 1 hafta sonrasını görebilsek harika olurdu.

Sevgili Aycangül, twitterdan neden sesimi duymuyorsun?
Kendimi hevesle yavruyken eve alınıp tüy dökme zamanı gelince sokağa atılan kedi gibi hissediyorum, bana da yazık...

Efendim özür dilerim sizden ses çıkmayınca dün duramadım saçımı yağladım sauna kemerimi de doladım kafama 2 saat kadar bekletip yıkadım, daha çok bekletirdim de sauna kemerim sizlere ömür üstündeki plastik yerde yırtılma olmuş sıcaklığını kontrol etmeye çalışırken ufaktan çarpılınca korkup çıkardım, saçlarımı bakımlarda ısıtmanın başka yollarını aramam gerekecek sanırım :44:
Sadede gelecek olursam saçlarım yumyumuşak pek mutluyum, seni seviyorum

....................................

Aycangül merhaba, Haziran ayındaki daha etkili saç kesim tarihini dört gözle bekliyorum :)
Ama asıl sormak istediğim saçlarımızın nasıl çabuk uzamasını istiyorsak, uzamasını istemediğimiz koltuk altı, bacak v.s tüylerimizin alındığı günlerinde ayın durumuna göre zamanları var mı acaba ??

ilahiiii barro ya bak nasıl güldürdün beni :)

aycangülün diğer konusunda detaylı bilgiler var canım.Tüy topiğinden bulabilirsin.

Kızlar bakım yaparken sarıp ısıtmak da mı lazımdı ben orayı atlıyorum hep yahu:44:

Ben direk yağı sürüp kurutuyorum yıkamadan :))))))

Son düzenleme:
ilahiiii barro ya bak nasıl güldürdün beni :)

amacıma ulaşmak ne hoş ne hoş
topic dolusu kedi sevdalısı olunca el mahkum kedi yavrusu oluverdim

Kızlar bakım yaparken sarıp ısıtmak da mı lazımdı ben orayı atlıyorum hep yahu:44:

Ben direk yağı sürüp kurutuyorum yıkamadan :))))))

ısıttığımda daha etkili olduğunu hissediyorum ben, sıcak havlu, ufo, sauna kemeri gibi birçok zihnisinir alternatif mevcut..
ve fakat affına sığınarak soruyorum tam olarak nasıl bir bakım oluyor bu?
saçına hangi yağı sürüp kurutup da saçını yıkamıyorsun?

Evet anlıyorum çok iğrencim

Ben banyodan sonra saçıma kakao yağı ve gliserini göz kararı eşit damlalarla karıştırdım ve saç diplerime sürdüm sadece..:)
Ha bu arada benim saçım çok kurudur yani kurutunca efil efil uçuşur kuruluktan:))
Bugün banyo yapıp bi de menekşe yağını deneyecem gliserinle bakalım nasıl olucak Yada hint yağı da olabilir:))
Sonuçta kirpiğime sürdüğüm yağı saçıma da uygulayabilirim herhalde dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…