Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

maya maskesini nasıl hazırladınız nasıl uyguladınız birde nekadar beklettiniz acaba :26:

Aycangül ben de senin sessiz takipçilerindenim, ayrıca da hayranınım Son yarım yıldır bütün bakımlarımı ve kesimlerimi verdiğin tarihlerde yapıyorum çok çok memnunum saçlarım kendine geldi. Bugün de gittim uçlarımdan güzelce aldırdım
Sana çok teşekkür ederim

maya maskesini nasıl hazırladınız nasıl uyguladınız birde nekadar beklettiniz acaba :26:

1 paket yaş mayayı 2-3 yemek kaşığı sütle karıştırıyorum,cıvık bir macun gibi oluyor.saç diplerime sürüp 1-2 saat bekletip yıkıyorum.ilk defa yaptım ben,aycangülün protein bakımı yapın dediği günlerde yapmayı düşünüyorum

bende 6-7 aydir bu topigi takip ediyorum ara sira yaziyorumda.
kesim günlerinde hep kendim kesiyorum saclarimi bugünde kestim ardindan maske olarak yumurta sarisi maskesini yaptim
sonra yikayip ilk defa durulama suyu olarak sirke kullandim
ve saclarim inanilmaz güzel olduu..cok mutluyum
saclarim aycangül sayesinde cok uzadilar ama tek sorunum saclarimin seyrek olmasi. hala sac cikartamadim..
herkese iyi uzatmalarr..

ne güzel mesajlar gelmiş ben yokken :) çok sevindim güzel sonuçlar almanıza..şifa olsun hepinize,maşallah
Elyon "hayranım" deyişine de ben hayran oldum :) kendimi ünlü gibi hissettim

tülerik saçlarıma maya derman olur diye dün yaş mayayla suyu karıştırıp sürdüm saçlarıma açtım ziyan olacak diye mayanın tamamını kullandım sürerken saçlarım hüüüüüüüüüüüüüüüp diye emdi bütün mayayı öyle saçlarımı karıştırayım yedireyim gibi bir şansım hiç olmadı ama fazla tutamadım evden çıkmam gerekti 1 saat sonra yıkadım, yıkarken de saçlarım döküldü tabi Aycangül'ün beni uyardığı gibi şu sıralar bakımlar bana nanik yapsa da saçlarıma seni seviyorum mesajını verdim çok da etki göremesem de mutluyum

aycangül canım yaa. bugün saç boyamak için uygunmuş ama ben reglim.. bir sakıncası olmaz ama boya güzel tutmuyor yaa. önümüzdeki 2 hafta içinde uygun bir gün daha var mı canım?? yoksa bugün boyatıcam :18:

dün saçımı kestirdim, cila ve bakım da yaptırdım rengi ve şekli çok güzel oldu herkes bayıldı resmen cidden bu tarihler işe yarıyormuş teşekkürler:):)

bu burçtan ziyade ayın büyüyüp küçülmesi ile alakalı gel git olayı dünyada suyun çekilip çoğalması yani aynı şekilde vücuttaki su da çekilip çoğalıyor. kadınların ay hali olması üzerinde zaten etkisi var o yüzden aylık oluyor. ekinleri de aya göre dikip sulayınca daha etkili oluyor aynı şekilde kıl almada da ay kullanılırsa daha zor büyüyor vs.

maya maskesini yaptım şuan saçımda ve streç film sardım bekliyorum.ilk kez yaptım maya maskesini.geçen hafta ve ondan önceki hafta sinameki yapmıştım.önümüzdeki günlerde yine sinameki yapacağım bakalım işe yarayacak mı?sonuçları yazarım

Mrh arkadaşlar aranıza bende katıldımyaptım mayamı saçımda biraz sonra yıkayacağımhem boyaya hemde kesime ihtiyacım var

Aycangülcüm saçıma kalıcı su dalgası yaptırmak istiyorum. Hangi tarihler bana uyar. boya için bugün diyor ama ben şuan regl im malesef zaten saat te geçti. çok teşekkürler aycangül şimdiden.

ben de takipçinim artık, eskiden saçlarım o kadar güzeldi ki insanlar yolda durdurup hangi şampuanla yıkıyorsun diye soruyordu:SS saçımı renkten renge soktum 2 haftada bir boyadım, hiç bakım yapmadım 2 yıl sonra mahvoldu, biraz toparladım ama halaa tam düzelemedi. umarım bu tarihlerin yararı olur.

üstünkörü baktım herkes maya maskesi falan yazmış, bu konuda da herhangi bir kür var mı yazdığın yoksa herhangi bir bakım olabilir mi?
Hakiki zeytinyağına biraz çörek otu yağı (daha doğrusu evde hangi yağ varsa saça iyi gelen onu koyuyorum) e ve b vitamini katıp sürüyorum.

aycangülcüm göğüs bakımı için 20-22 nisan yazmışsın sanırım mayıs dicektin :S ya da ben anlayamadım... aydınlatır mısın cnm. bi de bu konuda önerebilceğin bişey war mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…