Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

karanfil suyu sıkıyorlar canım benim bildiğim,
saç dökülmesine iyi geliyor diye biliyorum,
duştan çıkınca spreyli şişe ile daha önceden hazırlanmış karanfil suyunu saç derisine sıkıp sonra kurutuluyor

Mayayı yağla eritebilsek üşütmez başımı ama su olunca üşüyor sarsamda

Duydum onuda maskeler sonrası kokuyu gidermek için yapıyorlar diye biliyorum onu dur bi araştırayım

merhaba Aycangül, yaaa kesim tarihini 4 gözle bekledim ama malesef hafta sonuna geliyor evim bi yerde kuaför bi yerde malesef bu seferi de kaçıracağım gibi.
Fakat haziranın ikinci yarısında güzel bir kesim tarihi vereceğim demişsiniz. Kesim için güzel bi tarih derken, kesime uygun diğer tarihlerden daha etkili mi olacak haziranda vereceğiniz kesim tarihi. Hiç olmazsa öyleyse mayıs ayını da pas geçer beklerim haziranı. Cevabınız benim için çok önemli. Çok teşekkürler değerli bilgiler için.

kızlar cahilliğime verin bu kesim tarihlerine uymanın ne gibi etkileri oluyor bi anlatır mısınız?

merhaba Aycangül, size mesaj atamıyorum daha 100 mesaj olmamış mesaj sayım. Bu nedenle görmemiş olabileceğinizi düşünerek yine yazıyorum.

Kesim tarihini 4 gözle bekledim ama malesef hafta sonuna geliyor evim bi yerde kuaför bi yerde malesef bu seferi de kaçıracağım gibi.
Fakat haziranın ikinci yarısında güzel bir kesim tarihi vereceğim demişsiniz. Kesim için güzel bi tarih derken, kesime uygun diğer tarihlerden daha etkili mi olacak haziranda vereceğiniz kesim tarihi. Hiç olmazsa öyleyse mayıs ayını da pas geçer beklerim haziranı. Cevabınız benim için çok önemli. Çok teşekkürler değerli bilgiler için.

rutinlerden biraz farklı bir tarih, ilk kez vereceğim sonucu yaşayarak göreceğiz :) bende ilk kez deneyeceğim o yüzden şimdiden sonuçla ilgili bir şey söylemem mümkün değil.

Aycangül ve diğer arkadaşlaar sizlerle bi sonucumu paylaşıyorum:
Kesim günlerini takip ettiğimi zaten söylemiştim..
Bu ay da artık bakımlara düzenli olarak devam etmeye karar verdim ve yağ günlerine gelen 24 nisanda banyodan sonra gliserin ve kakao yağını karıştırıp, saç diplerime masajla yedirdim, uçlarına da saç şekillendirici krem sürdüm ve kuruttum....
Saçım o kadar canlı ve de hacimli duruyor ki şu an duygularımı ifade etmem mümkün değil
Hep kuru ve kabarn saç gitmiş yerine nemli şekilli güzel saçlar gelmişşşş
Valla ilk seferde bile bu etki pes doğrusu dedirtti bana

maşallah prensesime ve yenilenen ipek saçlarına

ayrıca twitter direkt mesajlarını kontrol et

benim de saçlarım cansız, bakımlarımı yapıyorum tarihlerim var. (canııımm canımm )
şu gliserin ve kakao yağını anlayamadım, hangi ölçülerde? Saçların yağlı yağlı olmadı mı? hacim verdi demişsin, benim de buna ihtiyacım var.
birazcık anlatabilir misin canım :26:

super yaaaaa tesekkurler. ben inaniyorum. dikkat edicem nasilsa hep yaptigimiz seyler

Canım biraz gliserin biraz da kakao yağını çay tabağında karıştırdım ikisini de aynı oranlarda hemen hemen
Sonra onu elime alıp sadece saçımın diplerine sürdüm ıslakken
Sonra uçlarına şekillendirici sürdüm pantene mükemmel bukleler var bende
Sonra da kuruttum...
Normalde her tel ayrı yere giderdi saçım kuru olduğundan ve de şekilli durmazdı..
Ama bu sefer her bukle kendi arasında ve de uçlarına kadar daha nemliydi..
Çok mutlu oldummmm

Saçım yağlı yağlı durmadı çünkü sadece diplere sürdüm..

Son düzenleme:
ayrıca twitter direkt mesajlarını kontrol et

merhaba
bu topiği takipteyim
verdiğiniz tarihe göre bu akşam saçıma bakım yapıcam
yaş maya çok faydalı olur demişsiniz. araştırdım fakat bulamadım tarifi.
sizin uyguladığınız tarifi uygulamak istiyorum.
yaş mayayı nasıl hazırlayacağımızı ve nasıl uygulayacağımızı söylermisiniz acaba ? :26:

Son düzenleme:
Gecen sefer boyamaya niyetliydim, boyayamadim bugunde yine boya gunu gelmisken boya yerine kina yaktim.
Kinamin icine zeytin yagi ve zerdacalda ekledik, bakalim sonuc ne olacak..
Bir kac saat dursunda yikicam artik yarin belli olur faydali olmusmu olmamis diye

Bende maya maskesi yaptım bugün, ilk defa yaptım,kafama sürünce kaskatı kesildi.eyvah bunu nasıl arındıracağım dedim,ama çok kolay çıktı kafamdan 5-10tel saçım döküldü yıkarken o kadar.
İyiki bu topiği keşfettim, zaten bakım yapardım ama aycangülün verdiği tarihlerde onun tavsiyeleriyle yapıyorum, çok güçlendi saçlarım,çok faydası oldu saçlarıma
Çokkkkkkkkk teşekkürlerrrrrrrrr aycangülcümmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…