• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Arkadaşlar ufak bi rapor vermek istiyorum:34:

Topikleri (yani Aycangülünkleri) 2011 yılı boyunca sürekli takip ettim :))
Saçım uzun ve daha da hızlı uzaması için ,bakımlar çok düzenli olamasa da kesim tarihlerini hep takip ettim.
Muhakkak saç kesim günlerinde ucundan ucundan kestim saçımı:)))
Ve saçlarım her banyodan sonra düzleşrierek kurutmama rağmen çok sağlıklı ve de uzun....Bundan sonra santim santim ölçecem karar verdim....
Ayrıca da her bakımı ayrı ayrı yapmaya çalışcam malum artık havalar ısındı eskisi kadar sinüzitm azmaz değilmi ama :9:
Teşekkürler aycangülümüzz:16::16::16:

Arkadaşlar ufak bi rapor vermek istiyorum:34:

Topikleri (yani Aycangülünkleri) 2011 yılı boyunca sürekli takip ettim :))
Saçım uzun ve daha da hızlı uzaması için ,bakımlar çok düzenli olamasa da kesim tarihlerini hep takip ettim.
Muhakkak saç kesim günlerinde ucundan ucundan kestim saçımı:)))
Ve saçlarım her banyodan sonra düzleşrierek kurutmama rağmen çok sağlıklı ve de uzun....Bundan sonra santim santim ölçecem karar verdim....
Ayrıca da her bakımı ayrı ayrı yapmaya çalışcam malum artık havalar ısındı eskisi kadar sinüzitm azmaz değilmi ama :9:
Teşekkürler aycangülümüzz:16::16::16:

şifa olsun prensesim,maşallah:nazar:

selam; ne güzel bir başlıkmış bu nefes arkadaşım.

bu hafta persembeye kadar saçımı kestirmeliyim hangi gün kestireyim?

Yarın uygun değilmiş gördüm ilk mesajda ama hangi gün?

selam; ne güzel bir başlıkmış bu nefes arkadaşım.

bu hafta persembeye kadar saçımı kestirmeliyim hangi gün kestireyim?

Yarın uygun değilmiş gördüm ilk mesajda ama hangi gün?

perşembeye kadar yok malesef nefes arkadaşım :)
bekleyebilirsen 29 nisanı bekle..
nasılsın, bebeğin nasıl,büyümüştür:) şanslı,nefesli bebek :34:

Son düzenleme:
kesim için 29unu bende bekleyeceğim bakalım :) tüy azaltma konusundan çok memnunum bundan da memnun kalacağıma eminim, emeğine sağlık aycangül :)

perşembeye kadar yok malesef nefes arkadaşım :)
bekleyebilirsen 29 nisanı bekle..
nasılsın, bebeğin nasıl,büyümüştür:) şanslı,nefesli bebek :34:

Sorma, nefes başladığı yerde kaldı; o gün bugündür nefes almıyorum :14:Tamamen zamanlama hatasıydı; bulantılarımın en şiddetli olduğu dönemdi. O parfüm kokularını almayayım diye insanlardan kaçmaya çalışmaktan nefes mefes alamadım ki.:) bak yine aklıma geldi bulanmaya basladım.

Bebeğim 8 aylik oldu teyzesi :) suçiçeğiydi, gripti, dişdi derken yeni yeni kendine geliyor kuzucuk.

Saç meselesini hiç iyi demedin, valla bana kalsa öbür ayın 29unu da beklerim de cuma günü nişana davetliyim. Hadi yap bi güzellik, araya sıkıştırıver beni :9:

Yani ben bugun kestirsem mesela geç mi uzayacak, nedir sakincasi?

Sorma, nefes başladığı yerde kaldı; o gün bugündür nefes almıyorum :14:Tamamen zamanlama hatasıydı; bulantılarımın en şiddetli olduğu dönemdi. O parfüm kokularını almayayım diye insanlardan kaçmaya çalışmaktan nefes mefes alamadım ki.:) bak yine aklıma geldi bulanmaya basladım.

Bebeğim 8 aylik oldu teyzesi :) suçiçeğiydi, gripti, dişdi derken yeni yeni kendine geliyor kuzucuk.

Saç meselesini hiç iyi demedin, valla bana kalsa öbür ayın 29unu da beklerim de cuma günü nişana davetliyim. Hadi yap bi güzellik, araya sıkıştırıver beni :9:

Yani ben bugun kestirsem mesela geç mi uzayacak, nedir sakincasi?

bende 1 ay daha düzenli devam ettim ama sonra giderek azaldı ve bitti malesef..sonraki seminerlerede katılamadım.. o da aşağı çekti tabi biraz..
minikler böyle büyüyor işte..ilk engeli atlarsam darısı başıma inşallah:1:
sen şimdi kestir,ben haziranın ikinci yarısında güzel bir kesim tarihi vereceğim -hem aradan zaman geçmiş olur- o zaman tekrar kestirirsin:)

bende 1 ay daha düzenli devam ettim ama sonra giderek azaldı ve bitti malesef..sonraki seminerlerede katılamadım.. o da aşağı çekti tabi biraz..
minikler böyle büyüyor işte..ilk engeli atlarsam darısı başıma inşallah:1:
sen şimdi kestir,ben haziranın ikinci yarısında güzel bir kesim tarihi vereceğim -hem aradan zaman geçmiş olur- o zaman tekrar kestirirsin:)

Tamam peeeeki teşekkür ederim.:16:

Sana da tatlı, ballı, mis kokulu, sağlıklı, hayırlı evlat diliyorum. :emir_bebek:

Saclarim turplu su bakimlarindan sonra iyice kurumustu İyi bir yagli bakimi hak ediyorlar sanirimm. Bu onemli gunu kesinlikle degerlendirecegim:)

özene özene bakımları hazırlıyorum sürüyorum bekletiyorum yıkıyorum düzleştirici ısı uygulamıyorum bana mısın demiyor saçlarım.:20:
saçlarıma iyi davranıyorum onları seviyorum daha ne yapayım.kesim gününde kısacık kestireyim diyorum kızıp bakım yapmak içimden gelmıyor böyle olunca....

off.. benim saçlarda dökülüyor yine.. bakım yapamıyorumda hastayım azcık burnum tıkalı..
kaldım böyle :( haftasonuna düzelsede pazar yapsam diyorum ama çarşambayıda kaçırmak istemiyoruumm

böyle duştan sonra saç diplerine sürüpte saç dökülmesini önlediğini bildiğiniz bişey varmı fıstıklar ?

off.. benim saçlarda dökülüyor yine.. bakım yapamıyorumda hastayım azcık burnum tıkalı..
kaldım böyle :( haftasonuna düzelsede pazar yapsam diyorum ama çarşambayıda kaçırmak istemiyoruumm

böyle duştan sonra saç diplerine sürüpte saç dökülmesini önlediğini bildiğiniz bişey varmı fıstıklar ?

malesef canım,benim yok..ama mayayı suyla losyon kıvamına getirip duştan önce saç diplerine sürebilirsin.sağlık durumun ne kadarına izin verirse o kadar bekletirsin.ama çabuk kuruyan bir maske,sarmanı tavsiye ederim.böylece hemen kurumaz:)

Back