Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tarihlerde yapmak kazıtmaktan daha etkili borrocum:) ben onarmak için bakım yaparken saç fışkıtmış diplerden,zaptedemiyorum evde düzleştirmek işkence oldu:) geçen yıl rüzgarı saç derimde hissediyordum,ağladığımı biliyorum bu yüzden :) şükürler olsun
16 Nisan 2012, saat 09:37’den 17 Nisan 2012 saat 16:34’e kadar Ay Balık burcunda küçülecek;
18 Nisan 2012, saat 19:58’den 20 Nisan 2012 saat 21:34’e kadar Ay Koç burcunda küçülecek;
aycangül, hep merak ediyordum, dayanamadım sorucam:) bu burçlar arasındaki boşluklarda ne oluyor? genelde 4-5saat olurdu bu sefer 24saatten fazla olunca çok dikkatimi çekti.. 17 Nisan 2012 saat 16:34 - 18 Nisan 2012, saat 19:58 arası etkisiz mi yada etkisi bilinmiyor mu?
Bendende Sac Fiskitsa ya..:26:
Aycangul canim sen hangi bakimlari uyguluosun sacina vede mesela bn boga burcuym benim döngum ayda bikere geliyo vde bn kurlerimi herhafta yapiyorm simdi bu demek oluyo burc tarihimde yaptigm kur ise yariyo diger 3hafta yaptiklarim ise yaramiyomu:26:
Bitek bunu cozemedim iste yada ayin ortasinda bn sacimi kestirdim yapmamam mi lazimdi bn pek cozemedim ya..
bu tarihlerde yapmak kazıtmaktan daha etkili borrocum:) ben onarmak için bakım yaparken saç fışkıtmış diplerden,zaptedemiyorum evde düzleştirmek işkence oldu:) geçen yıl rüzgarı saç derimde hissediyordum,ağladığımı biliyorum bu yüzden :) şükürler olsun
yaşasın daha önce hiç sorulmamış bir soru zevkle yanıtlıyorum:) o boşluklar ne ? aslında cevabı sorunun içinde:) o saatler ayın boşlukta olduğu saatler.ay boşluktayken hiçbir burcun etkisinde olmuyor yani nötr oluyor.dolayısıyla bizimde herhangi bir etki almamız mümkün değil..
eskiden bunları vermiyordum,şimdi çerçeveyi biraz daha daralttım ki hem emekleriniz hem de malzemeleriniz israf olmasın :)
dikkatinden dolayı kutluyorum :)
aycangülüm ben bu aralar yağlı bakımları değilde protein günlerini dikkate alıyorum genelde ve bu maya maskesi o kadar güzel bir maske ki saçlarımı muhteşem yapıyor. Zaten benim ilk dökülmemi o kesmişti şimdide sanki hafifden uzatma etkisi var gibi geliyor ama emin olamıyorum. sinamekiye başlıcam yine ama o kadar çok üşeniyorum ki maya bana yetiyor sanki gibi geliyor :)
Maya maskesiyle de senin sayende tanıştığım için kendi adıma çok teşekkür ederimm
veee konu sahibesi yüzlerce sayfanın sonunda dayanamayıp havasını atar
aslında saçlarımı görseniz kızarsınız bu mu az diye biliyorum ama kestirmeye gittiğimde hayret ederdi kuaförler bir de sımsıkı örülü saçının kalınlığı 4 parmak olan birini gördüğümden beri rakibim belledim kendisini benim saçlarım da öyle olmalı
neye yaradığını tam bilmeden deli gibi yağ alıp duruyorum ben de aslında hani belki bir ara böyle iki başlık yetmez olursa sorular yeterince daraltmaz gelirse falan hangi yağların nelere iyi geldiği hakkında başlık açsan diyorum, ya da gazetede sadece hangi yağın neye yaradığını yazsan?
bitmez ki benim isteklerim
benim de aklıma gelmişti canım a a a
maya maskesini yapamadım gitti evdekiler kokuşuk kafamdan şikayetçiler kokusu kalırsa diye korkuyorum :44:
sinameki için eczaneye gittikçe bemiks alıyorum ama hiç başlayasım da yok niyeyse, üşengeçlikten canım çıkacak az kaldı
Evet tatlım biraz kokuyor maya maskesi ben yalnız kaldığım için ama şikayetçi kimse yok
bende yarın bi bemiks alıyım ilk yağ gününde yapıyım diyorum, ama yarın yanlış hatırlamıyorsam benim için yine maya günü
Ama maya maskesini şiddetle tavsiye ediyorum ilk yapışta bile ciddi anlamda etki gösteren bir maske kokusu iki yıkamada tam olarak gitmiyor kuruturken ekşimsi bir koku oluyor ama değer mi değer
fışkıtmak TDK bu yıl ödül verecek bana
yeri gelmişken son aylardaki bu hata dolu cümlelerim için affınızı isteyeyim..klavyem değiştiğinden beri türkçeye katkım çığ gibi büyüyor
basmayan tuş mu ararsınız,virgülün altında "i"mi ararsınız,nokta da "ç" mi.... idare edin artık
dediğim gibi evdeki artık yağları tüketmeye çalışıyorum..malzeme konusunda özenli değilim.zaten asıl önemli olan ne zaman yaptığımız..
burç konusunu da çok kez yanıtladım: kendi burcunuzu bilmiyormuş gibi davranın lütfen.sadece ilk sayfada "bakım için uygun" cümlesini gördüğünüzde bakım yapın.
örneğin ben balık burcuyum ve ay balık burcundayken bakım yapmıyoruz.diğer uygun günlerde yapıyorum ve son derece memnunum:)
Öyle deme Canim olsun yabancimi var burda ayrica Fiskitmak lafi benim hosuma gitti..
Ben burcumun gunundede yaptim ama bir ay icindede.mecbur devam etmem lazim diger gunlerdede yapiyorum yani.. bu arda Boga burcune zaman aya bakacak baksin artik
kendi burcunun günleri bakım için uygun günlerden ise yapabilirsin zaten.."kendi burcumuzda yapmıyoruz" şeklinde ifade yanlış anlaşıldı galiba..
kendi burcunuzu unutun,en güzeli bu..ilk sayfada bakım için uygun dediğim günlerde bakım yapın,hepsi bu..
yahu ben bunu kaç kez yazdım,sen hala burcum ne zaman gelecek diyorsun bak aniden sinirlendim,kan şekerim düştü heralde
Kızdırmayın Aycangül'ümü uleyn
Şeker vereyim sana iyi gelir ben yiyemiyorum sen ye
kendi burcunun günleri bakım için uygun günlerden ise yapabilirsin zaten.."kendi burcumuzda yapmıyoruz" şeklinde ifade yanlış anlaşıldı galiba..
kendi burcunuzu unutun,en güzeli bu..ilk sayfada bakım için uygun dediğim günlerde bakım yapın,hepsi bu kadar ..
yahu ben bunu kaç kez yazdım,sen hala burcum ne zaman gelecek diyorsun bak aniden sinirlendim,kan şekerim düştü heralde
ahh yerdim o şekeri ama ilaç aldım,4 saat açık gerekiyor.nasıl acıktım,ellerim titriyor:) ramazana hazırlık:))
sen neden yiyemiyorsun masalım,şeker hastası mısın yoksa..
Napayim canim nerden bileyim sinirlenecegni :26:masallah cok verimli bi konudan 740 sayfa yorum yapmis almissin hepsinede bakamadim affeyle
bi şartla,benim burcum ne zaman demezsen
aycangülüm ben bu aralar yağlı bakımları değilde protein günlerini dikkate alıyorum genelde ve bu maya maskesi o kadar güzel bir maske ki saçlarımı muhteşem yapıyor. Zaten benim ilk dökülmemi o kesmişti şimdide sanki hafifden uzatma etkisi var gibi geliyor ama emin olamıyorum. sinamekiye başlıcam yine ama o kadar çok üşeniyorum ki maya bana yetiyor sanki gibi geliyor :)
Maya maskesiyle de senin sayende tanıştığım için kendi adıma çok teşekkür ederimm
veee konu sahibesi yüzlerce sayfanın sonunda dayanamayıp havasını atar
aslında saçlarımı görseniz kızarsınız bu mu az diye biliyorum ama kestirmeye gittiğimde hayret ederdi kuaförler bir de sımsıkı örülü saçının kalınlığı 4 parmak olan birini gördüğümden beri rakibim belledim kendisini benim saçlarım da öyle olmalı
neye yaradığını tam bilmeden deli gibi yağ alıp duruyorum ben de aslında hani belki bir ara böyle iki başlık yetmez olursa sorular yeterince daraltmaz gelirse falan hangi yağların nelere iyi geldiği hakkında başlık açsan diyorum, ya da gazetede sadece hangi yağın neye yaradığını yazsan?
bitmez ki benim isteklerim
benim de aklıma gelmişti canım a a a
maya maskesini yapamadım gitti evdekiler kokuşuk kafamdan şikayetçiler kokusu kalırsa diye korkuyorum :44:
sinameki için eczaneye gittikçe bemiks alıyorum ama hiç başlayasım da yok niyeyse, üşengeçlikten canım çıkacak az kaldı
kusura bakmayın ben burda yeniyimde maya maskesi nasıl yapıyosunuzu acaba tarif edebilirmisin? şimdiden teşekkürler canım...