• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül, iki forum için de çok teşekkürler. Ellerine sağlık.

Karbonhidrat günleri hep cilt bakımına uygun olmayan günlerde mi oluyor? Yoksa bu ay mı öyle denk geldi? İkisinin günlerinin örtüştüğü günler oluyorsa mısır unlu maske yapmak istiyorum.

teşekkür ederim :)
cilt bakım günü ayın oğlak burcunda olduğu günler.oğlak burcu da minerallerin etkili olduğu günlerden.ancak yağ ve protein-vitamin günleri de cilt bakımı yapılabilir bence.özellikle sıkılaştırıcı yağlar ya da yumurta akı gibi protein bakımı yapılacaksa.sonuçta kullanılan maddenin etkili olduğu günler bunlar.
karbonhidrat günlerinde yapabileceğin bir bakım var ise neden olmasın? yaparsın memnun kalıp kalmamana göre devam edersin.

bu sayfada 4-5 mesajı hiç farketmemişim ben :53: azıcıkta ben hava atayım ne olacak:1: hep kuaförün yüzünden, başka kuaförlere bile anlata anlata bitiremiyor eski saçımla şimdiki arasındaki farkı:) daha merhaba diyorum saçıma bakıyor:1:
üşengeçleri dövmek stiyorum,haberin olsun :47: ne o öyle mız mız mız..

mesajları farkettin de içerikten de seçmişsin sanırım yağların bahsi hiç geçmiyor cevabında :1:
yani diyorsun ki kuaför nazar değdirmeseydi saçlarım rapunzeldi :1:
özel mesajlarda aldığım tehditler yetmedi artık topiclerde de tehditler alıyorum :44:
bu arada dün mesaj atamadım sana kutunuz doluymuş efendim :24:

Ben yaş maya ile yapıyorum maskeyi ama bunu kuru maya ile de yapanlar var onun tarifini tam bilmediğim için yardımcı olamıcam ama kendi yaptığım maskenin tarifini veriyim ben. 1 paket yaş mayayı 3 kaşık ılık sütle karıştırıyorum. Kıvamı ne çok koyu ne çok sıvı olucak boza kıvamının biraz daha sulusu gibi düşün ama çok değil. Bazen 3 kaşık az gelebiliyor ondan dolayı o kıvamı tutturmaya çalış canım. Ben arada karışımın içine birkaç damla çörekotu yağı veya zeytinyağı koyuyorum ama sen istersen koymaya bilirsin. Umarım işine yarar maske tatlım:29:

çok teşekkür ederim canım denicem hemen sonucu söylerim sana ....

mesajları farkettin de içerikten de seçmişsin sanırım yağların bahsi hiç geçmiyor cevabında :1:
yani diyorsun ki kuaför nazar değdirmeseydi saçlarım rapunzeldi :1:
özel mesajlarda aldığım tehditler yetmedi artık topiclerde de tehditler alıyorum :44:
bu arada dün mesaj atamadım sana kutunuz doluymuş efendim :24:

:1:işime gelmedi de ondan:1: finallerden sonra belki.
yok canım nazar değdi demek istemedim:) kuaförün yüzünden bu havalar dedim :))
ben kutuyu boşalttım şu tehditler hakkında bir malumat ver bakayım,merak ettim:)

Aycangülcüm merak ettiğim birşey var canımcım: ben senin verdiğin tarihleri hep değerlendiriyorum,mutlaka o tarihlerde yapıyorum saç bakımımı.mesela bugün yapacağım,birde cumartesi yapayım diyorum tarihleri kaçırmamak için.acaba sık sık yapmak saçımı yorarmı,2-3 günde 1 olmuş olacak çünkü.cevabın için şimdiden teşekkürlerrrr:16:16::16::16:

Aycangülcüm merak ettiğim birşey var canımcım: ben senin verdiğin tarihleri hep değerlendiriyorum,mutlaka o tarihlerde yapıyorum saç bakımımı.mesela bugün yapacağım,birde cumartesi yapayım diyorum tarihleri kaçırmamak için.acaba sık sık yapmak saçımı yorarmı,2-3 günde 1 olmuş olacak çünkü.cevabın için şimdiden teşekkürlerrrr:16:16::16::16:

haftada 2 gün bakım yapan arkadaşları okuyoruz hep..3 gün arayla yapmak demek haftada 2 kere yapmak demek zaten.
ben saçın yorulduğunu değil ama gözeneklerin tıkanma ihtimali olduğunu düşünüyorum.
geçen hafta markette saç toniği gördüm.böyle bir ürünü kullanmak gerektiğine inanıyorum.nasıl ki yüzümüze kullanıyorsak..üstelik bu şekilde bakımlardan da daha iyi sonuç alırız..

Ben maya maskesinin kokusundan dolayı içine menekşe yağı koyuyorum. Maya ile menekşe yağının karışımı olumsuz olur mu? Bu maskeyi protein gününde yapıyorum. Menekşe yağının hiç faydası olmaz mı acaba?

Aycangulcum saclarimizi boyamak icin en ideal gunler hangisi acaba ben su gunlerde boyamayi dusunuyorum ama tereddutteyim

Aycangulcum saclarimizi boyamak icin en ideal gunler hangisi acaba ben su gunlerde boyamayi dusunuyorum ama tereddutteyim

aynen bende boyatıcamm bu soruya yakın zamanda cvp verirsen sevinirimmm aycangül:31:

"18 Nisan 2012, saat 19:58’den 20 Nisan 2012 saat 21:34’e kadar Ay Koç burcunda küçülecek;
saç bakımı için çok uygun, kaçırmamanızı öneriyorum.
saç kesimi için uygun değil.
saçlarınızı boyayabilirsiniz." diye yazmış kız ilk sayfada.Azıcık emek,azıcık gayret lütfen.

Aycangülcüm çok oluyorum biliyorum amaaaa:1::1::1::1: Son birşey daha sorabilirmiyim:1::1::1::1:

Ben sığır iliğine çeşitli yağlar katıp bakım yapıyorum saçıma,bazen fazla yapmış oluyorum dolaba koyup 3-4 gün sonra çıkartıp benmarin usulü ısıtıp tekrar kullanıyorum saçıma.bir zararı olurmu acaba,her seferinde tazemi yapsakkk.
Şimdiden teşekkürlerrrrrrr:16::16::16:

Buraya bakmadan bakım yağlarımı hazırlamıştımm neyse ki doğru zamana denk getirmişim . Bir kaç ay aradan sonra yeniden sinameki bakımıma başlıyorum . Tam 1 yıl boyunca hiç bırakmadan yapmıştım ve ciddi etkisini görmüştüm . Umarım boyadan dolayı yıpranmış saçlarımı yeniden capcanlı yapar ve sağlıklı bir şekilde uzatır .:16:

Kürün içine koyduklarım : sinameki , badem yağı , hint yağı , bemiks ampul , evigen ampul , zeytinyağı .

Bende bugün uzunca bir aradan sonra sinameki bakımı mı yaptım. Bir tur düzenli yapıcam karar verdim vazçgeçmemem lazım uzatmam lazım bu saçları :31:

Aycangülcüm çok oluyorum biliyorum amaaaa:1::1::1::1: Son birşey daha sorabilirmiyim:1::1::1::1:

Ben sığır iliğine çeşitli yağlar katıp bakım yapıyorum saçıma,bazen fazla yapmış oluyorum dolaba koyup 3-4 gün sonra çıkartıp benmarin usulü ısıtıp tekrar kullanıyorum saçıma.bir zararı olurmu acaba,her seferinde tazemi yapsakkk.
Şimdiden teşekkürlerrrrrrr:16::16::16:

cesebe inan bende hep bu konuda tereddüt ederim. en iyisi taze hazırlamak galiba.
yine de bu kürü kullananların topiğine sormanı tavsiye ederim.birkaç seferlik hazırlayıp faydasını gören varsa, bu daha pratik olur tabi..

Buraya bakmadan bakım yağlarımı hazırlamıştımm neyse ki doğru zamana denk getirmişim . Bir kaç ay aradan sonra yeniden sinameki bakımıma başlıyorum . Tam 1 yıl boyunca hiç bırakmadan yapmıştım ve ciddi etkisini görmüştüm . Umarım boyadan dolayı yıpranmış saçlarımı yeniden capcanlı yapar ve sağlıklı bir şekilde uzatır .:16:

Kürün içine koyduklarım : sinameki , badem yağı , hint yağı , bemiks ampul , evigen ampul , zeytinyağı .

şifa olsun canım :nazar:

aycangül canım bu aralar kesim günü yok mu yaa :26:

küçülen ay fazındaydık,o yüzden olmadı hiç..önümüzdeki günlerde olacak..hatta galiba bundan sonraki ilk tarihlerde:)

Son düzenleme:
Bende bugün uzunca bir aradan sonra sinameki bakımı mı yaptım. Bir tur düzenli yapıcam karar verdim vazçgeçmemem lazım uzatmam lazım bu saçları :31:

şifa olsun:nazar:
bir ben uzatamadım şu sinameki ile :))
diğer topiğin ilk sayfasında bir duyuru yaptım canım,bakarsan sevinirim,seni de ilgilendiriyor..haber bekliyorum.

Back