aycangül bu ay tekrar saç kesimi için bir uygun gün olacak mı?bir daha ki ayı mı bekleyeyim?
nisanın son birkaç gününe rastlayacak canım, neredeyse bir daha ki ay da yani :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aycangül bu ay tekrar saç kesimi için bir uygun gün olacak mı?bir daha ki ayı mı bekleyeyim?
tatlım şuan almaya karar verdim ürünün adı tam olarak nedir söyleyebilir misin?
uzamıyooorr uzamıyooorr uzamıyooorrr, burca göre ayda 1 kere geliyoo işte o tarihte bakım yapınca uzucak mı sankiii
avonun bence en başarılı ya da tek başarılı ürünü
ben de açık yeşil ve koyu yeşil olanı beğenerek kullanıyorum
her indiriminde alırım mutlaka sürekli kullanmasamda şu yedekleme huyum kahrolsun
benimde hiç saçım uzamıyor hatta belli bi boya geliyor saçlarımın uçları çok kırıldığı için kestirmek zorunda kalıyorum yine aynı boya geldiğinde yine uçları felaket oluyor bi ara kestirmicem diye inat ettim ama bi baktım kırıkları artıyor yukarılara çıkıyor. inadımdan vazgeçip kestirmek zorunda kaldım uf bıktım artk uzun saçlar istiyorumm
aycangülüm, öğlen dikkatimi çekti de benim başımın arka taraflarında bi yer böyle açılmış resmen
o kadar moralim bozuldu ki anlatamam yaa
oraya sarımsak sürsem olur mu sence?
dün akşamdan itibaren günde 1 diş de sarımsak yutmaya başladım ama, acaba sürsem mi ki hani saç kıran olanlara sürdürürler ya
teyzemden biliyorum ben saçında öyle olan yere sarımsak süre süre tekrar orada saç çıkmasını sağladı. nedir senin bu saçlarından çektiğin
ayyy ben çok özür dilerim nadir girdiğim için görene kadar aradan uzuuuun zaman geçiyor.
tatlım sorun değil sağolsun başka bi arkadaş yardımcı oldu :)
bilmiyorum canım yaa, bıktım walla... aile olarak da saç açısından şanslı değiliz zaten..
benimki çok bile
teyzen hergün mü sürüyordu canım, sürüp yıkamak da lazım yarım saat fln sonra, yakar diyolar...
hergün sürmek işkenceye dönüyor ozaman, her gün sür bekle... haftada ne kadr sürdü ki teyzen acaba ? bi de ne kadar bekletti, yıkadı mı (yıkamadan olmaz gerçi kokar .. ) :26:
Aycangül acaba bütün burçların neyi temsil ettiğini söyleyebilir misin? mesela aslan saç oğlak cilt dedin ya diğerleri?
daha çok organları temsil ediyor,örneğin akrep burcu idrar yollarını,cinsel organları temsil ederi vs..ama bakım açısından yengeç burcu göğüsleri temsil eder..dolayısyla meme büyütme ya da sıkılaştırma gibi bakımlar için uygundur..
özellikle merak ettiğin bir organ varsa yazabilirim..şimdi hepsini yazmaya üşendim
Arkadaşın biri kendi burcunu bekliyormuş bakım yapmak için
öyle bişey mi var yahu
ben saç bakımı için olan her tarihi değerlendiriyorum
burcum ikizler ve ikizlerin geldiği zamanlarda bakım yasaklı oluyor genelde napayım şimdi bakım yapmayayım mı
wallahi ayda 2 kere yapıyorum biri kökleri güçlendirme diğeri uzama etkili zamanlarında gayette uzuyor saçlarım dökülmeside azalıyor..
oyüzden burcunuzu beklemeyin arkadaşlar
ahanda şimdik sürdüm sinameki kürünü kafama sabahta yıkıycam işte
canım ya başak ve ikizler ?
nasıl yanı kendı burcumuzun yazdıgı gunler bakım yapmamamız sacma deıl mı bn oglak burcuyum hangı burcun gunu bakım yapacagım mesela
bilmiyorum canım yaa, bıktım walla... aile olarak da saç açısından şanslı değiliz zaten..
benimki çok bile
teyzen hergün mü sürüyordu canım, sürüp yıkamak da lazım yarım saat fln sonra, yakar diyolar...
hergün sürmek işkenceye dönüyor ozaman, her gün sür bekle... haftada ne kadr sürdü ki teyzen acaba ? bi de ne kadar bekletti, yıkadı mı (yıkamadan olmaz gerçi kokar .. ) :26:
nisanın son birkaç gününe rastlayacak canım, neredeyse bir daha ki ay da yani :))
merhabalar Aycangül, yeni üye oldum size özel mesaj atmak istedim ama sanırım 100 mesaj olması gerekiyormuş.
Gerçekten değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz. Ayrıca umarım sınavlarınızda iyi geçmiştir.
Bu aralar saç uzatmaya taktım ama saçta bekleyen bakımlara fazla zamanım olmuyor.
Benim öğrenmek istediğim saç uzatma için uygun olan günlerde uçlardan az biraz kuru kısımları aldırınca gerçekten ilerleyen günlerde saç daha hızlı uzar mı acaba ??? Ya da ne kadar daha fazla uzar normal uzamasından.
Değerli bilgiler için size çok teşekkür ederiz.