• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül acaba bütün burçların neyi temsil ettiğini söyleyebilir misin? mesela aslan saç oğlak cilt dedin ya diğerleri?

tatlım şuan almaya karar verdim ürünün adı tam olarak nedir söyleyebilir misin?

ayyy ben çok özür dilerim nadir girdiğim için görene kadar aradan uzuuuun zaman geçiyor.

uzamıyooorr uzamıyooorr uzamıyooorrr, burca göre ayda 1 kere geliyoo işte o tarihte bakım yapınca uzucak mı sankiii :(

canım bu başlığa inanmayanlar, saçmalık olduğunu söyleyenler meraktan hatta bizi haksız çıkarmak için bir iki ay deneyip özür dilediler genelde (:
bakımını zaten yapıyorsun ilk sayfadaki bilgilere göre dene zarar görmezsin hiç merak etme, saçlarının kesimini, bakımlarını yanlış zamanlarda yaptığın için uzama göremiyorsundur belki de, kolay gelsin...

avonun bence en başarılı ya da tek başarılı ürünü
ben de açık yeşil ve koyu yeşil olanı beğenerek kullanıyorum
her indiriminde alırım mutlaka sürekli kullanmasamda şu yedekleme huyum kahrolsun:1:

çoooooooooooook uzun zamandır kullanıyorum bu serumu ama en fazla iki defa para vermişimdir, Avon müptelası teyzem de senin gibi kıtlık savaş psikolojisiyle depoladığı için yıllardır onun stoklarından faydalanıyorum :D

benimde hiç saçım uzamıyor hatta belli bi boya geliyor saçlarımın uçları çok kırıldığı için kestirmek zorunda kalıyorum yine aynı boya geldiğinde yine uçları felaket oluyor bi ara kestirmicem diye inat ettim ama bi baktım kırıkları artıyor yukarılara çıkıyor. inadımdan vazgeçip kestirmek zorunda kaldım:( uf bıktım artk uzun saçlar istiyorumm :14:

kesim tarihleri dışında kesilen saçların uzamak bir yana kıpır kıpır uçlardan kırıldığını yazanlar olmuştu, kesim günlerini de bakım günlerini de ilk sayfadaki günlere göre yapmaya çalış sonuç alırsın inşallah.
saçın uzamasının durduğu zaman için sinameki kürü çok etkili oluyor dene istersen.

aycangülüm, öğlen dikkatimi çekti de benim başımın arka taraflarında bi yer böyle açılmış resmen :14::14:
o kadar moralim bozuldu ki anlatamam yaa :14::14:
oraya sarımsak sürsem olur mu sence?
dün akşamdan itibaren günde 1 diş de sarımsak yutmaya başladım ama, acaba sürsem mi ki hani saç kıran olanlara sürdürürler ya:14::14::14:

teyzemden biliyorum ben saçında öyle olan yere sarımsak süre süre tekrar orada saç çıkmasını sağladı. nedir senin bu saçlarından çektiğin :43:

Aycangül'ümm saçlarım çok güzel uzuyor maşallah en son çok güzel bir kesim tarihi denk gelmişti biliyorsun.
Yalnız son zamanlarda bakımları ihmal ettim derken uçlarda hafif kırılmalar var.
Kestirsem diyorum uygun bir tarihte ama bu kadar etkili olur mu onu da bilmiyorum.
Bakımlara devam etsem bir süre daha kestirmesem uzamasını etkiler mi ?
Ya da kırıklar ne kadar etkiliyor uzamayı?

teyzemden biliyorum ben saçında öyle olan yere sarımsak süre süre tekrar orada saç çıkmasını sağladı. nedir senin bu saçlarından çektiğin :43:

bilmiyorum canım yaa, bıktım walla... aile olarak da saç açısından şanslı değiliz zaten.. :50:
benimki çok bile :nazar::ssz:
teyzen hergün mü sürüyordu canım, sürüp yıkamak da lazım yarım saat fln sonra, yakar diyolar...
hergün sürmek işkenceye dönüyor ozaman, her gün sür bekle... haftada ne kadr sürdü ki teyzen acaba ? bi de ne kadar bekletti, yıkadı mı (yıkamadan olmaz gerçi kokar .. ) :26:

bilmiyorum canım yaa, bıktım walla... aile olarak da saç açısından şanslı değiliz zaten.. :50:
teyzen hergün mü sürüyordu canım, sürüp yıkamak da lazım yarım saat fln sonra, yakar diyolar...
hergün sürmek işkenceye dönüyor ozaman, her gün sür bekle... haftada ne kadr sürdü ki teyzen acaba ? bi de ne kadar bekletti, yıkadı mı (yıkamadan olmaz gerçi kokar .. ) :26:

şimdi şekercim teyzem sağlıkla ilintili bir konu olduğunda ne yapılması gerekiyorsa yapar öyle yıkaması beklemesi zormuş kokarmış falan hiiiiiiiiiiiiiiiiç umursamaz, yarın detaylıca öğrenip yazarım buradan nasıl yaptığını. genlerin de önüne geçilmiyor tabi...
sahi saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum ben bu konuda bana biri akıl versin lütfen, tesettürlüyüm ben malum kazınınca kabaktan bozma kafayla kalmam sorun oluşturmayacak yani öyle dellendiğimden aman saçımı kazıtayım bir de boynuz dikeyim kafama diye asilik yapmak değil amacım. Saçlarımda 3 renk var şu anda gönlüme göre bi kuaför bulamadım gitti, saçımı kestirmeye yüreğim ağzımda gidiyorum ki her sefer de hüsran... Son gittiğim yerdeki eksik akıl arada uzun tutamlar bırakmış vs yani kesime güvenmediğim kuaförlere ASLA boya yaptırmam saçım tek renk olsun diye. Kazıtsam kendi halinde uzasa? artar mı acaba saçım gürleşme falan olur mu?

maalesef hiçbirşey farketmez kazıtma ile. Tecrübe ile sabittir.
24 yaşımda yapmıştım ve ben o zaman yaz okuluna gidiyordum.
biberiye yağı denemelisin, saçlarımın arasında şu anda 6-7 cm. civarında uzamaktalar.:34:

Arkadaşın biri kendi burcunu bekliyormuş bakım yapmak için
öyle bişey mi var yahu :9:
ben saç bakımı için olan her tarihi değerlendiriyorum
burcum ikizler ve ikizlerin geldiği zamanlarda bakım yasaklı oluyor genelde napayım şimdi bakım yapmayayım mı :D
wallahi ayda 2 kere yapıyorum biri kökleri güçlendirme diğeri uzama etkili zamanlarında gayette uzuyor saçlarım dökülmeside azalıyor..
oyüzden burcunuzu beklemeyin arkadaşlar
ahanda şimdik sürdüm sinameki kürünü kafama sabahta yıkıycam işte :24:

Aycangül acaba bütün burçların neyi temsil ettiğini söyleyebilir misin? mesela aslan saç oğlak cilt dedin ya diğerleri?

daha çok organları temsil ediyor,örneğin akrep burcu idrar yollarını,cinsel organları temsil ederi vs..ama bakım açısından yengeç burcu göğüsleri temsil eder..dolayısyla meme büyütme ya da sıkılaştırma gibi bakımlar için uygundur..
özellikle merak ettiğin bir organ varsa yazabilirim..şimdi hepsini yazmaya üşendim :17:

daha çok organları temsil ediyor,örneğin akrep burcu idrar yollarını,cinsel organları temsil ederi vs..ama bakım açısından yengeç burcu göğüsleri temsil eder..dolayısyla meme büyütme ya da sıkılaştırma gibi bakımlar için uygundur..
özellikle merak ettiğin bir organ varsa yazabilirim..şimdi hepsini yazmaya üşendim :17:

canım ya başak ve ikizler ?

Arkadaşın biri kendi burcunu bekliyormuş bakım yapmak için
öyle bişey mi var yahu :9:
ben saç bakımı için olan her tarihi değerlendiriyorum
burcum ikizler ve ikizlerin geldiği zamanlarda bakım yasaklı oluyor genelde napayım şimdi bakım yapmayayım mı :D
wallahi ayda 2 kere yapıyorum biri kökleri güçlendirme diğeri uzama etkili zamanlarında gayette uzuyor saçlarım dökülmeside azalıyor..
oyüzden burcunuzu beklemeyin arkadaşlar
ahanda şimdik sürdüm sinameki kürünü kafama sabahta yıkıycam işte :24:

ikizler burcunda yağ içeren bakımlar yapıyoruz aslında :) ancak kendi burcumuzu beklemediğimiz doğru..ben balık burcuyum mesela,balık burcu günlerinde bakım yapmıyoruz:)

nasıl yanı kendı burcumuzun yazdıgı gunler bakım yapmamamız sacma deıl mı bn oglak burcuyum hangı burcun gunu bakım yapacagım mesela

nasıl yanı kendı burcumuzun yazdıgı gunler bakım yapmamamız sacma deıl mı bn oglak burcuyum hangı burcun gunu bakım yapacagım mesela

ilk sayfada bakım yapabileceğinizi söylediğim günlerin tamamında yapabilirsiniz.oradaki burçlar bizim burçlarımız değil,ayın içinde bulunduğu burçlar çünkü:)

ben yengecin tarihini goremedim ilk sayfada :50: cok ilgincmis yahuu

canim benimde sacim cok dokulur 12 13 yasimda basladi sacimi oruyordum bide 14 15 yasimda arkadaaslarim dalga gecmisti aslinda amac aa ne kadar ilginc demekti ama laf oraya geldi o kadar azdi ki sacim oruk yapinca kucucuk kaliyordu ucu :9:

sampuanina sarimsak rendele at 7 dis atilmasi gerekiyormus 200 ml ye ben 5 yapiyorum 1 bucuk yildir hizli uzadi baya saclarim ve de sac cikarmaya basladii simdi gur gozukuyo masallah yine de biraz daha ciksa iyi olur ama buna da sukur:nazar:

kokusu fena diye yapmak istemeyeceksin ama canim sacini kuruttuktan sonra hicbir koku gelmiyor hatta bugun kiz kardesim sacin mis kokuyo sarimsak kullandin mi dedi kullanmistim ona ragmen mis kokabiliyormus:27: annem ve kiz kardesimde yeni basladilar bendeki degisimi gorunce ilk basladigimda azar cekmisti annem hala ben banyoya girince kapi pencere acilir:52::52::52: birde kirilmiyo benim sacim :)) gerci su an belimde ve hafif hafif kiriklar var e bir bucuk yilda olsun artik hic kesmedim :50:

nisanın son birkaç gününe rastlayacak canım, neredeyse bir daha ki ay da yani :))

merhabalar Aycangül, yeni üye oldum size özel mesaj atmak istedim ama sanırım 100 mesaj olması gerekiyormuş.

Gerçekten değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz. Ayrıca umarım sınavlarınızda iyi geçmiştir.
Bu aralar saç uzatmaya taktım ama saçta bekleyen bakımlara fazla zamanım olmuyor.
Benim öğrenmek istediğim saç uzatma için uygun olan günlerde uçlardan az biraz kuru kısımları aldırınca gerçekten ilerleyen günlerde saç daha hızlı uzar mı acaba ??? Ya da ne kadar daha fazla uzar normal uzamasından.

Değerli bilgiler için size çok teşekkür ederiz.

merhabalar Aycangül, yeni üye oldum size özel mesaj atmak istedim ama sanırım 100 mesaj olması gerekiyormuş.

Gerçekten değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz. Ayrıca umarım sınavlarınızda iyi geçmiştir.
Bu aralar saç uzatmaya taktım ama saçta bekleyen bakımlara fazla zamanım olmuyor.
Benim öğrenmek istediğim saç uzatma için uygun olan günlerde uçlardan az biraz kuru kısımları aldırınca gerçekten ilerleyen günlerde saç daha hızlı uzar mı acaba ??? Ya da ne kadar daha fazla uzar normal uzamasından.

Değerli bilgiler için size çok teşekkür ederiz.

teşekkür ederim :)
şöyle söylemeliyim.uygun günlerde saç kestirmek saçın uzamasını olumlu yönde etkiler,hatta uzamanın durması gibi bir riskin önüne geçmiş oluruz.ancak bu tek başına, saç uzatma kürleri gibi ayda 4 cm uzatmaz..

Back