Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangülüüm ben geç kalmışım
tüh bana, kızma ama bana, paytak neden yazmamış deme emii
seviyoruz seni çook! inşallah huzurlu,mutlu, ay gibi parlak bir yıl daha başarı ve sağlık dolu senin olur...

Assolistligimden gec yazmiyorum efendim hep dikkatsizlikten.

Gullerin en kolay sevindirileni' sevindirildiginde de pembis pembis olani, iyi ki dogdun Allah saglikli, huzurlu, mutlu yasamayi nasip etsin insallah, pek seviyorum seni

Aycangülüm bende görmemişim iyiki doğdun mutlu yıllar, anneciğin iyiki senin gibi bir melek getirmiş dünyaya

Eneeee. Doğum günün kutlu olsun kıız.
Sanırım anneciğn seni ayın etkili, güzel bi gününde doğrmuş.:26:

Soruma geçeyim ben. turplu su için en uygun vakit ne zamandır yakınlarda.?

Ben de geç görenlerdenim :/

Doğum günün kutlu mutlu olsun aycangül

Assolistligimden gec yazmiyorum efendim hep dikkatsizlikten.

Gullerin en kolay sevindirileni' sevindirildiginde de pembis pembis olani, iyi ki dogdun Allah saglikli, huzurlu, mutlu yasamayi nasip etsin insallah, pek seviyorum seni

bende seniii :) mesajını okuyunca "zor mu mutlu oluyorum, kolay mı " diye düşündüm ama cevabı bulamadım
neden: dün sabah kargoyla bir hediye aldım kardeşimden..iki yıldır çok ihtiyaç duyduğum ama bir türlü alamadığım birşey..kargo paketini açtım, içindeki hediye çantasını açtım, asıl kutuyu açtım, sağına soluna baktım falan..o anlık yine kargo paketinin içine koymak için yeltendim ve çanta gözüme çarptı.üzerinde bir not:) notu gören ben direkt ağlamaya başladım:) ana dayanamayıp ağladı:)hemde nasıl,annem bile bkardeşim görse hediyeyi aldığına pişman olur,önümüzdeki yıl sadece not gönderdi
bunları yazarken bile doldu hemen gözlerim, sizin mesajlarınızdaki bazı detaylar da aynı etkiyi yapıyor bende çoğu zaman..sadece dile getirmiyorum..

şimdi böyle düşününce önüme dünyayı serseler mutlu edememe ihtimalleri yüksek:) her süslü cümleye de kanmam,sezgilerimin yardımıyla :) biraz şans işi mi ne beni mutlu etmek :44:

Aycangülüm bende görmemişim iyiki doğdun mutlu yıllar, anneciğin iyiki senin gibi bir melek getirmiş dünyaya

(ne yazacağımı bilemedim )

Eneeee. Doğum günün kutlu olsun kıız.
Sanırım anneciğn seni ayın etkili, güzel bi gününde doğrmuş.:26:

Soruma geçeyim ben. turplu su için en uygun vakit ne zamandır yakınlarda.?

konuyu dağıtmadan kutlama ancak böyle olabilirdi çok teşekkür ederim..
sorunun cevabını şu an bilemiyorum,en kısa zamanda hazırlayıp eklerim:)

Ben de geç görenlerdenim :/

Doğum günün kutlu mutlu olsun aycangül

çok teşekkür ederim

Hehe bu bakım tarihini de kaçırcam sanıyordum, eve geç gidicem diye bari beyimi beklerken kuaföre gireyim dedim, kuaför bedavaya saçıma besleyici nem maskesi yaptı, gayet de memnun kaldım, mutluyum :))) Sen çok yaşa Aycangül :)

kil maskesı tarıfı verecek olan varmıııı?

canım ucuz olsun diyorsan aktardan toz kil al.yok hazırlamaya uğraşamam dersen.bir çok markanın beyaz kil maskesi mevcut.mesela garnier, neutrogena...

birde aktarda yeşil kil hazırıda satılıyor çeşitli markalarda

Son düzenleme:
21'i saç bakımı için uygunmudur canım ?paylaşırmısın.?

Son düzenleme:
aycangül senin sessiz takipçilerinden biriyim. açmış olduğun iki konuyu da takip ediyorum ve güzel sonuçlar alıyorum. vermiş olduğun tarihler için teşekkürler...

21'i saç bakımı için uygunmudur canım ?paylaşırmısın.?

paylaştım :)

aycangül senin sessiz takipçilerinden biriyim. açmış olduğun iki konuyu da takip ediyorum ve güzel sonuçlar alıyorum. vermiş olduğun tarihler için teşekkürler...

çok sevindim, güle güle kullan :)

Boga burcu icin neden birsey göremiyorum.. ? :)

yaklaşık bir hafta sonra boğa burcunu da görebilecsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…