Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangülcüm

ben saçlarımı yanlış bir zamanda kestirdim ve çok pişmanım ne dökülmesi durdu ne de saçlarım kuvvetlendi.normalde kestirdiğimde saçlarım canlanıyordu..

kesim için uygun tarih geldiğinde saçımı tekrar kestirsem düzelme olur mu moralim çok bozuk upuzun saçlarımı kestirdim ama elde var sıfır(

arkadaşlar saç kremi yerine daha doğal bişey yokmudur sirkeli su diye duymuştum ama kullanan varmı emin olamadım iyice keçe gibi olmasıdna korkuyorum saçımın

arkadaşlar saç kremi yerine daha doğal bişey yokmudur sirkeli su diye duymuştum ama kullanan varmı emin olamadım iyice keçe gibi olmasıdna korkuyorum saçımın

sirke kepeklenmeyi azaltıp zamanla da bitiriyo, bir de saçı parlatıyo.
saçının yumuşaması için kullanmanı tavsiye etmem, sertleştiriyo çünkü, gliserin kullanabilirsin nemli saçına bir de Amonra'nın saç spreyini topicini arat bul ona bak krem kullanmadan da yumuşatır saçlarını

ilk sayfada bahsedilen beslenme listesi nerede?

bir de kızlar daha önce sormuştum ama kusura bakmayın tekrar soruyorum
şu sinemaki kürünü nasıl uyguluyordunuz

yarın yeni ay giriyor değil mi? saçlarımı kestiricem kesim günü ne zaman yarın kestirsem olur mu acabaaaa????????

yarın yeni ay giriyor değil mi? saçlarımı kestiricem kesim günü ne zaman yarın kestirsem olur mu acabaaaa????????

aynen ya bu kesim için uygun tarih ne zaman

daha önceden verilen tarihlerde kesim için uygun denildi mi hiç ben daha yeniyim de burda :)

aynen ya bu kesim için uygun tarih ne zaman

daha önceden verilen tarihlerde kesim için uygun denildi mi hiç ben daha yeniyim de burda :)

birde kesim için uygun tarihte kestirince daha çabukmu uzuyor artıları ne acaba diğer günlere göre

Bu topiği yeni farkettim ya gerçekten çok doğru yazılmış
Bir kaç gündür okadar şişkinim ki doğru düzgün birşey yemediğim halde kocaman bir göbiş oldu bende
Off gelse artık şu nisan ayı su içsem yarıyor

arkadaşlar ilk sayfayı güncelledim.. saç kesimi için uygun günlerdeyiz kaçırmayın..
bugünlerde sadece güncellemeye zaman ayırabiliyorum kusura bakmayın..bir süre daha böyle olacak..
bazı arkadaşlarımızın özel mesajlarına bile cevap yazamadım uzun zamandır..umarım kırılmamışlardır..

canım tarihlere bir baktım protein günlerindeymişizz en sevdiğim bakımı yapıcam hemen bugün maya maskesiii. sayende maya maskesiyle tanıştım aycangülüm ve sapır sapır dökülen saçlarımın dökülmesi durdu iyi ki varsınnn

kil maskesı tarıfı verecek olan varmıııı?

ben aktardan aldığım yeşil kile gülsuyu ekliyorum maskeyi temizledikten sonra da gül suyuyla silip nemlendirici sürüyorum fazla ıncık cıncık eklemeye gerek yok aslında doğal olsun bizim olsun ne warsa doğallıkta war ben kil maskesini çoook pahalı kremlere tercih ederim
derinlemesine temizlik sağlıyor cildi sıkılaştırıyor siyah noktaları azaltıyor vs vs

oyy canım sen bu yoğun halinle bile bize tarihler yetiştiriyorsun sağolasın varolasın :)

bugün 7 gibi sinameki kürü yaptım yatmadan öncede 12-1 gibi yıkarım diyorum..
saçlarım yeterince uzun ve dökülmeside durdu ama alışkanlık yaptı bende :)) bakım yapınca kendimi daha iyi hissediyorumm..

Kestirdim saçlarımı bugün oh rahatladım hava aldı kafam :) hafifledim valla

ben de az önce ılık zeytinyağı biraz susam biraz badem biraz hint yağı biraz da argan yağı eklediğim karışımı saçlarıma sürdüm
bekliyorum upuzun sağlıklı olsun saçlarım şifa niyetine

bende kestirdim biraz önce,çok yorugun hissediyorum ama annemden yardım isteyip bende bakım apayım en iyisi..

2 ayda toplam 3 cm kestim bakım yaparken, ama şuan 2 cm daha uzun eski halinden

Eklentiler

• $page.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $page.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

amonra senin gliserinli bakım suyunu uygulamaya başladım. çok güzel bir tarif olmuş teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…