Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amonra senin gliserinli bakım suyunu uygulamaya başladım. çok güzel bir tarif olmuş teşekkürler...
layın dünya ve canlılar üzerindeki etkileri neredeyse herkes tarafından biliniyor artık.hatta MÖ sine dayanmakta bu bilgiler.tabi bu etkiler insanlar içinde geçerli.dolayısıyla saçlarımız içinde.
ay bazı günlerde yaptığımız bakımların daha etkili olmasını sağlarken bazı günlerde de bu etkiyi azaltabiliyor.
ay ve saç bakımı ile ilgili kritik tarihleri burada sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..
deeğerlendirmeniz ve fayda sağlamanız dileğiyle..
sevgilerimle..
AYRINTILARI MESAJLARIMDA VERıYORUM.
ARKADAŞLAR MART AYI BAKIM TARİHLERİ :
08 Marttan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)
07 Mart 2012, saat 06:27den 08 Mart 2012 saat 10:39a kadar Ay Başak burcunda büyüyecek;
(8 mart, saat 11:39da dolunay gerçekleşecek)
saç bakımı için çok önemli tarihler.
bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
cilt bakımı ve tırnak bakımı için uygun günler.ayrıca saçlarınızı boyayabilirsiniz.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)
08 Marttan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :) yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)
09 Mart 2012, saat 07:50den 11 Mart 2012 saat 04:09a kadar Ay Terazi burcunda küçülecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..
11 Mart 2012, saat 08:23den 12 Mart 2012 saat 19:28e kadar Ay Akrep burcunda küçülecek;
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
bırakalım saçlarımız dinlensin..
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !
13 Mart 2012, saat 09:52den 15 Mart 2012 saat 08:34e kadar Ay Yay burcunda küçülecek;
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
saçlarınızı boyayabilirsiniz
yumurta veya protein içeren herhangi bir bakımı da uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
15 Mart 2012, saat 13:22den 17 Mart 2012 saat 14:00e kadar Ay Oğlak burcunda küçülecek;
saç bakımı için önemli tarihler. bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
cilt bakımı için uygun günler.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli. çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
17 Mart 2012, saat 19:11den 19 Mart 2012 saat 21:31e kadar Ay Kova burcunda küçülecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..
20 Mart 2012, saat 03:07den 21 Mart 2012 saat 09:38e kadar Ay Balık burcunda küçülecek;
Bakım için etkili değil.
Boya için uygun değil.
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
22 Mart 2012 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz.deyim yerindeyse su içsek yarayacak..yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
06 Nisanda gerçekleşecek olan dolunaya kadar..
06 Nisandan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek :)
22 Mart 2012, saat 12:57den 24 Mart 2012 saat 18:15e kadar Ay Koç burcunda büyüyecek;
(22 Mart, saat 16:37de yeniay gerçekleşecek)
saç bakımı için çok uygun, kaçırmamanızı öneriyorum.
saç kesimi için uygun. (16:37de ki yeniaydan sonra kestirebilirsiniz)
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
25 Mart 2012, saat 00:42den 27 Mart 2012 saat 06:34e kadar Ay Boğa burcunda büyüyecek;
saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
27 Mart 2012, saat 14:43den 29 Mart 2012 saat 20:04e kadar Ay İkizler burcunda büyüyecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..
30 Mart 2012, saat 03:07den 01 Nisan 2012 saat 06:18e kadar Ay Yengeç burcunda büyüyecek;
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
göğüs bakımı için ise çok uygun..
YURTDIŞINDA YAŞAYANLAR BURADAKİ SAATLERE ÜLKELERİNE GÖRE SAAT FARKINI EKLEMELİLER..
hepinizi seviyorum, güle güle kullanın :)
aycangülcüm bugün için saç kesimi hakkıda birşey dememişsin bugün saçımı kestirmeyi düşünüyordum ne yapmalıyım sence
Bildiğim kadarıyla göğüs bakımı yapan yok bu topic altındaki hatunlardan, yapan varsa da ben yapıyorum diyen hiç olmadı, ben Ellen Degeneris de çatlak birini izlemiştim yumurta akını sürün diyordu göğüslerinize ve dekoltenize, sıkılaştırıp cildi yenileyeceğini söylemişti denemekte fayda var yumurta akından zarar geleceğini sanmıyorum, belki kk da göğüs bakımı hakkında topicler vardır araştır istersen.göğüs bakımı için uygun günlerde nasıl bi bakım uygulanıyor?
arkadaşlar acaba nisan ayı bakım tarihleri yokmu elinizde nette baktım ama yok maalisef paylaşırsanız sevinirim..........
kızlar kızlar kızlaaaaarr. ben artık saçıma bakım falan yapmıyorum . sadece şampuanda evigen bepanten ve bal var. bakım günlerinde saçımı bu şampuanla yıkasam ? saçmamıolduki?
Benim anlamadigim bakimi herhafta yapiotuz ama ozel gunler sadece ayda bir defa karsimiza grliyo.. ozel gunlerin ozelligi o gunlerde yapilan bakimin 2kati etki etmesi sanirim..
Bugün akşam saçlarımı yağladım :) son yarım saat kala yapmışım,yaklaşık 2-2,5 saat bekledi.Umarım faydası olur.Yağ karışımına gliserin de eklemiştim,saçlarımı yıkarken bi tutam saç elime geldi korktum,kötü bi etkisi mi oldu acaba diye,baya uzun zamandır bakım yapmıyordum saçlarıma bulduğum yağı sürdüm
yeni bakım tarihleri nezaman eklenicek?
bende her hafta sinameki yapıyordum artık bu özel günlerde yapmaya karar verdim
barrooo. bende bakıma taktım , saçsız kalmayayım da.
önceden hep aycangülün günlerinde yaptım ve 1 ay boyunca gaaayet güzel bi sonuç aldım.
şampuanı saçımda beklettiğimden soruyorum.