• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

şimdilik saçımın ne kadar uzadığını görmek için boyamıyorum çingene turuncusu saçlarım ve dipten çıkan kendi kopkoyu kahverengi saçlarım muhteşem bir uyumla dalgalanıyor :1:
tabi bir de kendi rengime mi dönsem kırmızı ya da mor denesem mi diye gelip giden tereddütlerim de var boyamamda engel, boya günlerinin şahı olacak zamanda boyayabilirim denek ararsan aklında bulunsun her renge açığım :1:

martın 15 i gibi hatırlat bana.. bu ara yine iki ayağım bir pabuçta..

dökülen saçları geri çıkarabilmek için etkili olan günler hangileri? yağ bakımları için uygun dediğin günler mi aycangül?

saçıma yağ bakımı yapıyorum ben saç çıksın diye. 28 şubat saç bakımı dökülmeler için etkili yazmışsın dün yaptım yağladım kendimi :) teşekkürler aycangül.

martın 15 i gibi hatırlat bana.. bu ara yine iki ayağım bir pabuçta..

daha geç kirlenme günlerini mi söyleyeceksin bana :1:
boya da olur gerçi hepsine açığım yani saçlarımı üst üste hunharca boyayıp bozup sonra koştur koştur senin tarihlerine göre iki ayda toparlamayı meslek edindim zaten, gerçi son 12.0 a boyamamda rengim sarıdan epey uzak kalsa da yıpranma olmadı hiç, boyayı ilk kez tarihe göre yaptığımdan olsa gerek :1:

kizlar komik ve basit gelebilir ama bilmiyorum ilk kez yapicam.zeytinyagini geceden surup sacima sabah dus alsam olur mu?zarari var mi uzun kalmasinin?gunduz 2 kucuk cocukla inanin daha zor bana

29 Şubat 2012, saat 06:26’dan 02 Mart 2012 saat 14:11’e kadar Ay İkizler burcunda büyüyecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

yağ bakımı zamanı olmasına sevindim kızımın saçları hem cansız hem de yavaş uzuyo hemen gidip uyguluyorum... :D teşekkürler canım..

kizlar komik ve basit gelebilir ama bilmiyorum ilk kez yapicam.zeytinyagini geceden surup sacima sabah dus alsam olur mu?zarari var mi uzun kalmasinin?gunduz 2 kucuk cocukla inanin daha zor bana

ben kaç haftadır öyle yapıyorum geceden kalınca daha yumuşak oluyor saçlarım bi zararını görmedim ben şimdiye kadar yararından başka :9:

Boya günlerinde saçlarıma bir çılgınlık edip röfle yaptırabilirim.. Mızz... Değişikliğe ihtiyacım var :(

dökülen saçları geri çıkarabilmek için etkili olan günler hangileri? yağ bakımları için uygun dediğin günler mi aycangül?

saçıma yağ bakımı yapıyorum ben saç çıksın diye. 28 şubat saç bakımı dökülmeler için etkili yazmışsın dün yaptım yağladım kendimi :) teşekkürler aycangül.

özellikle kökler için daha faydalı olduğunu belirttiğim günleri tercih et canım.

daha geç kirlenme günlerini mi söyleyeceksin bana :1:
boya da olur gerçi hepsine açığım yani saçlarımı üst üste hunharca boyayıp bozup sonra koştur koştur senin tarihlerine göre iki ayda toparlamayı meslek edindim zaten, gerçi son 12.0 a boyamamda rengim sarıdan epey uzak kalsa da yıpranma olmadı hiç, boyayı ilk kez tarihe göre yaptığımdan olsa gerek :1:

tabi ki:)

çoğumuzda sorun olmuyor canım.yinede bu kişiden kişiye değişir.bir kez uygula,rahatsız edici bir durum olursa bir daha yapmazsın.

29 Şubat 2012, saat 06:26’dan 02 Mart 2012 saat 14:11’e kadar Ay İkizler burcunda büyüyecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

yağ bakımı zamanı olmasına sevindim kızımın saçları hem cansız hem de yavaş uzuyo hemen gidip uyguluyorum... :D teşekkürler canım..

şifa olsun :)

Arkadaşlar sinameki kürü doğal saçta açılma yapıo mu ben de yaptı sanırım sizde bole bi problem oluo mu?

Kızlar, sinemakili bakımı haftada 1 uygulamam gerekiyor. Fakat bazı haftalarda saç bakımı için etkili günler olmuyor. 1hafta aramı vereceğim böyle olduğunda, yoksa yapmaya devam mı edeceğim etkisiz güne denk gelse bile ?

Aycangül birşey daha soracağim;
Şimdi, senin yazdığın tarihlerde mi bakım yapmamız gerekiyor. Yoksa kendi burcumuza göre ayın büyüdüğü tarihlerde mi? Orası biraz karışık bende. Aydınlatırsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler

aycangül nöbet tutuyordum resmen sürekli topiği kontrol ediyordum tarih verirsin diye:9:
birgün sabredeceğim artık :9:

Aycangül birşey daha soracağim;
Şimdi, senin yazdığın tarihlerde mi bakım yapmamız gerekiyor. Yoksa kendi burcumuza göre ayın büyüdüğü tarihlerde mi? Orası biraz karışık bende. Aydınlatırsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Bakım için uygun yazan tüm tarihlerde herkes yapabiliyor

Back