- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim saçlarımda çok hafif kırıklar olmaya başladı ama ben şimdiden onarmak ve kırık oluşumunu engellemek istiyorum çünkü saçlarımı uzatmaya çalışıyorum ve kestirmeyi göze alamam bana kesin çözüm elde ettiğiniz ve sonucundan memnun kaldığınız ürünler önerebilir misiniz lütfen çok acil :18::18::18:
saç uçların için duştan sonra ıslak saçına parmağına damlattığın 3-4 damla gliserini sür sonra kurut miss.. benim saçlarımın ucunda orial var kırığı düşün artık.. ama ona bile çok iyi geliyor
saç uçların için duştan sonra ıslak saçına parmağına damlattığın 3-4 damla gliserini sür sonra kurut miss.. benim saçlarımın ucunda orial var kırığı düşün artık.. ama ona bile çok iyi geliyor
hangi markayı kullanıyorsun canım.. ben son aldığım gliserin berbat çıktı.
Eki Görüntüle 355670 Eki Görüntüle 355671
işte size ton sorunu olmayan beyaz saç üzerinde yapılmış bir deney :)
ilk foto biraz parlamış ama ışık almayan dip kısmını dikkate alırsınız.her ikisi de 7.8 karamel ile aynı tüpten boyandı.renk farkını görüyorsunuz :)
kızlar merhaba
foto yüklüyorum bi bakarmısız hiç uzamamışlar sanki
25 şubattaki foto 2 hafta ara verdiğim tarih. 8 kür bitti..
bugün 9.küre başlıyorum..
Eki Görüntüle 356187
boyut ayarı yaparken tarihler birbirine girmiş kızlar..
en soldaki yani ilk foto 14 ocak
en sağdaki foto 25 şubat
aycangül harikasın :)
Yenisi gelse yaaa
Yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ve yazılarınızın devamını bekliyorum.faydalı bilgiler sundugunuz ve bızı bılgılendırdıgınız ıcın sonsuz teşekkürler :)
29 şubat 2012 ye bakmıstım fakat yazmamıssınız.bu ay sonu hakkında bızlerı bılgılendırırsenız mutlu olurum.sımdıden tesekkurler