• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

arkadaşlar benim saçlarımda çok hafif kırıklar olmaya başladı ama ben şimdiden onarmak ve kırık oluşumunu engellemek istiyorum çünkü saçlarımı uzatmaya çalışıyorum ve kestirmeyi göze alamam bana kesin çözüm elde ettiğiniz ve sonucundan memnun kaldığınız ürünler önerebilir misiniz lütfen çok acil :18::18::18:

arkadaşlar benim saçlarımda çok hafif kırıklar olmaya başladı ama ben şimdiden onarmak ve kırık oluşumunu engellemek istiyorum çünkü saçlarımı uzatmaya çalışıyorum ve kestirmeyi göze alamam bana kesin çözüm elde ettiğiniz ve sonucundan memnun kaldığınız ürünler önerebilir misiniz lütfen çok acil :18::18::18:

saç uçların için duştan sonra ıslak saçına parmağına damlattığın 3-4 damla gliserini sür sonra kurut miss.. benim saçlarımın ucunda orial var kırığı düşün artık.. ama ona bile çok iyi geliyor

saç uçların için duştan sonra ıslak saçına parmağına damlattığın 3-4 damla gliserini sür sonra kurut miss.. benim saçlarımın ucunda orial var kırığı düşün artık.. ama ona bile çok iyi geliyor

benim saçımda boya tarzı hiç birşey kullanılmadı allahtan o yönden çok şanslıyım çok teşekkür ederim başka duşta yada günlük uygulanması gereken bakımlar bilen varsa lütfen benimle paylaşsın arkadaşlar nolur :(

hangi markayı kullanıyorsun canım.. ben son aldığım gliserin berbat çıktı.

hangi markayı kullanıyorsun canım.. ben son aldığım gliserin berbat çıktı.

$Fotoğraf1404.jpg

böyle bişey canım üstünde marka yazmıyor üretici firmaya Oro ilaçları yazıyor.
eczaneden almıştım, ilk gliserinim olduğu için kötümü iyimi bende bilemiyorum. Bu da bitti bitecek
sen kullandığın iyi gliserinin markasını bana söyle ben bide onu deniyim :26:

bende bugün " bemix bepanthern evigen" klasik karşımını uygulayacağım:) ama derma roller la... orta tabakaya kadar gitsin bakalım:) şu yapıklı kezban tarzı saçlarım uzasa capcanlı pasparlak olsa... yoldan çevirip.. woooooooww saçların için ne yapıyorsun deseler:) :):):):) haydi sevgiyle kalın:)

:21::21::21::21::21::21::21:
Bugün tarihleir kaçırdım diye üzlürkennn
salı gününeee kadar vaktim oldugunu ögrendim iyi olduuuu
:52::52::52::52:

dove onarıcı bakım serisi işe yarıyor mu deneyen veya memnun kalan var mı saçlarım kırılsın istemiyorum yarım edin LÜTFENNN...:26::26::26:

Arkadaşlar ben dün 24-26 şubat arası bakım tarihlerini kaçırmamak için maya maskesi yaptım.Fakat bu yeni tarihleri de kaçırmayıp bakım yapmak istiyorum.Kil maskelerinin uygun olacağını yazmış aycangül.Kilin yerine alternatif bir öneriniz var mı acaba?

Saçlarım belime kadardı şeytana uydum omuzlarımda dümdüz kestirdim.3 ay oldu daha 1-2 cm uzamıştır bende hemen uzatmak istiyorum ama bu burçlara göre olanı bir denicem:))

Saçlarımda gariplik var benim ocakdaki kesim gününde kestirdiğim kadar uzadı ama diplerden çıkan az gözüküyor anlamadım gitti :1:
Kesimi yapanın da ellerine sağlık yamru yumru kesmiş uzadıkça farkediyorum, Maltepe ve çevresinde tesettür salonu olan kesimi düzgün olan yer bilen varsa haber versin bana lütfen çok dua ederim!!
Kurstan kursa koşmaktan değil bakım duş almaya bile zor vakit kalıyo daha uzun sürede banyo ihtiyacı olan günler neler acaba şööyle saçların yağlanmayacağı bıcı bıcı günleri :1::1:

$boya 2.jpg $boya.jpg

işte size ton sorunu olmayan beyaz saç üzerinde yapılmış bir deney :)
sadece beyaz olan dip kısımlardaki boyalı birer tutama dikkat edin.
birini arka kısımda denedim,boyalı olduğunu görmek için dikkatle bakmanız gerekecek.
diğeride ön kısımda gördüğünüz gibi.
ilk foto biraz parlamış ama ışık almayan dip kısmını dikkate alırsınız.her ikisi de 7.8 karamel ile aynı tüpten boyandı.renk farkını görüyorsunuz :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 355670 Eki Görüntüle 355671

işte size ton sorunu olmayan beyaz saç üzerinde yapılmış bir deney :)
ilk foto biraz parlamış ama ışık almayan dip kısmını dikkate alırsınız.her ikisi de 7.8 karamel ile aynı tüpten boyandı.renk farkını görüyorsunuz :)

şimdilik saçımın ne kadar uzadığını görmek için boyamıyorum çingene turuncusu saçlarım ve dipten çıkan kendi kopkoyu kahverengi saçlarım muhteşem bir uyumla dalgalanıyor :1:
tabi bir de kendi rengime mi dönsem kırmızı ya da mor denesem mi diye gelip giden tereddütlerim de var boyamamda engel, boya günlerinin şahı olacak zamanda boyayabilirim denek ararsan aklında bulunsun her renge açığım :1:

kızlar merhaba
foto yüklüyorum bi bakarmısız hiç uzamamışlar sanki :50: :25:
25 şubattaki foto 2 hafta ara verdiğim tarih. 8 kür bitti..
bugün 9.küre başlıyorum..
$saçç22.jpg

boyut ayarı yaparken tarihler birbirine girmiş kızlar..
en soldaki yani ilk foto 14 ocak
en sağdaki foto 25 şubat

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ve yazılarınızın devamını bekliyorum.faydalı bilgiler sundugunuz ve bızı bılgılendırdıgınız ıcın sonsuz teşekkürler :)
29 şubat 2012 ye bakmıstım fakat yazmamıssınız.bu ay sonu hakkında bızlerı bılgılendırırsenız mutlu olurum.sımdıden tesekkurler :34:

kızlar merhaba
foto yüklüyorum bi bakarmısız hiç uzamamışlar sanki :50: :25:
25 şubattaki foto 2 hafta ara verdiğim tarih. 8 kür bitti..
bugün 9.küre başlıyorum..
Eki Görüntüle 356187

boyut ayarı yaparken tarihler birbirine girmiş kızlar..
en soldaki yani ilk foto 14 ocak
en sağdaki foto 25 şubat

üzgünüm ama dikkat çekecek bir fark yok canım..bir süre daha devam edip emin olduktan sonra başka bir kür denemen daha iyi olur galiba.

aycangül harikasın :)

teşekkür ederim,sizlerde öylesiniz :)

Yenisi gelse yaaa :42:

geldi :)

Yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ve yazılarınızın devamını bekliyorum.faydalı bilgiler sundugunuz ve bızı bılgılendırdıgınız ıcın sonsuz teşekkürler :)
29 şubat 2012 ye bakmıstım fakat yazmamıssınız.bu ay sonu hakkında bızlerı bılgılendırırsenız mutlu olurum.sımdıden tesekkurler :34:

çok teşekkür edim, ne mutlu bana :)
ilgili tarihi ekledim.

Back