kızlar bu saç kesim günü ne işe yarıyor anlatırmısınız? o tarihte kesince daha mı iyi uzuyor, yoksa uzamıyor mu ,kırıklara daha mı etkili ne farkediyor?
aynı soru boya içinde geçerli dahamı kalıcı dahamı parlak güzel rengi oturmuş oluyor yoksa başka bişey mi? tam olarak ne yapıyor?
Ben seni gözüme kestirdim cevap yazana kadar rahatsız ederim ona göre, saçlarımı fön makinası olmadan kurutmak istiyorum da
Saçım geç uzasın diyen kadın hiç gördün mü sen
Hızlı ve sağlıklı uzamayı sağlıyor kesim günleri.
Boya günleri de rengin daha kalıcı ve güzel olmasını sağlıyor.
Günlerin tamamı aynı şey içerikte geçen şeylerden en yüksek etki sağlanıyor.
Eveeet saat 15.15 itibariyle saçlarıma sinamekili , karışık saç bakım yağlı , bemiks evigen ve bepathen ampüllü saç bakım maskemi uyguladım akşam 11-12 gibide duş alırım yıkarım artık 5 cm uzar
Kusura bakma barro çok sık giremiyorum da nete :)
Ben banyodan sonra ıslak saçlarıma ısıttığım havluyu kapattım, işlemi tekrarlayarak da saçımı kurutmuş oldum :) Zaten saçım çok olmadığı için de hemen kurudu..
Bakım yapmadan sadece bu yöntemle saçlarımın yumuşacık olduğunu söylemek istedim :) Umarım açıklayıcı olabilmişimdir
teşekkür ederim canım, annem, annanem ve sürekli kısacık kestiren teyzem off yine uzadı kestirmem lazım diye söylendiğinden bana uzamasını istemeyen kadın olması da normal geliyor:)))
havluyu nasıl ısıttığını merak ediyorum ben de zaten canım
benim annem de öyle gerçi de belli yaş üstünde saçtan daralma oluyo heralde
Elektrikli sobada rahatlıkla ısıtılabilir.
eveettt dün ilk defa sevgili barro nun katkılarıyla mikrodalga fırında havluları ısıtarak saçıma bakım yaptım sonuç:mü-kem-meeellllherkese tavsiye ederim.. yapmış olduğum bakım ise karmakarışık.. evde ne varsa koydum içine..öncelikle ana maske olarak organicium kırmızı maske,o yapış yapış bişey zaten ama etkilidir,bepanthene,evigen,bemiks 1 er tane ampül kırdım,durulanan herhangi bir saç kremi,durulanmayan 2 farklı yağ (bee propolis ve loreal myhtic oil), 3 tane bıldırcın yumurtası,bal ve dax indian sprey..biliyorum çok fazla ama dediğim gibi ana maske olarak organicium koydum baya bir,diğerleri hep bir damla falan..suyla biraz seyrelttim,yıkanmış temiz ıslak saçlarıma iyice yedirdim,saçımı streçledim güzelcene...havluları sıcak suyla iyice ıslatıp suyunu sıkıp,kıvırdım bir tabak içerisine koyup 3 dk ısıttım,3 dk biraz fazla oldu el değmiyordu,biraz bekledim fırın eldivenleriyle tutup kafama koydum 2 ayrı havluyu yaptım,biri kafamdayken öbürünü ısıttım..sonuç: süper arkadaşlar...haftada 1 yapmaya karar verdim..üstelik dün büyüyen ay fazında değildik,bakım için çok önemli bir gün falan da değildi...demek bakım günlerine denk gelse sonuç daha da iyi olabilir..sıcak havlunun nem verdiği ve sürülen ürünün daha iyi emmesini sağladığı kesin..
canımmm sıcak havlu yapıyoruz topikçenesen nasılsın asıl,iyileştinmi,sınavlar ne alemde?
kızlar bu saç kesim günü ne işe yarıyor anlatırmısınız? o tarihte kesince daha mı iyi uzuyor, yoksa uzamıyor mu ,kırıklara daha mı etkili ne farkediyor?
aynı soru boya içinde geçerli dahamı kalıcı dahamı parlak güzel rengi oturmuş oluyor yoksa başka bişey mi? tam olarak ne yapıyor?
Aycangül,Saçımı artık kestirmem lazım uclarından karısık kurusuk oldular 3 ay oldu tam olarak kestırmeyelı:) bu ayın 29 u yanı pazar gunune randevu alsam kuaforumden sence uygunmudur?? Bekleyecekmıyız daha yaa offf
inan bende çok sıkıldım canım,sabret pazar günü kestiriyoruz :)
ben hava karardıktan sonra kekestireceğim haberin olsun
sınavlar çok can sıkıcıydı malesef
canım bu sorunun cevabını kitty verir diye bekledim ama vermedi alçak :))
bunu okuduktan sonra verir heralde :)
moralini bozmak istemem ama bakım günlerinde yapmışsın,yanlışın var
streçliyor musunuz yoksa direkt saça mı uyguluyorsunuz sıcak havluyu?
barrocum sana da soruyorum bu soruyu:)
moralini bozmak istemem ama bakım günlerinde yapmışsın,yanlışın var
streçliyor musunuz yoksa direkt saça mı uyguluyorsunuz sıcak havluyu?
barrocum sana da soruyorum bu soruyu:)
benim bi tane mikrodalga fırınım var işte o da susuz ısıtmaz
yağ gününden dolayı yine kendimi kaybettim bu sefer 13 yağ ve dax supergro karışımını sürdüm saçlarıma 2 saat beklettim yıkadım sonra da anlattığım durulanan krem, durulanmayan krem, yoğun krem karışımını 1 er kaşık alıp karıştırdım, saçlarım omuzlarımdan 3 parmak aşağıda ve normal insan saçının 2 katıdır (ne uyduruk bi tanım oldu) ama karışım acaip fazla geldi her neyse sürdükten sonra kafama poşet taktım (streç sarmak çok zor geliyo da bana) nemli havlularımı ısıttım değişe değişe ve yıkadım.
saçlarım yumuşak ve parlak hatta acaba kestirmesem mi diye düşünüyorum şu anda
Bir de yolda sağda solda yıpranmış tiftik saçlı kadın görünce köşeye çekip yağ karışımı saç maskesi krem ampul önermemek için kendimi zor tutuyorum cins miyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?