• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

moralini bozmak istemem ama bakım günlerinde yapmışsın,yanlışın var :1:
streçliyor musunuz yoksa direkt saça mı uyguluyorsunuz sıcak havluyu?
barrocum sana da soruyorum bu soruyu:)

İlk seferde protek sürdüğümde streçlemedim, dün yağları sürdüğümde de streçlemedim kapalı olduğum için eşarpların içinden taktığım boneyi bakımlı saçıma takıp üstüne sıcak havluyu sararak yaptım iki seferde de AMA şu 3 kremi karıştırarak yapılanda poşet taktım streçleme sayar mısınız artık bilemiyorum :1:
streç en güzeli çünkü poşeti çıkardığımda saçlarım sıcacıktı ama streçleyince daha bi dikkatli olmak lazım zira o dumanı tüten sıcak havlu kayıp duruyo :24:

Yani pazartesi sabah kestirsek mi o zaman:) yada pazar gecesi mi ne diyorsun Aycangül:)
pazar günü şöyle akşam 5 ten 6 dan sonra..yani hava karardıktan sonra :)

sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :)) kuzum bakım günüydü ama küçülen ay fazında değilmiydik?? bakım günlerini mesaj at sen bana en iyisi ahahahahahahaaaaaaaa :118:

küçülen aydaki bakım günleride çok çnemli,kökleri besliyorsunuz..büyüyen ayda ise hızlı uzama gerçekleşiyor.dikkat et çiçekler bile büyüyen ay fazında daha hızlı yaprak çıkarıyor.

bana sormamışsın ama yanıtlyim :19: streçledim ben.. :19::19:

yahu direkt sana sormuşum,barrodanda cevap beklediğimi yazmışım,aşık arkadaşım benim :)

Harikasın:1::1:, ben de dün sinamekili karışımı uyguladım, normalde haftada bir uygulanıyor ama ben saç bakım günleri ne zamansa o zaman uygulayacağım, tabi yağ günlerinde, Bir seferinde bemix diğer seferinde evigen kullanarak... Her hafta her hafta bıkkınlık oluyor.
Bu arada dünkü bakımdan sonra saçlarım güzel oldu. Hatta daha kurumadan bile belliydi...

Bu arada evigen ampullerin yan etkisini gören var mı? İlk yapışımda 1 saat mi bekletsem acaba? Daha önce hiç kullanmadım...

:nazar: :)

aycangülüm,hem saç boyama hem de kesimi için aynı güne denk gelecek tarih var mı?Eğer varsa onu bekleyeceğim yoksa gidip pazar günü hem kestirip hem boyatayım.Saç rengimi değiştiricem.Çok fena boyam geldi :))) :54:

hallet hepsini :))

Dün akşam boyayacaktım saçlarımı ne güzel, eve geç girince üşendim. Meğersem en uygun günlermiş :(

Neyse, bu aykiler kaçtı, yarın veya haftasonu kesin boya yapmam gerek artık. Bir dahaki tarihlere bakarım bende... Ellerinize sağlık Aycangül hanım :)

teşekkür ederim :)

İlk seferde protek sürdüğümde streçlemedim, dün yağları sürdüğümde de streçlemedim kapalı olduğum için eşarpların içinden taktığım boneyi bakımlı saçıma takıp üstüne sıcak havluyu sararak yaptım iki seferde de AMA şu 3 kremi karıştırarak yapılanda poşet taktım streçleme sayar mısınız artık bilemiyorum :1:
streç en güzeli çünkü poşeti çıkardığımda saçlarım sıcacıktı ama streçleyince daha bi dikkatli olmak lazım zira o dumanı tüten sıcak havlu kayıp duruyo :24:

şunun için sordum..
saç sıcak sudan hoşlanmıyor ya,direkt saça değmemesimi gerekiyor acaba?
streölemek yada poşetlemek mi gerekir?
orjinalinde nasıldı tarifin?

şunun için sordum..

ben ilk yaptığım kremli yağlı tarifimde streçledim,dün durulanmayan yaağ sürüp streçlemeden sıcak havlu yaptım.streçlediğim zamanki çok daha iyiydi..biraz zahmetli açıkçası,saçı yıka,duştan çık karışımı yedir,kafayı streçle,2 tane havlu ıslat,kıvır onları mikrodalgaya sok,ısınan ilkini kafaya koy,o beklerken diğerini ısıt,sonra diğerini..3-4 kez..içine sindikten sonra git durula..kurut,şekil ver...ohooooo ben çok üşengecim yahuuuu :31:

şunun için sordum..

ımm orjinalinde yani o saç bakım uzmanının tavsiyesinde streçleme kısmı hakkında bir şey yokmuş ama uygulayan ve paylaşan kişi streçlemiş çok daha etkili olduğunu yazmış. Bence de streç poşet her neyse artık daha etkili

ben ilk yaptığım kremli yağlı tarifimde streçledim,dün durulanmayan yaağ sürüp streçlemeden sıcak havlu yaptım.streçlediğim zamanki çok daha iyiydi..biraz zahmetli açıkçası,saçı yıka,duştan çık karışımı yedir,kafayı streçle,2 tane havlu ıslat,kıvır onları mikrodalgaya sok,ısınan ilkini kafaya koy,o beklerken diğerini ısıt,sonra diğerini..3-4 kez..içine sindikten sonra git durula..kurut,şekil ver...ohooooo ben çok üşengecim yahuuuu :31:

dur daha da karartayım elin yanıyo havlunun sıcağından kayıyo falan :1:

ımm orjinalinde yani o saç bakım uzmanının tavsiyesinde streçleme kısmı hakkında bir şey yokmuş ama uygulayan ve paylaşan kişi streçlemiş çok daha etkili olduğunu yazmış. Bence de streç poşet her neyse artık daha etkili

dur daha da karartayım elin yanıyo havlunun sıcağından kayıyo falan :1:

ben saçın streçlenmesi taraftarıyım,düşündükçe daha da mantıklı geliyor..
sıcak su,fön,düzleştirici vs ısıdan dolayı zararlı oladuğuna göre arada tampon bölge oluşturmak şart !

Son düzenleme:
Aycangül,tatlım,
gündemdeki konu ile alakası yok sorumun ama cuma günü ben brezilya fönü yapmayı düşünüyorum,
ne dersin yoksa :20: mı dersin :1:

23 Ocak 2012, saat 05:53’ten 25 Ocak 2012 saat 09:33’e kadar Ay Kova burcunda büyüyecek;
(23 ocak 09.39’da yeniay gerçekleşecek)

saç boyamak için uygun.
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

23 ocak saat 15:00 civarinda saclarimi boyadim.
Normalde boyadikdan sonra bir muddet saclarimin dokulmesi artar, fakat bu sefer oyle bir durum yasamadim.
Cok tsk ederim Aycangul:16:

Aycangül,tatlım,
gündemdeki konu ile alakası yok sorumun ama cuma günü ben brezilya fönü yapmayı düşünüyorum,
ne dersin yoksa :20: mı dersin :1:

cuma,akşam 20.30 dan sonra yada cumartesi yapmanı tavsiye ederim.ay koç burcundayken yani..ilk sayfayı güncelledim,oradan da bakabilirsin saatlerine :)
kolay gelsin,çok güzeş olsun inşallah :)

23 ocak saat 15:00 civarinda saclarimi boyadim.
Normalde boyadikdan sonra bir muddet saclarimin dokulmesi artar, fakat bu sefer oyle bir durum yasamadim.
Cok tsk ederim Aycangul:16:

güle güle kullan canım :)

merhaba aycangül
öncelikle sana bişiy sormak istiyorum astroloji ile mi ilgileniyorsun
çok ilginç bilgilerrr bunlar:)
diyet listesi demişsin ama ben göremeidm ziraa hem tüy sorunum hemde
kilo pronblemim var , helki son yılarda düzensizeşen tüylerden senin sayende kurtulucagıma inanıyorum
saç bakım tarihlerinide kaçırmıyorumm:34::34::34::34::34:
tşkler elerineee sagık

24 ocak ta yaklaşık saat 17:00 -18:00 arasında konudan habersiz saçlarımı boyattım ve kestirdim güzel bi tesadüf oldu ben sizden ölçülü bi bakım önerisi istiyorum arkadaşlar saçlarım çok çabuk yağlanıyo gün aşırı yıkamam kesinlikle şart ve çokkkk uzun aradan sonra saçlarımı kısalttım belimi geçiyodu ve şuan omuzlarımda nasıl uzatırım saçlarımı:(

Slmlar,bu konuyu yeni okuyorum,belki önceki sayfalarda cvplanmıştır ama okuyamadım haliyle hepsini,bir bilen varsa cvplarsa sevinirim,her farklı ayın bakım günlerini her ayın başında mı sunuyor Aycangül arkadaşımız ?

merhaba aycangül
öncelikle sana bişiy sormak istiyorum astroloji ile mi ilgileniyorsun
çok ilginç bilgilerrr bunlar:)
diyet listesi demişsin ama ben göremeidm ziraa hem tüy sorunum hemde
kilo pronblemim var , helki son yılarda düzensizeşen tüylerden senin sayende kurtulucagıma inanıyorum
saç bakım tarihlerinide kaçırmıyorumm:34::34::34::34::34:
tşkler elerineee sagık

diyet listesi derken kastettiği,karbonhidrat gününde karbonhidrat içeren yiyecekler yememek vb. o günlerde 2 kat faydalı ya da 2 kat zararlı oluyor..özellikle büyüyen ay fazında dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor ki,deneyerek tecrübe edenlerdenim..bu yolla 3-4 kilo vermiştim..ho gerçi şimdi baya bi saldım kendimi yaklaşık 10 kilo vermem gerekli hiç oralı olmuyorum... :19:

ne zamandır bakım yapmıyorum saçlarıma, hatta bir de kesim için uygun olmayan bi vakitte kestirmiştim. gerçi saçlarımın bu halini beğeniyorum ama düğünüm olacak biraz uzasınlar dimi :16:
28 inde kestirsem mi diyordum tam da günleriymiş aycangül çok sağol valla :54:

Ben elektrik sobası ile ısıttım hemen de sardım başıma ama streçleme fikri bana da mantıklı geldi saçın sıcağa direkt temas etmemesi açısından, gerçi o da şimdi eekstra bir iş :1:

ayy ben bunu daha yeni görüyorumm :2:
içeriğinde şunlar yazıyo canım internetten aldığım kadarıyla:

Bir yumuşak jelatin kapsül

Darı ekstresi 140 mg

Buğday tohumu yağı 271 mg

Sistin 2 mg

Kalsiyum pantotenat 10 mg içerir.

Diğer maddeler: Vanilin

:26:

Kullanabilirsin canım, sıkıntı yok...Gayette iyi gelir hatta...

Protein günlerinin gelmesini dört gözlee bekliyorumm:) En son saat verildiğinde o günlerde yapmıştım ve saç dökülmemi pat diye kesmişti. Bana bu zamana kadar en çabuk etkisini gösteren maske oldu.
Tekrar gelsin tekrar yapıcam hemen:21:

Back