Elektrikli ısıtıcı da işe yarar bence havlu ısıtma konusunda,
elektrikli soba gibi mi canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elektrikli ısıtıcı da işe yarar bence havlu ısıtma konusunda,
yokkk daha nelerrrr istersen cep numaranı ver sms atsınnnn
o bir rica hem ben size sormadım espiri değil yardım edin tşklr
arkadaşımız burda herkesi tek tek yanıtlamaya çalışıyor oldukça uzunca bir süredir.. sayfa sayısına bakacak olursanız anlarsınız.. hepimiz onun verdiği emek yardım çaba karşısında saygıyla eğiliyoruz.. üstelik bunu hiçbir karşılık beklemeden yapıyor.. biz de elimizden geldiğince ona yardım etmeye çalışıyoruz.. nasıl mı? daha önce konuşulmuş sorulmuş bir soruyu sormamak, bugün bakım günü müydü gibi soru sormayıp, son sayfaya üşenmeden tıklayıp ordaki tarihlere bakarak takvimimize not alıyoruz.. üstelik sağlık problemleri olmasına rağmen üşenmeden son sayfadaki tarihleri 1 gün olsun güncellemeden geçmedi.. benim de topik üyesi + aycangülsever biri olarak sizden ricam, lütfen üşenmeden son sayfadaki tarihlere üşenmeden bakınız, ve emeğe saygı göstermenizdir..
arkadaşımız burda herkesi tek tek yanıtlamaya çalışıyor oldukça uzunca bir süredir.. sayfa sayısına bakacak olursanız anlarsınız.. hepimiz onun verdiği emek yardım çaba karşısında saygıyla eğiliyoruz.. üstelik bunu hiçbir karşılık beklemeden yapıyor.. biz de elimizden geldiğince ona yardım etmeye çalışıyoruz.. nasıl mı? daha önce konuşulmuş sorulmuş bir soruyu sormamak, bugün bakım günü müydü gibi soru sormayıp, son sayfaya üşenmeden tıklayıp ordaki tarihlere bakarak takvimimize not alıyoruz.. üstelik sağlık problemleri olmasına rağmen üşenmeden son sayfadaki tarihleri 1 gün olsun güncellemeden geçmedi.. benim de topik üyesi + aycangülsever biri olarak sizden ricam, lütfen üşenmeden son sayfadaki tarihlere üşenmeden bakınız, ve emeğe saygı göstermenizdir..
elektrikli soba gibi mi canım?
şikayet mi edicektin
canın sağolsun kuzum ne diyeyim
ben bu maskeyi bu akşam denicem
karışımı neyle yaptığımı hangi maskelerle olduğunu resimlerim
hatta ayrı bi konu başlığı bile olabilir bu
evde türlü çeşit zibilyon tane maske var
bu çok yoğun maske de bizim ballı maskeler olabilir diye düşünüyorum ben
onu protek ve haftalık bakım kremleri ayrıca yoğun saç kremiyle falan karıştırıcam bakalım ne çıkıcak ortaya
İlk sayfa karıştırdın, bu yorumu görüp son sayfada tarihler nerdeee diye yorumlar başlar falan amanın
sevgili kardeşim benzaten okudum.bence sen de iyice bi oku bir bayana msj atabileceğini söylemiş.aynı zamanda sen neden beni bu saçma polemiğe sokmaya çalışıyorsun ki?sana ne?lütfen bana cvp yazma.senden bir ricam olmadı ben aycan hanıma söyledim.bırakda olumlu yada olumsuz cvp werme hakkını kullansın.ben emeğe gayet saygılıyımdır da bu arada.bu sizinle son yazışmamız olması dileğiyle.teşekkürler
Kızlar, Aycangül rahatsız aynı zamanda bu dönem sınavları var yoğun stres altında, buna rağmen paylaşımlarını eksik etmiyor, sorularınızı yanıtlamaya uğraşıyor. Lütfen özel taleplerde bulunmadan önce iki kere düşünün ayrıca Aycangül'ün yetişemediği durumlarda konuya hakim Kitty_n gibi üyelerin bilgilerinden faydalandığımızıda unutmayın.
Aycan'ım sınavlarda başarılar tatlım, allah yardımcımız olsun...
canım çok teşekkür ederim..
şu sınavlar bir geçse üstümden büyük yük kalkacak..kalacak 2.5 yılım :)) hem aralıkta hem ocakta sınav mı olur..ne zannediyorlar bizi..kaç beygir gücümüz var !
sınavlar değil stres ve uykusuzluk öldürecek !
bir dokun bin ah işit :)
susuyorum...
sana da başarılar canım..
sınavdan sonra da geriye dönüp konularımı okuyacağım,vay bana vaylar bana:)))
sınavdan sonra da geriye dönüp konularımı okuyacağım,vay bana vaylar bana:)))
Hiç sorma ömrümden ömür gitti, rüyamda virüsler, bakteriler , mikroskoplar, boyalar görüyorum, okul bitmeden kafayı üşütmesem bari... Sende kesin izbe izbe yerler eski Türkçe konuşmalar lahitler görüyorsundur
Vallahi kaç beygir gücüm var bilmiyorum ama sana bütün beygir hastalıklarını ezbere sayabilirim
Sabır Aycangülüm sabır, bu günlerde geçer sonra geri dönüp baktığımızda ne günlerdi deriz, yeterki hastalık olmasın...
Kızlar, Aycangül rahatsız aynı zamanda bu dönem sınavları var yoğun stres altında, buna rağmen paylaşımlarını eksik etmiyor, sorularınızı yanıtlamaya uğraşıyor. Lütfen özel taleplerde bulunmadan önce iki kere düşünün ayrıca Aycangül'ün yetişemediği durumlarda konuya hakim Kitty_n gibi üyelerin bilgilerinden faydalandığımızıda unutmayın.
Aycan'ım sınavlarda başarılar tatlım, allah yardımcımız olsun...