konuya cevap vermek istersen senin mesajını şikayet ediyordum neredeyse amonra :))
barrocum çok faydalı bir maskeye benziyor,teşekkürler..ancak birisi kolay ulaşılabilir malzemelere dönüştürürse sevinirim:))
bu çok yoğun maske nedir mesela..
normal haftalık maskeler mi,hani şu şampuan serilerinin içerisindeki..
canikom bende son diye çıkıyorbu arada sıcak havluyu anlatmışsın,sağol..ben de deneyeceğim yarın evdeyim nasılsa..kaç dakika ısıttın mikrodalgada?? diye sorsam..fazla mı oldum
eveettt dün ilk defa sevgili barro nun katkılarıyla mikrodalga fırında havluları ısıtarak saçıma bakım yaptım sonuç:mü-kem-meeellllherkese tavsiye ederim.. yapmış olduğum bakım ise karmakarışık.. evde ne varsa koydum içine..öncelikle ana maske olarak organicium kırmızı maske,o yapış yapış bişey zaten ama etkilidir,bepanthene,evigen,bemiks 1 er tane ampül kırdım,durulanan herhangi bir saç kremi,durulanmayan 2 farklı yağ (bee propolis ve loreal myhtic oil), 3 tane bıldırcın yumurtası,bal ve dax indian sprey..biliyorum çok fazla ama dediğim gibi ana maske olarak organicium koydum baya bir,diğerleri hep bir damla falan..suyla biraz seyrelttim,yıkanmış temiz ıslak saçlarıma iyice yedirdim,saçımı streçledim güzelcene...havluları sıcak suyla iyice ıslatıp suyunu sıkıp,kıvırdım bir tabak içerisine koyup 3 dk ısıttım,3 dk biraz fazla oldu el değmiyordu,biraz bekledim fırın eldivenleriyle tutup kafama koydum 2 ayrı havluyu yaptım,biri kafamdayken öbürünü ısıttım..sonuç: süper arkadaşlar...haftada 1 yapmaya karar verdim..üstelik dün büyüyen ay fazında değildik,bakım için çok önemli bir gün falan da değildi...demek bakım günlerine denk gelse sonuç daha da iyi olabilir..sıcak havlunun nem verdiği ve sürülen ürünün daha iyi emmesini sağladığı kesin..
Priorinin tam içeriğini yazarsan sana kalıcı olup olmadığını söyleyebilirim...Vitamin formundaysa sorun olmaz...Katkı varsa sorun olur...
Aklınızda olsun içinde minoxidil olan tüm spreylerden, şampuanlardan vs uzak durun. Saç çıkarttığı kesindir ama 6 ayda bir dönüşüme girer doğal olarak yeni çıkan saçlar dökülür ve bu böyle sürer gider...Erkeklerin saçları kısa olduğu için bir nebze durumu kotarıyorlar ama bizim bu şansımız yok...
Ben de dün sıcak havlu yaptım :) Hem de herhangi bir bakım yapmadan sadece yıkanmış saçımı sıcak havlu ile bekleterek kuruttum :) tabi defalarca havluyu ısıtarak :)
sonuç yumuşacık ve doğal su dalgası saçlarım :) sadece kurutmak için bile denenebilir yani
arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor bakımlar..
saç kesim günlerini bekliyorsunuz değil mi sabırsızlıkla, bende
hafta sonunu bekleyeceğiz,ben pazarı bekliyorum..
Ben de dün sıcak havlu yaptım :) Hem de herhangi bir bakım yapmadan sadece yıkanmış saçımı sıcak havlu ile bekleterek kuruttum :) tabi defalarca havluyu ısıtarak :)
sonuç yumuşacık ve doğal su dalgası saçlarım :) sadece kurutmak için bile denenebilir yani
İyiyiz çok şükür topiğin en üşengeç katılımcısı olduğumu itiraf ediyorum
bir de bu ay yaptığım her bakımı not alıyorum etkisini görmek ve ne yaptığımı bilmek için mesela epilasyon saatleri içinde tırnaklarımı kestim bakalım ne kadar zamanda uzayacak çok hızlı uzaması sinirimi bozuyor da
Kesim tarihini bekliyorum ben de türban salonu olan bi kuaför bütün fiyatlarını yarıya indirmiş kesim 5 lira olunca en fazla ne kadar kötü kesebilirler ki diye deneyeceğim hatta kaşımı da aldıracağım ama kötüyse diye onu da kesim gününde yapacağım geç uzamasın diye, kendimce uyduruktan bi düzen kurdum yani bakalım ne kadar doğru düşünüyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlarım
Ay çok sevindiiiiim sauna kemerim yok diye dertlenmek yok artık
karıştırmaya başlayınca duramıyo insan azıcık ondan azıcık bundan derken, ben yağ gününde 10 tane yağı karıştırmışım geçen hafta mesela
oooh yarasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?