Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hiii ben daha yeni gördüm ben yazdığını çok özür dileriiiiiiim, ben de pek sevdim bu maskeyi, yoğun saç kremi de benim Gliss siyah serinin maskesi var o yoğun saç kremine giriyor sanırım üstünde öyle yazmıyor ama görsel aramalarda çıkıyor denemek lazım bir an önce bugün yapsam mı acaba?
bir de protek bende artık işe yaramıyor! ilk sürdüğümde kuaförden çıkmış o muhteşem akıcılık olurdu saçımda iki gün önce sürdüm 8 saat beklettim son 10 dakikasını da anlattığım şekilde havluları mikrodalgada ısıtarak geçirdim ama o eski şahane etki yok neden ki?
Sterçle sarmadığımdan olabilir mi acaba biri bana yardım etsin çok sinir oldum :26:

canikom bende son diye çıkıyor bu arada sıcak havluyu anlatmışsın,sağol..ben de deneyeceğim yarın evdeyim nasılsa..kaç dakika ısıttın mikrodalgada?? diye sorsam..fazla mı oldum

canım yazmamış mıyım ben onu dün yorumu telefondan yazdığım için karışık olmuş olabilir
iki tane havluyu ıslattım fazla suyunu sıktım sonra mikrodalga fırında sağa sola çarpmayacak şekilde katladım havlulardan birini mikrodalga fırına koydum fırının en yüksek ısıtma seviyesinde 4 dakika ısıttım, dumanı tüten havluyu başıma sardım ucundan tutarak çünkü epey sıcaktı
ilk havluyu sarınca hemen ikinci havluyu fırına yerleştirdim 4 dakika da onu ısıttım o arada saçımdaki soğudu ısınanla değiştirip 4 kez tekrarladım havlu ısıtıp sarmayı

eveettt dün ilk defa sevgili barro nun katkılarıyla mikrodalga fırında havluları ısıtarak saçıma bakım yaptım sonuç:mü-kem-meeellll herkese tavsiye ederim.. yapmış olduğum bakım ise karmakarışık.. evde ne varsa koydum içine..öncelikle ana maske olarak organicium kırmızı maske,o yapış yapış bişey zaten ama etkilidir,bepanthene,evigen,bemiks 1 er tane ampül kırdım,durulanan herhangi bir saç kremi,durulanmayan 2 farklı yağ (bee propolis ve loreal myhtic oil), 3 tane bıldırcın yumurtası,bal ve dax indian sprey..biliyorum çok fazla ama dediğim gibi ana maske olarak organicium koydum baya bir,diğerleri hep bir damla falan..suyla biraz seyrelttim,yıkanmış temiz ıslak saçlarıma iyice yedirdim,saçımı streçledim güzelcene...havluları sıcak suyla iyice ıslatıp suyunu sıkıp,kıvırdım bir tabak içerisine koyup 3 dk ısıttım,3 dk biraz fazla oldu el değmiyordu,biraz bekledim fırın eldivenleriyle tutup kafama koydum 2 ayrı havluyu yaptım,biri kafamdayken öbürünü ısıttım..sonuç: süper arkadaşlar...haftada 1 yapmaya karar verdim..üstelik dün büyüyen ay fazında değildik,bakım için çok önemli bir gün falan da değildi...demek bakım günlerine denk gelse sonuç daha da iyi olabilir..sıcak havlunun nem verdiği ve sürülen ürünün daha iyi emmesini sağladığı kesin..

Ay çok sevindiiiiim sauna kemerim yok diye dertlenmek yok artık
karıştırmaya başlayınca duramıyo insan azıcık ondan azıcık bundan derken, ben yağ gününde 10 tane yağı karıştırmışım geçen hafta mesela
oooh yarasın canım

kızlar saç boyamakl içinde bir zaman varmı acaba. ben bugün boyayacağım performansı nasıl olur boyayı mııııııııııııı

Eveeeett demek ki yarıın 24 ocak saç bakım günüüüü
çok sevindimm bugün gidip bir kaç yağ daha alayım yarın kafamı sarıp oturayım evde

ayy ben bunu daha yeni görüyorumm :2:
içeriğinde şunlar yazıyo canım internetten aldığım kadarıyla:

Bir yumuşak jelatin kapsül

Darı ekstresi 140 mg

Buğday tohumu yağı 271 mg

Sistin 2 mg

Kalsiyum pantotenat 10 mg içerir.

Diğer maddeler: Vanilin

:26:

Ben de dün sıcak havlu yaptım :) Hem de herhangi bir bakım yapmadan sadece yıkanmış saçımı sıcak havlu ile bekleterek kuruttum :) tabi defalarca havluyu ısıtarak :)

sonuç yumuşacık ve doğal su dalgası saçlarım :) sadece kurutmak için bile denenebilir yani

ıslatmadan havluyu nasıl sıcak tuttun ki sauna kemeri mi sardın başına?
:26:

arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor bakımlar..
saç kesim günlerini bekliyorsunuz değil mi sabırsızlıkla, bende
hafta sonunu bekleyeceğiz,ben pazarı bekliyorum..

ben geçen ayı kaçırmadın kestim saçlarımın uçlarını kırık olan o yaramazları :) bu ayın yağ bakım günlerini bekliyordum onlarıda yazmışsın çok sağolasın Allah işlerini kolaylaştırsın inşallah :)
bugün bemiks evigen bepanthen ampül aldım sinameki ve karışık saç bakım yağımı yarın karıştırıp uygulayacağım saçıma artık 1-2 cm uzarlar herhalde :)

İyiyiz çok şükür topiğin en üşengeç katılımcısı olduğumu itiraf ediyorum
bir de bu ay yaptığım her bakımı not alıyorum etkisini görmek ve ne yaptığımı bilmek için mesela epilasyon saatleri içinde tırnaklarımı kestim bakalım ne kadar zamanda uzayacak çok hızlı uzaması sinirimi bozuyor da
Kesim tarihini bekliyorum ben de türban salonu olan bi kuaför bütün fiyatlarını yarıya indirmiş kesim 5 lira olunca en fazla ne kadar kötü kesebilirler ki diye deneyeceğim hatta kaşımı da aldıracağım ama kötüyse diye onu da kesim gününde yapacağım geç uzamasın diye, kendimce uyduruktan bi düzen kurdum yani bakalım ne kadar doğru düşünüyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlarım

Ben seni gözüme kestirdim cevap yazana kadar rahatsız ederim ona göre, saçlarımı fön makinası olmadan kurutmak istiyorum da

yok tatlım çok doğru düşünmüşsün,daha önce paylaşmıştım zaten tırnak konusunu..ki bende parmağımdaki tümör alınmadan hemen önce bu tarihlerde kestim tırnaklarımı..sonrasında zor olacağını bildiğim için :)

teşekkürler barrocummm sayende bu arada saçımı dün yıkadım normal bir şekilde,sıcak havlunun yumuşaklığı devam

kızlar bu saç kesim günü ne işe yarıyor anlatırmısınız? o tarihte kesince daha mı iyi uzuyor, yoksa uzamıyor mu ,kırıklara daha mı etkili ne farkediyor?
aynı soru boya içinde geçerli dahamı kalıcı dahamı parlak güzel rengi oturmuş oluyor yoksa başka bişey mi? tam olarak ne yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…