• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

canım paytak neyin içeriğini yazmış,konu ne?
ben kaçırmışım ..
paytakkkkkkkk ne zaman yazdın onu benden habersiz benim topiğimde :)))

ıııı..yanılmıyosam priorin tabletti..kullanmışlığım var..bende bir işe yaramadı :( evet ya ben bir ara içten besleyeyim diye olur olmadık haplar içiyodum yahuuuuu..

kızlaarrrr... saç kesimi için uygun tarihlerde regli isek bi problem olur mu saç kesimi için.. genelde kuaförler regli iken saç kesimini veya boyayı önermez de... ama bu tarihleri de kaçırmak istemiorum ya uff.. bilen varsa cevap verebilirmi ...??

yumurta sarısı,bemiks,azcık elam sirkesi,yağ karışımı(zeytinyağ,badem,çamterebentin,fındık,susam,jojoba...) karıştırıp kafama sürdüm :) bakım saatine uygun değilmiş ama işe yarar yinede.kesim günüde gelmiş çok sevindim.bu bakımı ilk defa yaptım iyi gelirse pazar günüde saçımı azcık kesip yine yapıcam

Kına sevdalısı mavikuş kafaya kınayı koydu yine, hem de bu soğukta. Bakım tarihine denk gelmesine sevindim, bu gün yapmasaydım hiç yapamayacaktım çünkü

Soğuk diye yapmayacaktım, şu beni tetikledi: misafir olduğumuz okulun bir öğrencisi sürekli yanıma gelip beni öpmek istiyordu. Bana dedi ki beni bir önceki öğretmenine benzetmiş, onun da saçı yarı kırmızı yarı siyah biraz da beyazmış :) Çocuklar işte kalpleri çok temiz. Ben de harekete geçip kına yaktım, sadece yarı kırmızı yarı siyah olsun en azından :):21:

yumurta sarısı,bemiks,azcık elam sirkesi,yağ karışımı(zeytinyağ,badem,çamterebentin,fındık,susam,jojoba...) karıştırıp kafama sürdüm :) bakım saatine uygun değilmiş ama işe yarar yinede.kesim günüde gelmiş çok sevindim.bu bakımı ilk defa yaptım iyi gelirse pazar günüde saçımı azcık kesip yine yapıcam

şifa olsun canım..

Kına sevdalısı mavikuş kafaya kınayı koydu yine, hem de bu soğukta. Bakım tarihine denk gelmesine sevindim, bu gün yapmasaydım hiç yapamayacaktım çünkü

Soğuk diye yapmayacaktım, şu beni tetikledi: misafir olduğumuz okulun bir öğrencisi sürekli yanıma gelip beni öpmek istiyordu. Bana dedi ki beni bir önceki öğretmenine benzetmiş, onun da saçı yarı kırmızı yarı siyah biraz da beyazmış :) Çocuklar işte kalpleri çok temiz. Ben de harekete geçip kına yaktım, sadece yarı kırmızı yarı siyah olsun en azından :):21:

o sözcükleri duyduktan sonra ne hissettiğini anlayabiliyorum..

Yarın mayalı maskemi yapıcam yine hatta bu sefer birazcık zeytinyağı koymayı düşünmüyor değilim yağ günlerinde değiliz aslında ama yinede belki etki sağlar:16:

Aycangülümm kestirdim saçlarımı ohh ..
Bir de kefirle ilgili bir şeyler okudum saç için ben de kefir sürdüm saçıma sonra da sıcak havlu ohh pek güzel oldu valla ..

Yarın mayalı maskemi yapıcam yine hatta bu sefer birazcık zeytinyağı koymayı düşünmüyor değilim yağ günlerinde değiliz aslında ama yinede belki etki sağlar:16:

Nasıl uygulanıyor bu maske ki, başlık vardır eminim ama bulamadım ben, yönlendirebilir mi biriniz?

Nasıl uygulanıyor bu maske ki, başlık vardır eminim ama bulamadım ben, yönlendirebilir mi biriniz?

Bir paket mayayı eğer kuru mayaysa bir çay bardağı sıcak suyla, veya yaş mayaysa 4 muhallebi kaşıgı sütle karıştırıyorsun. Yani ben bu şekilde uygulama yaptım. Geçen sefer kuru mayayla yapmıştım bu sefer yaş maya ile yaptım uygulamamı saçlarım pırıl pırıl oldu. Kokuyor ama değer. Dökülmeyi çok azalttı çünkü bende bu maske

Back