konuya cevap vermek istersen senin mesajını şikayet ediyordum neredeyse amonra :))
barrocum çok faydalı bir maskeye benziyor,teşekkürler..ancak birisi kolay ulaşılabilir malzemelere dönüştürürse sevinirim:))
bu çok yoğun maske nedir mesela..
normal haftalık maskeler mi,hani şu şampuan serilerinin içerisindeki..
hiii ben daha yeni gördüm ben yazdığını çok özür dileriiiiiiim, ben de pek sevdim bu maskeyi, yoğun saç kremi de benim Gliss siyah serinin maskesi var o yoğun saç kremine giriyor sanırım üstünde öyle yazmıyor ama görsel aramalarda çıkıyor denemek lazım bir an önce bugün yapsam mı acaba?
bir de protek bende artık işe yaramıyor! ilk sürdüğümde kuaförden çıkmış o muhteşem akıcılık olurdu saçımda iki gün önce sürdüm 8 saat beklettim son 10 dakikasını da anlattığım şekilde havluları mikrodalgada ısıtarak geçirdim ama o eski şahane etki yok neden ki?
Sterçle sarmadığımdan olabilir mi acaba biri bana yardım etsin çok sinir oldum :26:
canikom bende son diye çıkıyor bu arada sıcak havluyu anlatmışsın,sağol..ben de deneyeceğim yarın evdeyim nasılsa..kaç dakika ısıttın mikrodalgada?? diye sorsam..fazla mı oldum
canım yazmamış mıyım ben onu dün yorumu telefondan yazdığım için karışık olmuş olabilir
iki tane havluyu ıslattım fazla suyunu sıktım sonra mikrodalga fırında sağa sola çarpmayacak şekilde katladım havlulardan birini mikrodalga fırına koydum fırının en yüksek ısıtma seviyesinde 4 dakika ısıttım, dumanı tüten havluyu başıma sardım ucundan tutarak çünkü epey sıcaktı
ilk havluyu sarınca hemen ikinci havluyu fırına yerleştirdim 4 dakika da onu ısıttım o arada saçımdaki soğudu ısınanla değiştirip 4 kez tekrarladım havlu ısıtıp sarmayı