Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

o bir rica hem ben size sormadım espiri değil yardım edin tşklr

arkadaşımız burda herkesi tek tek yanıtlamaya çalışıyor oldukça uzunca bir süredir.. sayfa sayısına bakacak olursanız anlarsınız.. hepimiz onun verdiği emek yardım çaba karşısında saygıyla eğiliyoruz.. üstelik bunu hiçbir karşılık beklemeden yapıyor.. biz de elimizden geldiğince ona yardım etmeye çalışıyoruz.. nasıl mı? daha önce konuşulmuş sorulmuş bir soruyu sormamak, bugün bakım günü müydü gibi soru sormayıp, son sayfaya üşenmeden tıklayıp ordaki tarihlere bakarak takvimimize not alıyoruz.. üstelik sağlık problemleri olmasına rağmen üşenmeden son sayfadaki tarihleri 1 gün olsun güncellemeden geçmedi.. benim de topik üyesi + aycangülsever biri olarak sizden ricam, lütfen üşenmeden son sayfadaki tarihlere üşenmeden bakınız, ve emeğe saygı göstermenizdir..

İlk sayfa karıştırdın, bu yorumu görüp son sayfada tarihler nerdeee diye yorumlar başlar falan amanın

sevgili kardeşim benzaten okudum.bence sen de iyice bi oku bir bayana msj atabileceğini söylemiş.aynı zamanda sen neden beni bu saçma polemiğe sokmaya çalışıyorsun ki?sana ne?lütfen bana cvp yazma.senden bir ricam olmadı ben aycan hanıma söyledim.bırakda olumlu yada olumsuz cvp werme hakkını kullansın.ben emeğe gayet saygılıyımdır da bu arada.bu sizinle son yazışmamız olması dileğiyle.teşekkürler

sevgili kardeşim benzaten okudum.bence sen de iyice bi oku bir bayana msj atabileceğini söylemiş.aynı zamanda sen neden beni bu saçma polemiğe sokmaya çalışıyorsun ki?sana ne?lütfen bana cvp yazma.senden bir ricam olmadı ben aycan hanıma söyledim.bırakda olumlu yada olumsuz cvp werme hakkını kullansın.ben emeğe gayet saygılıyımdır da bu arada.bu sizinle son yazışmamız olması dileğiyle.teşekkürler

mrb aycangül arkadaşım ; son zamanlarda yoğunluğumdan dolayı cildime hiç bakım yapamadım. bu akşam yapacaktım önce buraya bakayım dedim ama cilt bakımına uygun gün göremedim sadece saç bakım ve vitamin günleri var cilt bakımı için en verimli günler ne zaman yakın zamandaysa bekleyeyim diilse bu akşam yapıcam da cvp yazarsanız çok sevinirim teşekkürler

Şu sinamekili saç bakım yağlı ve bemiks li saç bakım kürünü uygulamak için an kolluyorum valllahi kızlar her gün girip ilk sayfaya göz atıyorum :)

kizlar 2-3 haftadir tarihleri takip ederek, turplu su, sinameki veya zeytin yagi bakimi yapiyorum, ve gercekten uzatiyor gibime geliyor:) ensem kapanmiyordu pek, simdi kapaniyor
bugunde turplu suyumu yapiyim:)

elektrikli soba gibi mi canım?

Canım denemeden yazmak istemedim iki tane havluyu islatip fazla suyu sıktım havlunun birini katladım mikrodalga fırında yüksek ısıda 4 dakika ısıttım kafama sardım hemen digerini Koydum onu ısıttım 4 kez isitip sardım birini isitip digerini sararak çok kolay ve sicaaacik olduu

Ayrıca eğer evinde sauna belt denen zımbırtıdan olan varsa, (hani şu bele takılıp elektrikle çalışan alet), sıcak havluya gerek yok, sarın başınıza, sonrada üzerine havlu örtün buyrun size 50 dakikalık sabit ısı... Ben bakımları böyle yapıyorum

Bende evdeki maskelere bakacağım... Ayrıca bu karışıma saf keratin ampülü ve bepanthene ampulü eklenirsede sonuç muhteşem olur...

İlk sayfa karıştırdın, bu yorumu görüp son sayfada tarihler nerdeee diye yorumlar başlar falan amanın

canikom bende son diye çıkıyor bu arada sıcak havluyu anlatmışsın,sağol..ben de deneyeceğim yarın evdeyim nasılsa..kaç dakika ısıttın mikrodalgada?? diye sorsam..fazla mı oldum

Kızlar, Aycangül rahatsız aynı zamanda bu dönem sınavları var yoğun stres altında, buna rağmen paylaşımlarını eksik etmiyor, sorularınızı yanıtlamaya uğraşıyor. Lütfen özel taleplerde bulunmadan önce iki kere düşünün ayrıca Aycangül'ün yetişemediği durumlarda konuya hakim Kitty_n gibi üyelerin bilgilerinden faydalandığımızıda unutmayın.

Aycan'ım sınavlarda başarılar tatlım, allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
kızlar bazı tarihlerde göğüs bakımı için uygun yazıyor ya ne gibi bakımlar yapıyorsunuz göğüslere?

canım çok teşekkür ederim..
şu sınavlar bir geçse üstümden büyük yük kalkacak..kalacak 2.5 yılım :)) hem aralıkta hem ocakta sınav mı olur..ne zannediyorlar bizi..kaç beygir gücümüz var !
sınavlar değil stres ve uykusuzluk öldürecek !

bir dokun bin ah işit :)
susuyorum...
sana da başarılar canım..

sınavdan sonra da geriye dönüp konularımı okuyacağım,vay bana vaylar bana:)))

Hiç sorma ömrümden ömür gitti, rüyamda virüsler, bakteriler , mikroskoplar, boyalar görüyorum, okul bitmeden kafayı üşütmesem bari... Sende kesin izbe izbe yerler eski Türkçe konuşmalar lahitler görüyorsundur

Vallahi kaç beygir gücüm var bilmiyorum ama sana bütün beygir hastalıklarını ezbere sayabilirim
Sabır Aycangülüm sabır, bu günlerde geçer sonra geri dönüp baktığımızda ne günlerdi deriz, yeterki hastalık olmasın...

sınavdan sonra da geriye dönüp konularımı okuyacağım,vay bana vaylar bana:)))

geçen gün arkadaşıma benzer cümleler kurdum..sabah 06:00 dan önce yatamıyorum..sonrasında da derin uyuyamıyorum..hep kelime ve ekleri tekrar ediyorum zihnimde..arapça,farsça,orhunca,osmanlıca... yetmiyor eski yazıtlar,eserler, aşıklar,şairler,eserleri,hocaları..şöyle derin bir uyku yok..
günlük konuşmama yansımış,baksana yukarıdaki cümleye :)))
yakında "ay dost,aheyy aheyyy" diye seslenicem heralde size :)))

kendimi teselli ediyorum bende bugün "ilk ünv.nasıl bitiverdi,o da bitmez gibi görünüyordu,sabret" diye..şimdi ayrıntılı hatırlamıyorum bile bunaldığım o günleri :)

iyi oldu dertleştik biraz,bu bile ferahlatıyor

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim, benim çok fazla hakim olduğum söylenemez sen çok daha iyisin, ben aycangülün rahatsızlığına rağmen hiçbir karşılık beklemeden bizlere yapmış olduğu bu hizmetin karşılığında bu tarz talepleri hak etmediğini düşündüm...tepkim de bu yüzden, hayatımın hiçbir döneminde hiçbir alanında haksızlığa tepkisiz kalamadım, kalmam da.. desteğin için teşekür ederim..

aycangüle topikçe hepberaber cümleten başarılar dileriz.. en kısa sürede de iyileşmesini isteriz :)

bu arada bugün sıcak havluyu deneyeceğim... akşam deneyimlerimi yazarım..herkese sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…