Canım daha önce sormuşta olabilirim ama doktora gittin mi tahlilvs yaptırdın mı?
Şampuanın nedir?
Yaptığın ekstra bakımlar nedir?
Ben şu sıra şükür kurtuldum dökülmeden ama çok sinir bozucu
Paytakcım bir de dökülme için günde 1-2 diş sarımsak yutmayı denesen.
Yutunca koku falan olmuyor benim dökülmeme çok iyi geldi.
ben troid hastasıyım malum saç için iyi değil ve 25 yaşındayım saçlarım liseden berihep omuzumda ama siyahtı kızıldı dökülmeydi derken şimdi platine yakın we sarı we uzuyooorsanırım önce psikoloji takmamak lazım ama saç yıprandıysa 1.şampuan ben bc bona cure kırmızı seri kullanıyorum+kremini 2.maske ki gliss bence en iyisi siyaını yeni çıkan seri alın derim çünkü milyarlar döktüm bu yola alın derim. 3.saç bakım yağı içinde jojoba we ısırgan tohumu olmak şartıyla hangisini isterseniz haftada 2yada3 ne az ne çok düzenli yapın naylonla sarın strç flm yada poset fön tutun ama az.yok efendim oymuş buymuş yalan uzun süren emek isteyen bakım şart 3ila 6 ay arası şöyle bir de kesim ama uçlarından bildiğiniz bi kuaföre saç yağı daxsupergro beyaz olanı öneririm saça yapışıyo ama ben memnunum çünkü sürekli topluyorum arınmıyo derseniz herhangi bi yağ karışımı alın sürün.gelelim ayda kaç cm uzuyor o kişiden kişiye saça göre değişir ama bu tarz ürünler hemen hemen 1.5 kat daha ii wede sağlıklı uzatıyo inşallah faydasını görürsünüz
milyarlar doktum derken sampuan ıcınmı soledın sasırdımm
buarada bende gliss in siyah seriden aldımm cok ıyı yorumlar yaptıklrı ıcın ama ben hıc memnun kalmadım ınce tellı saclrım var agırlastrdı yaglanma yaptııı bırde böle yıkaynca bıle sankı yaglı gıbı bişi olduu saca gore degıstıgııı mutlaktır
şimdi tresan aldım bakalım deneyecegımmm
canım senin saç tellerin ince bu ağırlaşma aşrı yıpranmış saç için kullanılan ürünü kullanman sen daha light hafif ürünlr kullanmalısın eczaneden dermalute al şampuan saçına göre al herkez dediği için deneme
evet dun gıttım tresan aldım:)
yıkadım bir guzel saclarım eskı modunaa kavustuuu biraccık sertleştı ama ınce telli oldugu ıcın sertleşmesi benım ıcın avantajjj bakalım bır sure kullanayım nasıl olacak yazarım yıneee ..
canım sende okadrrr seyle ugrasmıssın birazda yapısal saclar sanırım yanı benm ole nekdr ugrassamda pırasa ınce tellı saclarım var cok degıstıremeyızzz gıbı gelıyor bana ama benım bıyoform dan yanmıstı saclrım ustunede dogum sac kalmmastı baya kendıne getrdım bu bakımlar sayesındee
Face de takip ettiğim pink bubu nun paylaştığı bir maskeyi yazıyorum sizlere en kısa zamanda deneyeceğim bu hafta içi deneyip haber veririm muhtemelen
Maskenin yaratıcısı Chris McMillan Jennifer Annistonın müthiş saçlarının kuaförü olur kendisi! İşte tarif:
1. Adım: 2 yemek kaşığı durulanan saç kremi, durulanmayan saç kremi, çok yoğun saç kremi (deep conditioner diye yazar kutularında) ve herhangi bir saç maskesini bir kaba koyun ve iyice karıştırın. Her üründen 2 yemek kaşığı koymanız gerekiyor.
2. Adım: Yıkanmış, temiz ve nemli saçlara bu karışımı yedirin. Genelde kulak hizasından, uçlara doğru sürün. Tarakla iyice yedirin, her yere yayın.
3. Adım: Saçları streç film ile kaplayın. Sıkı sıkı sarın. (Bu benim eklediğim bir madde. Yapmayabilirsiniz ama bu şekilde daha iyi işe yarıyor.)
4. Adım: 2 büyük havluyu ıslatın, fazla suyu sıkın ve bir tanesini mikrodalgada 1-2 dakika ısıtın. (Mikrodalganızın gücüne göre bu süre değişebilir. Dokunabileceğiniz kadar sıcak olmalı ama ılık olmamalı.)
5. Adım: Sıcak havluyu saçlarınıza sarın ve bu sırada diğer havluyu mikrodalgada ısıtın.
6. Adım: Havlu sarma işlemini 2-3 kere tekrarlayın.
7. Adım: Yıkayıp çıkın :)
Bu ultra-müthiş maske haftada bir tekrarlanmalıdır.
İşte böyle! Biraz zahmetli gibi geliyor ilk başta ama emin olun, saçlarınız size teşekkür edecek! Sonuçları hemen farkedeceksiniz, demiş paylaşan kişi, kaynak da sağlam hani bakalım etkisi nasıl olacak.
Face de takip ettiğim pink bubu nun paylaştığı bir maskeyi yazıyorum sizlere en kısa zamanda deneyeceğim bu hafta içi deneyip haber veririm muhtemelen
Maskenin yaratıcısı Chris McMillan… Jennifer Anniston’ın müthiş saçlarının kuaförü olur kendisi! İşte tarif:
1. Adım: 2 yemek kaşığı durulanan saç kremi, durulanmayan saç kremi, çok yoğun saç kremi (deep conditioner diye yazar kutularında) ve herhangi bir saç maskesini bir kaba koyun ve iyice karıştırın. Her üründen 2 yemek kaşığı koymanız gerekiyor.
2. Adım: Yıkanmış, temiz ve nemli saçlara bu karışımı yedirin. Genelde kulak hizasından, uçlara doğru sürün. Tarakla iyice yedirin, her yere yayın.
3. Adım: Saçları streç film ile kaplayın. Sıkı sıkı sarın. (Bu benim eklediğim bir madde. Yapmayabilirsiniz ama bu şekilde daha iyi işe yarıyor.)
4. Adım: 2 büyük havluyu ıslatın, fazla suyu sıkın ve bir tanesini mikrodalgada 1-2 dakika ısıtın. (Mikrodalganızın gücüne göre bu süre değişebilir. Dokunabileceğiniz kadar sıcak olmalı ama ılık olmamalı.)
5. Adım: Sıcak havluyu saçlarınıza sarın ve bu sırada diğer havluyu mikrodalgada ısıtın.
6. Adım: Havlu sarma işlemini 2-3 kere tekrarlayın.
7. Adım: Yıkayıp çıkın :)
Bu ultra-müthiş maske haftada bir tekrarlanmalıdır.
İşte böyle! Biraz zahmetli gibi geliyor ilk başta ama emin olun, saçlarınız size teşekkür edecek! Sonuçları hemen farkedeceksiniz, demiş paylaşan kişi, kaynak da sağlam hani bakalım etkisi nasıl olacak.
konuya cevap vermek istersen senin mesajını şikayet ediyordum neredeyse amonra :))
barrocum çok faydalı bir maskeye benziyor,teşekkürler..ancak birisi kolay ulaşılabilir malzemelere dönüştürürse sevinirim:))
bu çok yoğun maske nedir mesela..
normal haftalık maskeler mi,hani şu şampuan serilerinin içerisindeki..
şikayet mi edicektin
canın sağolsun kuzum ne diyeyim
ben bu maskeyi bu akşam denicem
karışımı neyle yaptığımı hangi maskelerle olduğunu resimlerim
hatta ayrı bi konu başlığı bile olabilir bu
evde türlü çeşit zibilyon tane maske var
bu çok yoğun maske de bizim ballı maskeler olabilir diye düşünüyorum ben
onu protek ve haftalık bakım kremleri ayrıca yoğun saç kremiyle falan karıştırıcam bakalım ne çıkıcak ortaya
sıcak havlu olayını kuaförde yapmışlardı bana,burayada yazmıştım.inanılmaz etkili bişey..ürün ne olursa ne marka olursa olsun farketmez,sıcak havlu süper nem kazandırıyor...evde kendim deneyeyim dedim,ütüyle yaptım ama kafama koyana kadar ılınıyodu..mikrodalga hiç aklıma gelmemişti süper fikir! teşekkür ederizpeki sen denedinmi hiç mikrodalgada,kolay oluyormu??
=aycangul;
senden bir ricam war bana aylık saç bakımı yapılması uygun olan günleri msj atar mısın?lütfen şimdiden tşklr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?