- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
balığım allah senden razı olsun .MUCK..
Muck kuzum, ben ara ara bakacağım sen merak etme...Allah senden de razı olsun Meleğim...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya banada ıyı gelırmıkı acaba o sampuan bılemedım cabuk yaglanıyor bırde bu saclrım ya puff 2. gun sonu yaglı
bende mayalı maske arastyrm denemek ıstyrmnm
Ben su sac analizcilerine gitmistim kiz onermisti ve o kadar memnundum ki anlatamam ama biraktim surekli ayni sampuan olmasin diye dokulme problemin varsa tavsiye ederim ama sarimsakli sampuan icinde cok iyi diyorlar. Sac analizi yapiyorlar her eczanede artik bir baktiriver.
ben pek inanmadım buna
kılıcbalığı mayonez maskesi nasıl bi sey benim saç derimde tıkanıklar olduğunu söylemişti doktor ben yıllardır sac uzatmaya uğraştım o priorin haplara 6 ay devam ettim 6 ay boyunca hep onun sampuanlarını kullandım ama ben hic bi faydasını görmedim mayonez maskesini cok merak ettim anlatabilir misin
etken maddesi olan mikonazol nitrat ın saç uzattığı iddia ediliyor. yurt dışında baya yaygın kullanılıyomuş. tr de etken maddesi bu olan krem bi tek fungucid var sanırım, o da kalkmış şansımıza :95:
kılıcbalığı mayonez maskesi nasıl bi sey benim saç derimde tıkanıklar olduğunu söylemişti doktor ben yıllardır sac uzatmaya uğraştım o priorin haplara 6 ay devam ettim 6 ay boyunca hep onun sampuanlarını kullandım ama ben hic bi faydasını görmedim mayonez maskesini cok merak ettim anlatabilir misin
Canım çok basit, mayonezi direkt kafa derine sürüp masaj yapıyorsun, saçın bütününede sürebilirsin menlendiriyor... 1 saat tutman yeterli...
Ayrıca yoğurt+bepanthene ampul karışımınıda tavsiye ederim. 2 kaşık yoğurt, bir adet ampul karışıp komple sürülür 1 saat beklenir. Yalnız yoğurdu bu mevsimde yapmayın insanın başı üşüyor...
bu priorin tableti bırakınca saçların tekrar dökülmesi gibi bir durum var mı ki acaba :26:
yada şampuanı artık sürekli onu mu kullanıyorsunuz?
saçlarım bir ara çok döküldü ve yıkadıktan sonra çok dolgun görünse de 2 günde sönüyor, kedi kuyruğu gibi kalıyor.
yeni saç çıkarmada etkisi varsa ve kalıcıysa denemekte fayda var sanki :26::26:
Aklınızda olsun içinde minoxidil olan tüm spreylerden, şampuanlardan vs uzak durun. Saç çıkarttığı kesindir ama 6 ayda bir dönüşüme girer doğal olarak yeni çıkan saçlar dökülür ve bu böyle sürer gider.
Bioxin de bunlardan biri mi?
ilginç.
denemeye değer bence.
Saçlarıma sinamekimi yaptım, cildime de kil maskesi. Üşenmedim maşallah bana
Bioxin de bunlardan biri mi?
Canım çok basit, mayonezi direkt kafa derine sürüp masaj yapıyorsun, saçın bütününede sürebilirsin menlendiriyor... 1 saat tutman yeterli...
Ayrıca yoğurt+bepanthene ampul karışımınıda tavsiye ederim. 2 kaşık yoğurt, bir adet ampul karışıp komple sürülür 1 saat beklenir. Yalnız yoğurdu bu mevsimde yapmayın insanın başı üşüyor...[/QUOT
bizim işyerinde eskinden çalışan ve saçları mükemmeeeeelll uzunlukta ve mükemmel formda olan bir kız vardı,sorduğumda bana mayonez maskesi yaptığını söylemişti ama detay vermemişti gıcık :)) balıkcım senin dediğin gibi uyguliycam,ama bildiğimiz market mayonezimi alıcaz,