Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

tekrar merhaba aycangul, selam arkadaslar
her birinizin saclarinda guzel gelismeler olmustur diye umuyorum
bende su aralar dokulmelerin disinda pek bir gelisme yok, tabi saclar uzadi biraz bu sure icinde..
kitty cim seni gordugume sevindim hala buradasin ne guzel.
umarim senin saclarinda da olumlu degisimler olmustur ..

canım seninkisi artık uzman işi ,vakit kaybetmeden doktora git ve bir tedavi şekli belirlensin.sonrada uygun bir zamanda tedaviye başla.uygun zaman bakarız

Son düzenleme:

seni görmek çok güzel :)
nerelerdesin aylardır?
mesajını da aldım,en kısa zamanda inceleyeceğim

bu topikte herkes güsel şeyler biliyor birisi de benim kuru saçlarıma tarif verebilir mi aycangülün verdiği günlerde yapiim,,,,, gliserin aci badem yağı yumurta sarısı zeytinyağı hepsini katıp karıştırıp saç uçlarıma sürüyorum her hafta, bazen de ballı maske yapıorum ama düzleştirici kullanınca kırıklar oluştu yardım edebilecek var mı acaba :26:

Paytakcım bir de dökülme için günde 1-2 diş sarımsak yutmayı denesen.
Yutunca koku falan olmuyor benim dökülmeme çok iyi geldi.

gizli kadınnn nerelerdesinnnnn ben de seni gördüğüme çok sevindim...tatlım saçlarımda anormal değişiklikler yok malesef.. tabii uzuyor ama istediğim gibi değil,yapısı da hala dipler yağlı uçlar kuru bu süre zarfında yüzlerce ürün kullandım sürekli şampuan değiştiriyorum ama iyi bir ürün bulamadım hiç..bence herşey genetik mucize ürün yok..mucize olan aycangülün tarihleri.. bir tek onun faydasını gördüm..yoksa bu kadar bile mesafe katedemezdimmmmm

aycanım bişey sorucam...dax indian sprey vardı evde öylece duruyodu kullanayım dedim baya yağlı bişeymiş..kullanmıştım 1 kere bi daha da kullanmamıştım unutmuşum yapısını (ev yüzlerce ürünle dolu ) içeriğini okudum tutku çiçeği özü yazıyor... o ne ki?

14 Ocak 2012, saat 16:25’ten 16 Ocak 2012 saat 16:26’ya kadar Ay Terazi burcunda küçülecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
saç kesimi için uygun değil.
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

Bugün 14 Ocak bu yazıyla tesadüfen karşılaştım entele otuyla yaptığım bir karışım vardı hemen saçlarıma uyguladım:):) tesadufun bu kdarı 14 ocak saat 16.30 u gosterıyordu bu ıkı gun sacımla ve cıldıme ayırıcam super denk geldı teşekkürlerr:)

YURTDIŞINDA YAŞAYANLAR BURADAKİ SAATLERE ÜLKELERİNE GÖRE SAAT FARKINI EKLEMELİLER..

hepinizi seviyorum, güle güle kullanın :) [/QUOTE]

Saçlarıma sinamekimi yaptım, cildime de kil maskesi. Üşenmedim maşallah bana

Arkadaşlar bana Sinemakiyle yapılan bir kür tarifi verebilirmisiniz? Saçlarım hızlı ve saglıklı uzasın istiyorum.Ben entele otu karışımını uyguluyorum şu sıralar.Bugun uyguladım hatta 3 gunde bır yapıyorum ancak daha yenı basladım etkı olacaktır dıye ümit ediyorum..Bana bır sınemakı tarıfı verebılırsenız etkili bundan sonra onda baslarım:)

Şimdiden teşekkürler..
Sevgilerimle..

dün eklemiştim canım şu an kesim için uygun dönemdeyiz.

yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır

somut olarak görmek istiyorsan öncesinde ve sonrasında test yaptırabilirsin.

AYCANGÜL cAnım merhaba;
Bu topiğe yeni üye oldum sayılır ama sanırım müdavimin olucam:) cok yararlı bilgiler vermen açısından sana teşekkürler ediyorum.
Oncelıkle Bu POLEN hakkında bilgi verebilirmisin? Eczanelerden mi temin edeceğiz canım? Bugunun tarıhıyle baslasam yararını gorurmuyüm??
Ayrıca Senden Sinemaki kürü istiyorum Lütfen Müsait zamanında bana özel mesaj atabilirmisin canım:)Şimdiden teşekkürler..

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz-1521.html

KilicBaligi cevap vermiş zaten, verdiği linkin ilk sayfasında.

Birde 16 ocaktan sonra yapabileceğimiz tarihleri ve etkileri hakkında yeni bilgiler verirmisiniz:)

16 Ocaktan sonraki tarihler henüz belli değil. Aycangül hesaplayınca ilk sayfaya ekliyor. Bu topiği takip edersen tarihler ve etkileri hakkında bilgi sahibi olursun.

Face de takip ettiğim pink bubu nun paylaştığı bir maskeyi yazıyorum sizlere en kısa zamanda deneyeceğim bu hafta içi deneyip haber veririm muhtemelen
Maskenin yaratıcısı Chris McMillan… Jennifer Anniston’ın müthiş saçlarının kuaförü olur kendisi! İşte tarif:

1. Adım: 2 yemek kaşığı durulanan saç kremi, durulanmayan saç kremi, çok yoğun saç kremi (deep conditioner diye yazar kutularında) ve herhangi bir saç maskesini bir kaba koyun ve iyice karıştırın. Her üründen 2 yemek kaşığı koymanız gerekiyor.
2. Adım: Yıkanmış, temiz ve nemli saçlara bu karışımı yedirin. Genelde kulak hizasından, uçlara doğru sürün. Tarakla iyice yedirin, her yere yayın.
3. Adım: Saçları streç film ile kaplayın. Sıkı sıkı sarın. (Bu benim eklediğim bir madde. Yapmayabilirsiniz ama bu şekilde daha iyi işe yarıyor.)
4. Adım: 2 büyük havluyu ıslatın, fazla suyu sıkın ve bir tanesini mikrodalgada 1-2 dakika ısıtın. (Mikrodalganızın gücüne göre bu süre değişebilir. Dokunabileceğiniz kadar sıcak olmalı ama ılık olmamalı.)
5. Adım: Sıcak havluyu saçlarınıza sarın ve bu sırada diğer havluyu mikrodalgada ısıtın.
6. Adım: Havlu sarma işlemini 2-3 kere tekrarlayın.
7. Adım: Yıkayıp çıkın :)

Bu ultra-müthiş maske haftada bir tekrarlanmalıdır.

İşte böyle! Biraz zahmetli gibi geliyor ilk başta ama emin olun, saçlarınız size teşekkür edecek! Sonuçları hemen farkedeceksiniz, demiş paylaşan kişi, kaynak da sağlam hani bakalım etkisi nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…