bu saç dökülme evresi geçmedi mi yaaaa :2::2:
dün ilik yaptım 3.kez (bu arada kaç kezden sonra belli edecek kendisini bu :26: ) ve saçlarım yıkarken o kadar çok döküldü ki,anlatamam..
lütfen bi çare aycangülüm ve kılıçbalığı,sizin fikirlerinize güveniyorum
ilik dışında başka birşey daha mı yapayım naapayım ben kaç aydır çok dökülüyo,geçiyo gibi oluyo tekrar başlıyo
tekrar merhaba aycangul, selam arkadaslar
her birinizin saclarinda guzel gelismeler olmustur diye umuyorum
bende su aralar dokulmelerin disinda pek bir gelisme yok, tabi saclar uzadi biraz bu sure icinde..
kitty cim seni gordugume sevindim hala buradasin ne guzel.
umarim senin saclarinda da olumlu degisimler olmustur ..
Canım çok basit, mayonezi direkt kafa derine sürüp masaj yapıyorsun, saçın bütününede sürebilirsin menlendiriyor... 1 saat tutman yeterli...
Ayrıca yoğurt+bepanthene ampul karışımınıda tavsiye ederim. 2 kaşık yoğurt, bir adet ampul karışıp komple sürülür 1 saat beklenir. Yalnız yoğurdu bu mevsimde yapmayın insanın başı üşüyor...[/QUOT
bizim işyerinde eskinden çalışan ve saçları mükemmeeeeelll uzunlukta ve mükemmel formda olan bir kız vardı,sorduğumda bana mayonez maskesi yaptığını söylemişti ama detay vermemişti gıcık :)) balıkcım senin dediğin gibi uyguliycam,ama bildiğimiz market mayonezimi alıcaz,
Evet canım bildiğin market mayonezi... Ben mayonez yemem ama saçıma sürerim
dün ilik yaptım 3.kez (bu arada kaç kezden sonra belli edecek kendisini bu :26: ) ve saçlarım yıkarken o kadar çok döküldü ki,anlatamam..
ilik dışında başka birşey daha mı yapayım naapayım ben kaç aydır çok dökülüyo,geçiyo gibi oluyo tekrar başlıyo
Canım daha önce sormuşta olabilirim ama doktora gittin mi tahlilvs yaptırdın mı?
Şampuanın nedir?
Yaptığın ekstra bakımlar nedir?
Ben şu sıra şükür kurtuldum dökülmeden ama çok sinir bozucu
aycangül merhaba evde yag yapımı hakkında ne düşünüyorsun?
Paytakcım bir de dökülme için günde 1-2 diş sarımsak yutmayı denesen.
Yutunca koku falan olmuyor benim dökülmeme çok iyi geldi.
Evet canım bildiğin market mayonezi... Ben mayonez yemem ama saçıma sürerim
Canım daha önce sormuşta olabilirim ama doktora gittin mi tahlilvs yaptırdın mı?
Şampuanın nedir?
Yaptığın ekstra bakımlar nedir?
Ben şu sıra şükür kurtuldum dökülmeden ama çok sinir bozucu
Balığım seni bulamadım mail attım yaaaaaaa,
özelden mesaj atamıyorum, duy bu yardımını bekleyen arkadaşını
tekrar merhaba aycangul, selam arkadaslar
her birinizin saclarinda guzel gelismeler olmustur diye umuyorum
bende su aralar dokulmelerin disinda pek bir gelisme yok, tabi saclar uzadi biraz bu sure icinde..
kitty cim seni gordugume sevindim hala buradasin ne guzel.
umarim senin saclarinda da olumlu degisimler olmustur ..
Saçlarıma sinamekimi yaptım, cildime de kil maskesi. Üşenmedim maşallah bana
dün eklemiştim canım şu an kesim için uygun dönemdeyiz.
yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır
somut olarak görmek istiyorsan öncesinde ve sonrasında test yaptırabilirsin.
Arkadaşlar bana Sinemakiyle yapılan bir kür tarifi verebilirmisiniz? Saçlarım hızlı ve saglıklı uzasın istiyorum.Ben entele otu karışımını uyguluyorum şu sıralar.Bugun uyguladım hatta 3 gunde bır yapıyorum ancak daha yenı basladım etkı olacaktır dıye ümit ediyorum..Bana bır sınemakı tarıfı verebılırsenız etkili bundan sonra onda baslarım:)
Şimdiden teşekkürler..
Sevgilerimle..
Arkadaşlar bana Sinemakiyle yapılan bir kür tarifi verebilirmisiniz? Saçlarım hızlı ve saglıklı uzasın istiyorum.Ben entele otu karışımını uyguluyorum şu sıralar.Bugun uyguladım hatta 3 gunde bır yapıyorum ancak daha yenı basladım etkı olacaktır dıye ümit ediyorum..Bana bır sınemakı tarıfı verebılırsenız etkili bundan sonra onda baslarım:)
Şimdiden teşekkürler..
Sevgilerimle..
Birde 16 ocaktan sonra yapabileceğimiz tarihleri ve etkileri hakkında yeni bilgiler verirmisiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?