Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Saç kesimi için yeni ay saatine kadar uygun demiş.Yeni ay saati ne zaman bilen var mı? Ben de biraz kırık alıcam da..

aycanımgülüüüüüümmm saçlarım kepeklendi, deli oluyorum.. ve sanırım kepeklenmeye bağlı da dökülme yaşıyorum, hemde felaket bi tavsiyen var mı bakım kraliçem yaa

Bakım günü olduğunu okur okumaz gittiim saçlarıma uzun zamandır yapmadığım sinameki kürünü yaptım.Önümüzdeki günleri iyi değerlendirmek lazım malum neredeyse her gün saç bakımı için uygun

hanımlar saçlarına kil maskesi yapan var mı,yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz ve en önemlisi nasıl temizliyorsunuz o kili (2 saatte anca temizleniyordur offfffffffffff)

yeni ay zamanı ne zaman kızlar ?? çarşamba gece yarısı 3 e kadar falan mı 13 ekime girmiş oluyoruz ya çarşmba gece yarısı ??

Ben netten araştırdım, Yeni Ay tarihi 26 Ekim 2011 22.57 miş. Doğru mu aycangül? Yani bu tarih ve saate kadar herhangi bir saatte saçımızı kesebiliriz değil mi?

merhaba kızlar ben aycangülün bu topiğini kıştan beridir takip ediyordum henüz üye olup yazabildim sevgili aycangül senin takviminle uzamayan saçlarım çok hızlı uzuyorlar teşekkür ederim sana

hiç tanımadığım ama çok sevdiğim aycangül nerelerdesin?kaç gündür bişi yazmıyorum.sürekli kontrol ediyorum bişeyler yazdın mı diye ama yoksun.umarım önemli bişeyler yoktur.sınavın dahi olsa girip soruları cevaplardın.ne oldu yaa??

aycangül

nasılsın? umarım hasta değilsindir. merak ediyoruz seni.

nihayet sesin çıktı.inanki merak ettim.yaa diyorum allah korusun annesinemi bişi oldu.aklıma neler geldi.ohhh çok şükür sesin sağ salim çıktı..çok sevindim .allah seni başımızdan eksik etmesin.

canlarımmm.güya herşeyi tamamlayıp gittim ama sizlere gideceğimi yazmayı unutmuşum.endişelendirdim sizi.
çok üzgünüm.içten içede hoşuma gitti aslında,bencillik işte
ilk mesajları güncelledim,özel mesajları cevapladım,kişiye özel saatleri hesaplayıp gönderdim.tüm bunları tamamlamak için uykusuz yola çıktım ama en önemli kısmını unutmuşum işte.afedersiniz
ilk fırsatta ben yokken yazılan mesajları cevaplayacağım.bazıları için çok geç olmuştur mutlaka,geldiğim gece şöyle bir bakmıştım ama yorgunluktan yazamadım hiç bir şey tabi..

hanımlar saçlarına kil maskesi yapan var mı,yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz ve en önemlisi nasıl temizliyorsunuz o kili (2 saatte anca temizleniyordur offfffffffffff)

kil maskesini denedim bende iyi geldi gibi biraz normalden uzun sürüyo ama okadar abartılı bi uzunluk değil merak etme

aycangül birşey danışacagım anlamadıgım için ben yengeç burcuyum . bu bakım yagı gunlerınde burçlar yazdıgı için kafam karıstı . sana sinemeki saç uzatma kürü yaptıgım günlerin listesini yazacagım.. benım için ekim ayı dogru gunlerı nedır acaba bunu öğrenmek ıstıyorum
bu arada ben 17.09.2011 eylül ayının 17 sınde basladım yaptıgım gunler bellı yazdım her cumartesı yazıyordum bu topigi yenı farkettım ve faydalı olabılecegını dusunuyorum ben dogru tarıhlerı secmısmıyım anlamadım bıraz yardımcı olursan cok sevınırım.

1. TUR

1.uygulama-------->17 eylül cumartesı 45 dk saat bekletıldı
2.uygulama -------->24 eylül cumartesı 1 saat bekletıldı
3. uygulama-------->1 ekım cumartesı 2 saat bekletıldi

3.UYGULAMA SONU 1.5 SANTIM

4.uygulama--------->10 ekim pazartesi 1.5 saat bekletildi

4.UYGULAMA SONU 2 SANTİM
5. uygulama------- ->15 EKİM Cumartesı 8 SAAT BEKLETİLDİ.
6.uygulama---------->22 ekim cumartesı............................
7 uygulama----------->29 ekim cumartesı...........................
8. uygulama---------->5 kasım cumartesı...........................

SAÇI DİNLENDİRME AŞAMASI(2 HAFTA SAC DINLENDIRME)

yağ bakımını kaçırdım sanıyordum, şükür kaçmamış

yeni işin hayırlı uğurlu olsun canım paytağım :)

2 ve 3 kasım uygundur canım:)
kusura bakma biraz geç cevapladım :)

zararı olmaz ama beklettiğin çayı sürmesen daha iyi olur.taze hazırlamanı öneririm..
adaçayının yağını yüzünü temizledikten sonra az miktarda sürmen de faydalı olacaktır.benimde cildim yağlı,ben bu şekilde kullandım ve çok faydasını gördüm.adaçayı yağı "acı elma yağı" olarak geçer.

bakim icin etkili olmayan günlerde bakim yapamayacagima göre.. normal yikamammi lazim? baska ne yapilir acyangül?

normal yıka canım.zaten bakım için uygun değil o günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…