- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
dün akşam beyazlarıma takıldım yine fena halde,soğanı yapsam derken annemin yüzü değişti:)
ama bazen içimi şişiriyor bu beyazlar.yarıdan fazlası beyaz saçlarımın ve bu yaşta çok olumsuz etkileniyorum.
kokusunu da göre alıp yapmayı göze alıyorum..yada sarmısak yutmaya başlayayım diyrum ama zahmetli geliyor sürekli soymak:) tembelim biraz yani:)
yine kasvet çöktü içime ...
Kafayı saçla bozdun Barro!! diyen herkesi haklı çıkaracak bir rüya gördüm dün gece, rüyamda Aycangül'ün bakım bilgilerine göre saçlarıma bakım yaptıktan sonra saçlarım İngiliz Kraliyet Aile perukları kadar muhteşem buklelere sahipti, bukleleri o kadar benimsemiştim ki saçlarımın asıl hali bukleliydi belki de ben bunu hiç farkedemeyecek kadar bozdum saçlarımı diye geçiriyordum içimden
evet daha erken.bugün bir arkadaşla konuştum.onların komşusu 40 gün kullanmış sadece ve saçları eski rengine dönmüş.biz de annemle ramazan ayı boyunca ve sonrasında kullandık ancak bizde aynı etki olmadfı.
tabi ben bunu normal buluyorum araştırmalarım gereği.elbette ki uygun bir dönemde kullanmış.umarım o uygun zamanı bulabilirim.işte o zaman can güvenliğim tehlikede demektir :)))
haha aramıza hoşgeldin!benim rüyalarımı biliyorsundur, günlere göre görüyorum bi de... tüy alma zamanı bacaklarım kıl yumağı, bakım tarihlerinde kağıtlaar üzerinde bakım tarihleri harikayız vesselam
bukleli saçlara çıksın inş senin rüyan da barroom
demek o sarımsağı yutmanın da tarihi vaaaaaaaaarbakım gülüm, korkma sen biz seni koruruz daa, bu saç beyazlarına da tarih bulursan süpersin, hemen yaşlı ünlülerle irtibata geçersin, sonra gelsin paralar:119: (bu samanların yeerinde sen para savurursun )
bizi unutma ama haaaaaaa
ben tüy alma zamanlarında da görmüştüm aslında onda da hiç çıkmıyordu bir daha çok mutluydum
düz saça da bayılırım aslında ama içimde bukle saç ukte kalmış demekki saçlarıma maşa yaparım yarım saatte düşer de
yaprakları da saman ettin ya
Bugün saçıma hindistan cevizi yağı sürmeyi planlıyorum, yüzüme de. Mis gibi kokuyor ve yumuşacık yapıyor ben çok seviyorum bunu yapmayı
Mesajını okudum ama artık çok geç. Hindistan cevizi yağı yaklaşık yarım saatir yüzümde ve yağdan eser kalmadı. Van ın soğuğunda cilt yağları o kadar hızlı emiyor ki. İnşallah tüylenme yapmaz diyelim :))Hindistan cevizi yüzünde tüylenme yapmasın bir araştır istersen kullanmadan önce.
Ama kokusu cidden çok güzel.
Mesajını okudum ama artık çok geç. Hindistan cevizi yağı yaklaşık yarım saatir yüzümde ve yağdan eser kalmadı. Van ın soğuğunda cilt yağları o kadar hızlı emiyor ki. İnşallah tüylenme yapmaz diyelim :))
Ben de bu takvime uymak istiyorum ama açıkçası anlamadım2011 ekim ayı aslan burcu için hangi tarihlerde bakım yapmam gerekiyor aycangül? bana yardımcı olur musun canım? :44:
Görmüşken yardımcı olayım, burç önemli olmaksızın herkes için tarihler aynı. Aycangül ün bakım için uygun diye belirttiği tüm tarihlerde yapılabiliyor
Peki bu ay için tarihleri verdi mi?
Şimdiii buguün 17.00 dolaylarından itibaren saç kesimi için uygun fakat sanki sen aralıkta güzel bir kesim tarihi var onu bekliyorum yazmıştın sevgili Aycangül ben bugün ucundan alayım mı yoksa bekleyeyim mi sence aralık ayını, ayı yanlış hatırlıyorsam da kusuruma bakma aklımda öyle kalmış. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?