Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

özlemişim burayı yaa yeni işe başladım, başlangıç, heyecan, bilgisayar ayarlanması vs derken bugün gireyim sabahtan dedim...
seviyorum sizi kızçelerim
mavikus senin yumurtalı bakımı yaptımdı h.sonu, heryerim yumurtalı su oldu. tabi hatam şu ki saçımı önce yıkadım sonra da doğru dürüst suyunu aldırmadan bakım yaptım, dolayısıyla her tarafımdan damladı... yine de soğuk su olayı korktuğum gibi olmadı, protein günlerinde inşallah yaparım bundan böyle...

sorma canım bazen bende takılıyorum fena halde o beyazlara. normalde ben de kına yapıyordum yada bitkisel boyalardan.. ama şimdi sinameki yapıyorum, akar makar diye yapmıyorum. iyice belirginleştiler... şu sarımsak saç çıkarmada etkili de bir de beyazlara mı etkisi varmış. e başlasak bi ucundan aycanımgülüm yaa,ben de çok üşengeçim

haha aramıza hoşgeldin! benim rüyalarımı biliyorsundur, günlere göre görüyorum bi de... tüy alma zamanı bacaklarım kıl yumağı, bakım tarihlerinde kağıtlaar üzerinde bakım tarihleri harikayız vesselam
bukleli saçlara çıksın inş senin rüyan da barroom

demek o sarımsağı yutmanın da tarihi vaaaaaaaaar bakım gülüm, korkma sen biz seni koruruz daa, bu saç beyazlarına da tarih bulursan süpersin, hemen yaşlı ünlülerle irtibata geçersin, sonra gelsin paralar:119: (bu samanların yeerinde sen para savurursun )
bizi unutma ama haaaaaaa

ben tüy alma zamanlarında da görmüştüm aslında onda da hiç çıkmıyordu bir daha çok mutluydum
düz saça da bayılırım aslında ama içimde bukle saç ukte kalmış demekki saçlarıma maşa yaparım yarım saatte düşer de
yaprakları da saman ettin ya

hmm kalıcı bukleler, evet bende de durmuyor hemen bozuluyor.. rüyan tersine değil kendine çıksın inş ne diyem
onlar yaprak mıydı yaa
evet evet yaprakmış :119:

Aycangül canım, annemin saçını senin verdiğin tarihlerde boyayacağız. Annem bayrama en yakın zamanda boyanmasını istiyor. Boya rengini daha güzel tutacak mı çok merak ediyorum.
Bayrama en yakın saç kesim ve boya tarihleri ne zaman oluyor? 16 17 ekim demişsin boya için. Ekimin son haftasında ya da kasımın ilk günlerinde var mı böyle uygun bir gün canım?

Bugün saçıma hindistan cevizi yağı sürmeyi planlıyorum, yüzüme de. Mis gibi kokuyor ve yumuşacık yapıyor ben çok seviyorum bunu yapmayı

Bugün saçıma hindistan cevizi yağı sürmeyi planlıyorum, yüzüme de. Mis gibi kokuyor ve yumuşacık yapıyor ben çok seviyorum bunu yapmayı

Hindistan cevizi yüzünde tüylenme yapmasın bir araştır istersen kullanmadan önce.
Ama kokusu cidden çok güzel.

ayçangül Ben adaçayını kaynatıp soğuduktan sonra süzdüm . Bir şişeye koydum . Onunla hergün yüzümü siliyorum . Cildim yağlı ve akneye meğilli acaba zararı olurmu ?
Bu aralar sivilce doldu geçmiyorlar:44:

Hindistan cevizi yüzünde tüylenme yapmasın bir araştır istersen kullanmadan önce.
Ama kokusu cidden çok güzel.
Mesajını okudum ama artık çok geç. Hindistan cevizi yağı yaklaşık yarım saatir yüzümde ve yağdan eser kalmadı. Van ın soğuğunda cilt yağları o kadar hızlı emiyor ki. İnşallah tüylenme yapmaz diyelim :))

VAnda mı oturuyorsun ?
Dağlarına kar bile yağmış.
Hoş Van ama o dağlar Van'a 3-4 saat uzak ama olsun.

Evet öğretmenin burda. Karşımda yükselen Erek dağında da kar var:) Kışın bakımlara devam etmeye çalışacam bakalım yine de yapabilirim inş

aycangül çok soru soruyorum sanırım..
Ama bir şey daha sormam gerekiyor. Önerebileceğin bitkisel bir şampuan var mı ? 1-2 yıldır bioxcin kullanıyorum ama onun saclarimin dökülmesini arttırdığını düşünüyorum. bioxcin i bırakan kişiler ilk bırakıldığı ay saçlarının daha çok döküldüğünü söylemişler ama başka çarem yok gibi...

bu topik nasıl olurda gözümden kaçar ki beniiim... saçım bütün yaz boyadan kaynaktan mahvoldu vee geçen gün tarihini hatırlamıyorum kendim kestim baya şuan erkek modeli önler 5 cm fln arkalar baya 3 numara gibi bişey onlar yumak olmuştu kesinlikle taranmıyodu kopardım şimdi sporucağm soruuuu şuu sinamekili kürü uyguluyorum 6. haftam ama saçımda bi uzamaaa yoook :S yani hızlanmadı ayrıca çamterebentin zeytinyağı badem yağı hint yağı buğday yağı ve içine kırılmış bemiks ampüllü bi yağ karışımı sürüyorum kafama haftada 2 kez şampuanıma çam terebentin attım amaa yoook uzmıyoo acaba kesilmicek bi gündemi kestim saçımı ben? ve ne önerirsin bu saçları uzatmak için saçım kızıl boyalı ama bu sinameki bütün kızıllığı akıttı ve boyamak istemiyorum artık saçımı ...

Ben de bu takvime uymak istiyorum ama açıkçası anlamadım 2011 ekim ayı aslan burcu için hangi tarihlerde bakım yapmam gerekiyor aycangül? bana yardımcı olur musun canım? :44:

Ben de bu takvime uymak istiyorum ama açıkçası anlamadım 2011 ekim ayı aslan burcu için hangi tarihlerde bakım yapmam gerekiyor aycangül? bana yardımcı olur musun canım? :44:

Görmüşken yardımcı olayım, burç önemli olmaksızın herkes için tarihler aynı. Aycangül ün bakım için uygun diye belirttiği tüm tarihlerde yapılabiliyor

Şimdiii buguün 17.00 dolaylarından itibaren saç kesimi için uygun fakat sanki sen aralıkta güzel bir kesim tarihi var onu bekliyorum yazmıştın sevgili Aycangül ben bugün ucundan alayım mı yoksa bekleyeyim mi sence aralık ayını, ayı yanlış hatırlıyorsam da kusuruma bakma aklımda öyle kalmış. :44:

Evet ya :/ Aralık ayında demişti yanlış hatırlamıyorsam bende.. Aralıktan önce saç kesimi için uygun bi tarih yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…