Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün akşam beyazlarıma takıldım yine fena halde,soğanı yapsam derken annemin yüzü değişti:)
ama bazen içimi şişiriyor bu beyazlar.yarıdan fazlası beyaz saçlarımın ve bu yaşta çok olumsuz etkileniyorum.
kokusunu da göre alıp yapmayı göze alıyorum..yada sarmısak yutmaya başlayayım diyrum ama zahmetli geliyor sürekli soymak:) tembelim biraz yani:)
yine kasvet çöktü içime ...
dün akşam beyazlarıma takıldım yine fena halde,soğanı yapsam derken annemin yüzü değişti:)
ama bazen içimi şişiriyor bu beyazlar.yarıdan fazlası beyaz saçlarımın ve bu yaşta çok olumsuz etkileniyorum.
kokusunu da göre alıp yapmayı göze alıyorum..yada sarmısak yutmaya başlayayım diyrum ama zahmetli geliyor sürekli soymak:) tembelim biraz yani:)
yine kasvet çöktü içime ...
Soğan suyunun kokusu nasıl ortadan kaldırılır bilmiyorum ama annem tansiyondan dolayı sarımsak yutuyor her sabah kokusu için de elma yiyor peşine hiç koku kalmıyor soyarken elinde kalan koku için de elma kabuklarıyla ovuyor ellerini.
Canım ben de çok üzülürdüm beyazlarım için. Şimdi alıştım gibi, hatta biraz kabul ettim onları. Kına yapınca gölge gibi oluyor. Kına onları turuncu yapıyor, saçımın geri kalanını bordo. Herkes kınayı sevmeyebiliyor ama ben böyle çözüm bulabildim ancak. Sarımsak, soğan, çörekotu gibi şeyler saçımın sağlığına iyi geldi ama beyazlığına hiçbir fayda etmedi
geçmiş olsun öncelikle..
yutunca ağızdan kokusu gelmiyor zaten..ben de yuttum bir ara.hatta gece yatmadan önce yuttum çünkü tansiyonumu düşürüyordu.
peki annenin saçları nasıl,beyaz durumu ne yani?
Eki Görüntüle 267567 Eki Görüntüle 267569
saçlarımı tarayamaz durumdaydım incecik çektikçe uzayan tiftik ve dolaşık saç topu gibi bişeydi
şimdiyse fotodanda anlaşılıyo yumuşak ve uçları açık
tekrar tekrar teşekkür ederim
inşallah en kısa zamanda siteni açarsın daha detaylı bilgi alırız ordan
sadece saç değil ben her konuda seni dinlemeye hazırım
sen ve tarihlerin bi mucizesinizzz
Eki Görüntüle 267567 Eki Görüntüle 267569
saçlarımı tarayamaz durumdaydım incecik çektikçe uzayan tiftik ve dolaşık saç topu gibi bişeydi
şimdiyse fotodanda anlaşılıyo yumuşak ve uçları açık
tekrar tekrar teşekkür ederim
inşallah en kısa zamanda siteni açarsın daha detaylı bilgi alırız ordan
sadece saç değil ben her konuda seni dinlemeye hazırım
sen ve tarihlerin bi mucizesinizzz
Bu kadar qüzel bir topiqi ne kadar qeç farkettim :S
payla$ım için te$ekkürler artık bende takipteyimm
Allah razı olsun, daha yeni başladı saçlarıyla ilgili bir şey söylemek için çok erken en fazla iki hafta olmuştur, bir ay olduktan sonra değişiklikleri yazarım size inşallah.
canım ne uyguladın sacına bi anlatsan ??
Bende sevgili acangulun verdigi tarihlerde soyledigi bakimi uyguladim, 5 gunu elimde olmayan nedenlerden dolayi tamamlayamasamda cok faydasini gordum, burda yazdigi butun tarihleri dikkate aliyorum kremsiz taranmayan saclarim bakim yaptigim zamanlarda kremsiz taraniyor ve yumusacik oluyor, sevgili aycangule kucak dolusu tesekkurler iyiki varsin
Kafayı saçla bozdun Barro!! diyen herkesi haklı çıkaracak bir rüya gördüm dün gece, rüyamda Aycangül'ün bakım bilgilerine göre saçlarıma bakım yaptıktan sonra saçlarım İngiliz Kraliyet Aile perukları kadar muhteşem buklelere sahipti, bukleleri o kadar benimsemiştim ki saçlarımın asıl hali bukleliydi belki de ben bunu hiç farkedemeyecek kadar bozdum saçlarımı diye geçiriyordum içimden
canım ne uyguladın sacına bi anlatsan ??
evet daha erken.bugün bir arkadaşla konuştum.onların komşusu 40 gün kullanmış sadece ve saçları eski rengine dönmüş.biz de annemle ramazan ayı boyunca ve sonrasında kullandık ancak bizde aynı etki olmadfı.
tabi ben bunu normal buluyorum araştırmalarım gereği.elbette ki uygun bir dönemde kullanmış.umarım o uygun zamanı bulabilirim.işte o zaman can güvenliğim tehlikede demektir :)))
hayır olsun canım :)))
tatlım fotolar çok net fikir vermez genelde ama gördüğüm kadarıyla kırıklar çok fazla.dolayısıyla yaptığımız bakımıda kapatıyor biraz.bence uygun bir tarihte uçlarından aldırman daha bakımlı görünmesini sağlayacaktır.biliyorum kıymak zor :)
tabi benim fikrim,tercih senin.aralıkta güzel bir kesim tarihi var.ben de onu bekliyorum.sen bir düşün