Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

canım öncelikle uygun olan ilk kesim gününde yeniden kestir saçlarını.yarım cm bile olsa yeter,önemli olan yeniden kesilmesi.sonra da ilk sayfada verdiğim bakım günlerini dikkate almak şartıyla bakımlara başla.

Evet ya :/ Aralık ayında demişti yanlış hatırlamıyorsam bende.. Aralıktan önce saç kesimi için uygun bi tarih yok mu

arkadaşlar aralık ayına çok takılmayın.öyle gözüme çarpmıştı ama detaylı baktığımda diğerlerinden pek farkı yok.aralığa kadar uygun kesim tarihleri olacak..

yeni ay zamanı ne zaman kızlar ?? çarşamba gece yarısı 3 e kadar falan mı 13 ekime girmiş oluyoruz ya çarşmba gece yarısı ??

dolunay mı demek istedin?

Ben netten araştırdım, Yeni Ay tarihi 26 Ekim 2011 22.57 miş. Doğru mu aycangül? Yani bu tarih ve saate kadar herhangi bir saatte saçımızı kesebiliriz değil mi?

doğrudur canım ..

merhaba kızlar ben aycangülün bu topiğini kıştan beridir takip ediyordum henüz üye olup yazabildim sevgili aycangül senin takviminle uzamayan saçlarım çok hızlı uzuyorlar teşekkür ederim sana

çok sevindimmmm :)
daha da iyisini diliyorum

genel olarak hepsi bir şekilde bakım günlerine gelmiş.
yani bakım için uygun olmayan günlere rastlayan olmamış :)
uygun günleri takip etmek için ilk sayfaya (ilk mesaja) bakabilirsin.
ilk sayfadaki bilgiler hepimiz için geçerli.yani yengeç ve diğer burçlar için..
orada yazan burçlar bizim burçlarımız değil,ay'ın içinde bulunduğu burçlar..

hemen not ettim tarihleri,artık bakımlarımı bu tarihlere göre yapıyorum :) teşekkürler aycangul :)

Aycangulcüm ben bişey sormak istiyorum.Kesim gününde saçımı kesersem daha mı çabuk uzuyor? Bana bunu açıklar mısın biraz canım? 29u demişsin ya..

hemen not ettim tarihleri,artık bakımlarımı bu tarihlere göre yapıyorum :) teşekkürler aycangul :)

Aycangulcüm ben bişey sormak istiyorum.Kesim gününde saçımı kesersem daha mı çabuk uzuyor? Bana bunu açıklar mısın biraz canım? 29u demişsin ya..

rica ederim canım,şifa olsun :)

şöyle dersem daha doğru olur: saçlarımızı uygun günlerde kestirirsek uzaması durmaz !
yada: saçlarımızı uygun olmayan günlerde kestirirsek kesimdeden sonra uzaması durabilir !

Teşekkür ediyorum canım :)

bugün sinamekiye tekrar başladım sarımsaklı şampuanla yıkadım birde elidorun turuncu serisinin 4 adımınıda kullandım ohh saçlarım bir parladılar ki sormayınn bundan sonra sinamekimide tarihlere göre yapıcamm :) yalnız kaçıncı uygulamam olmasına rağmen şu kokuya çözüm bulamıyorum napsam acaba :S sarımsak kokusuna

ben perşembe günü saçımı kestirmeyi düşünüyordum 29 unu mu beklemeliyim?

bekle derim :)

ben saclarimi yeni bir kuaför bulasiya kadar dün uclarindan düzlettim acaba dün yapmis olmam uzamasina engelmi????

canım şu an küçülen ay fazındayız,zaten bu dönem uygun değil.
bunun dışında diğer olumsuz koşullar bir araya gelmemiş ama.kötünün iyisi olmuş diyebiliriz.
bu arada gözlemle uzamadığını farkedersen ay sonundan itibaren 2 haftalık sürede kesim günlerini takip et ve biraz daha kes.

Son düzenleme:

maşallah canım
darısı başımıza..bende mi başlasam acaba,kokuya çözüm bulusan haber ver emi

teşekkürler aycangül... iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…