Evet ya :/ Aralık ayında demişti yanlış hatırlamıyorsam bende.. Aralıktan önce saç kesimi için uygun bi tarih yok mu
bu ay için de var tarih bugün başladı hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya :/ Aralık ayında demişti yanlış hatırlamıyorsam bende.. Aralıktan önce saç kesimi için uygun bi tarih yok mu
aycanımgülüüüüüümmm saçlarım kepeklendi, deli oluyorum.. ve sanırım kepeklenmeye bağlı da dökülme yaşıyorum, hemde felaket bi tavsiyen var mı bakım kraliçem yaa
sarımsak sütü benim kepek sorunu çözdü uzama ve gürleştirme etkisini bilmiyorum henüz ama kepek kalmadı :44:
sarımsak sütü de nedir barrom ya :97:
arkadaşlar geldimm,merak etmeyin
hiç tanımadığım ama çok sevdiğim aycangül nerelerdesin?kaç gündür bişi yazmıyorum.sürekli kontrol ediyorum bişeyler yazdın mı diye ama yoksun.umarım önemli bişeyler yoktur.sınavın dahi olsa girip soruları cevaplardın.ne oldu yaa??
aycangül
nasılsın? umarım hasta değilsindir. merak ediyoruz seni.
nihayet sesin çıktı.inanki merak ettim.yaa diyorum allah korusun annesinemi bişi oldu.aklıma neler geldi.ohhh çok şükür sesin sağ salim çıktı..çok sevindim .allah seni başımızdan eksik etmesin.
hanımlar saçlarına kil maskesi yapan var mı,yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz ve en önemlisi nasıl temizliyorsunuz o kili (2 saatte anca temizleniyordur offfffffffffff)
yağ bakımını kaçırdım sanıyordum, şükür kaçmamış
Aycangül canım, annemin saçını senin verdiğin tarihlerde boyayacağız. Annem bayrama en yakın zamanda boyanmasını istiyor. Boya rengini daha güzel tutacak mı çok merak ediyorum.
Bayrama en yakın saç kesim ve boya tarihleri ne zaman oluyor? 16 17 ekim demişsin boya için. Ekimin son haftasında ya da kasımın ilk günlerinde var mı böyle uygun bir gün canım?
ayçangül Ben adaçayını kaynatıp soğuduktan sonra süzdüm . Bir şişeye koydum . Onunla hergün yüzümü siliyorum . Cildim yağlı ve akneye meğilli acaba zararı olurmu ?
Bu aralar sivilce doldu geçmiyorlar:44:
bakim icin etkili olmayan günlerde bakim yapamayacagima göre.. normal yikamammi lazim? baska ne yapilir acyangül?