• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangül
dun sacımı boyattım cuma gunude proteın gunu oldugu ıcın senın dedıgın gıbı brezılya fonumu yapotıracam uygundur dımı canım

bugün sinamekiye tekrar başladım :31: sarımsaklı şampuanla yıkadım birde elidorun turuncu serisinin 4 adımınıda kullandım ohh saçlarım bir parladılar ki sormayınn :46: bundan sonra sinamekimide tarihlere göre yapıcamm :) yalnız kaçıncı uygulamam olmasına rağmen şu kokuya çözüm bulamıyorum napsam acaba :S sarımsak kokusuna

maşallah canım :nazar:
darısı başımıza..bende mi başlasam acaba,kokuya çözüm bulusan haber ver emi :1:

sarımsağı şampuana katmadan önce sütte kaynatıyorum biraz, kokusu filan kalmıyor şampuanın içinde:21::16:

:34:
genel olarak hepsi bir şekilde bakım günlerine gelmiş.
yani bakım için uygun olmayan günlere rastlayan olmamış :)
uygun günleri takip etmek için ilk sayfaya (ilk mesaja) bakabilirsin.
ilk sayfadaki bilgiler hepimiz için geçerli.yani yengeç ve diğer burçlar için..
orada yazan burçlar bizim burçlarımız değil,ay'ın içinde bulunduğu burçlar..

tesekkure derim kuşummm:40:

bebeklerin kafasındaki gibi kafamda konak gibi kocaman kocaman belli bölgelerde pullanmalar var, kepek gibi de değil ki, kalın bir pullanma ve bölgesel :14:
bunlara bağlı olarak da dökülüo saçım, nasıl mı, ben o kabukları koparıp kafamdan ayırmaya çalışıorum elime saçlarım kökünden geliyo :14:
aycangülüm bi fikrin var mı yaa :5:

bebeklerin kafasındaki gibi kafamda konak gibi kocaman kocaman belli bölgelerde pullanmalar var, kepek gibi de değil ki, kalın bir pullanma ve bölgesel :14:
bunlara bağlı olarak da dökülüo saçım, nasıl mı, ben o kabukları koparıp kafamdan ayırmaya çalışıorum elime saçlarım kökünden geliyo :14:

Bu durumu bilirim çok kötü oluyor. Benimkine annem zeytinyağı sürdürüyordu banyoya girmeden, kabuklar kendi kendine yumuşak bir şekilde çıkıyordu. Saçını yıkamadan deneyebilirsin.

Şampuanını değiştirdin mi veya başına daha önce sürmediğin yeni birşey mi sürdün?

Bu durumu bilirim çok kötü oluyor. Benimkine annem zeytinyağı sürdürüyordu banyoya girmeden, kabuklar kendi kendine yumuşak bir şekilde çıkıyordu. Saçını yıkamadan deneyebilirsin.

Şampuanını değiştirdin mi veya başına daha önce sürmediğin yeni birşey mi sürdün?

yok canım yaa yaklaşık 1 aydır böyle. geçen hafta z.yağı sürdüm biraz ısıtıp, geçti zannettim ama geçen hafta bi baktım dha var.
her yıkamadan önce mi sürcez, tarakla filan mı sürcez yumuşasın diye? bi de ne kadar zamanda sonuç alırım ki :50::50:

Canım parmaklarınla krem sürer gibi o kısma sür masaj yaparak. Yolmaya gerek kalmadan çıkıyorlar. Ben zeytinyağlı sabunla yıkama macerasına girdiğimde olmuştu onlar, bir iki ay da geçmedi. O yüzden dedim birşey mi sürdün diye. Kullandığın şampuanın kalıntıları da yapmış olabilir. Yıkamadan sonra elma sirkesiyle (seyreltip) bir durula istersen. Vallahi çabuk geçer umarım insan sürekli kaşıyıp daha kötü yapıyor

Geçmezse de cilt doktoruna göstermelisin bence

aynı sorun bendede var bende onları kopardığım için aynı sonuç ortaya çıkıyor.

Konaklara elma sirkesinin iyi geldiğini biliyorum.Duştan çıkmak üzereyken son durulama suyuna biraz elma sirkesi koyup saç derisine masaj yaparak uygularsanız iyi gelecektir.Elma sirkesi bakterileri öldürüyor çünkü.Birde saçınızı sabunla yıkıyorsan ya da kına yakıyorsanız,bunlar da yapar.

Konaklara elma sirkesinin iyi geldiğini biliyorum.Duştan çıkmak üzereyken son durulama suyuna biraz elma sirkesi koyup saç derisine masaj yaparak uygularsanız iyi gelecektir.Elma sirkesi bakterileri öldürüyor çünkü.Birde saçınızı sabunla yıkıyorsan ya da kına yakıyorsanız,bunlar da yapar.

sabunla saç yıkamam ama kına yakıyordum. cok oldu,renk değişikliği istediğim için yakmıyorum ne zamandır.
bu durumlarda kına yaktığım an hemen geçerdi, onu da yapmıyorum.
ne yapacağımı şaşırdım.
elma sirkesini de deneyim bakalım geçene kdar:14:

sarımsağı şampuana katmadan önce sütte kaynatıyorum biraz, kokusu filan kalmıyor şampuanın içinde:21::16:

etkisi kaybolmasın!?

tatlım benimde saçlarımın ön kısmında oluyor..
ben şöyle yapıyorum :1:
yarım çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı dolusu karbonat (kabartma tozu değil!!!) koyup bir süre karıştırıyorum ve saç diplerime sürüyorum.10 dakika sonra duşaaa....

Aycangülcüm ben sana bişey sormak istiyorum.Sinameki kürü yapıyorum ama saç boyamı çok akıttı.Altta sarı olduğu için (şimdi siyah) sarılı siyahlı oldum :43: Saçımı tekrar boyamak istiyorum ama bu sefer mavi-siyah rengine.En son 8 eylülde boyamıştım.Tekrar boyasam saçıma zarar verir miyim ve yakınlarda en uygun boyama günü ne zaman canım?

etkisi kaybolmasın!?

tatlım benimde saçlarımın ön kısmında oluyor..
ben şöyle yapıyorum :1:
yarım çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı dolusu karbonat (kabartma tozu değil!!!) koyup bir süre karıştırıyorum ve saç diplerime sürüyorum.10 dakika sonra duşaaa....

hiç bilmiyorum ki canım ender saraç etksi kaybolmaz diyor ama:26:
yaa bir de onu deneyeeyim. çok sinir oluyorum yaa, kocaman kocaman kabuklar :20:

Aycangül teşekkür ederim canım benim. Söylediğin tarihte boyayacağız annemin saçlarını. Sonuçlarını yazarım...

kızlar belki denemiş olanınız vardır ama ben kuaförde artık her föne gittiğimde uygulatıyorum,maske sürdükten sonra sıcak havlu.nemi saça hapsediyomuş,saçım baya değişti.daha evvel duymuştum bende ama,etkili olacağını hiç düşünmemiştim şimdiye dek.tavsiye ederim :)

Back