Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün sinamekiye tekrar başladım sarımsaklı şampuanla yıkadım birde elidorun turuncu serisinin 4 adımınıda kullandım ohh saçlarım bir parladılar ki sormayınn bundan sonra sinamekimide tarihlere göre yapıcamm :) yalnız kaçıncı uygulamam olmasına rağmen şu kokuya çözüm bulamıyorum napsam acaba :S sarımsak kokusuna
maşallah canım
darısı başımıza..bende mi başlasam acaba,kokuya çözüm bulusan haber ver emi
genel olarak hepsi bir şekilde bakım günlerine gelmiş.
yani bakım için uygun olmayan günlere rastlayan olmamış :)
uygun günleri takip etmek için ilk sayfaya (ilk mesaja) bakabilirsin.
ilk sayfadaki bilgiler hepimiz için geçerli.yani yengeç ve diğer burçlar için..
orada yazan burçlar bizim burçlarımız değil,ay'ın içinde bulunduğu burçlar..
esas etkili zeytinyağı kızlar..çok iyi geliyo saçlara yaw..
bebeklerin kafasındaki gibi kafamda konak gibi kocaman kocaman belli bölgelerde pullanmalar var, kepek gibi de değil ki, kalın bir pullanma ve bölgesel
bunlara bağlı olarak da dökülüo saçım, nasıl mı, ben o kabukları koparıp kafamdan ayırmaya çalışıorum elime saçlarım kökünden geliyo
aycangülüm bi fikrin var mı yaa
Bu durumu bilirim çok kötü oluyor. Benimkine annem zeytinyağı sürdürüyordu banyoya girmeden, kabuklar kendi kendine yumuşak bir şekilde çıkıyordu. Saçını yıkamadan deneyebilirsin.
Şampuanını değiştirdin mi veya başına daha önce sürmediğin yeni birşey mi sürdün?
bebeklerin kafasındaki gibi kafamda konak gibi kocaman kocaman belli bölgelerde pullanmalar var, kepek gibi de değil ki, kalın bir pullanma ve bölgesel
bunlara bağlı olarak da dökülüo saçım, nasıl mı, ben o kabukları koparıp kafamdan ayırmaya çalışıorum elime saçlarım kökünden geliyo
Konaklara elma sirkesinin iyi geldiğini biliyorum.Duştan çıkmak üzereyken son durulama suyuna biraz elma sirkesi koyup saç derisine masaj yaparak uygularsanız iyi gelecektir.Elma sirkesi bakterileri öldürüyor çünkü.Birde saçınızı sabunla yıkıyorsan ya da kına yakıyorsanız,bunlar da yapar.
aycangül
dun sacımı boyattım cuma gunude proteın gunu oldugu ıcın senın dedıgın gıbı brezılya fonumu yapotıracam uygundur dımı canım
sarımsağı şampuana katmadan önce sütte kaynatıyorum biraz, kokusu filan kalmıyor şampuanın içinde
arastırdım cnm buarada sac rengım cok guzel oldu tesekkurleruygundur canım :)
umarım iyi bir kuaföre gidiyorsundur,iyice araştırdın mı?
etkisi kaybolmasın!?
tatlım benimde saçlarımın ön kısmında oluyor..
ben şöyle yapıyorum
yarım çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı dolusu karbonat (kabartma tozu değil!!!) koyup bir süre karıştırıyorum ve saç diplerime sürüyorum.10 dakika sonra duşaaa....