- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
özlemişim burayı yaa yeni işe başladım, başlangıç, heyecan, bilgisayar ayarlanması vs derken bugün gireyim sabahtan dedim...
seviyorum sizi kızçelerim
mavikus senin yumurtalı bakımı yaptımdı h.sonu, heryerim yumurtalı su oldu. tabi hatam şu ki saçımı önce yıkadım sonra da doğru dürüst suyunu aldırmadan bakım yaptım, dolayısıyla her tarafımdan damladı... yine de soğuk su olayı korktuğum gibi olmadı, protein günlerinde inşallah yaparım bundan böyle...
sorma canım bazen bende takılıyorum fena halde o beyazlara. normalde ben de kına yapıyordum yada bitkisel boyalardan.. ama şimdi sinameki yapıyorum, akar makar diye yapmıyorum. iyice belirginleştiler... şu sarımsak saç çıkarmada etkili de bir de beyazlara mı etkisi varmış. e başlasak bi ucundan aycanımgülüm yaa,ben de çok üşengeçim
haha aramıza hoşgeldin! benim rüyalarımı biliyorsundur, günlere göre görüyorum bi de... tüy alma zamanı bacaklarım kıl yumağı, bakım tarihlerinde kağıtlaar üzerinde bakım tarihleri harikayız vesselam
bukleli saçlara çıksın inş senin rüyan da barroom
demek o sarımsağı yutmanın da tarihi vaaaaaaaaar bakım gülüm, korkma sen biz seni koruruz daa, bu saç beyazlarına da tarih bulursan süpersin, hemen yaşlı ünlülerle irtibata geçersin, sonra gelsin paralar:119: (bu samanların yeerinde sen para savurursun )
bizi unutma ama haaaaaaa
seviyorum sizi kızçelerim
mavikus senin yumurtalı bakımı yaptımdı h.sonu, heryerim yumurtalı su oldu. tabi hatam şu ki saçımı önce yıkadım sonra da doğru dürüst suyunu aldırmadan bakım yaptım, dolayısıyla her tarafımdan damladı... yine de soğuk su olayı korktuğum gibi olmadı, protein günlerinde inşallah yaparım bundan böyle...
dün akşam beyazlarıma takıldım yine fena halde,soğanı yapsam derken annemin yüzü değişti:)
ama bazen içimi şişiriyor bu beyazlar.yarıdan fazlası beyaz saçlarımın ve bu yaşta çok olumsuz etkileniyorum.
kokusunu da göre alıp yapmayı göze alıyorum..yada sarmısak yutmaya başlayayım diyrum ama zahmetli geliyor sürekli soymak:) tembelim biraz yani:)
yine kasvet çöktü içime ...
sorma canım bazen bende takılıyorum fena halde o beyazlara. normalde ben de kına yapıyordum yada bitkisel boyalardan.. ama şimdi sinameki yapıyorum, akar makar diye yapmıyorum. iyice belirginleştiler... şu sarımsak saç çıkarmada etkili de bir de beyazlara mı etkisi varmış. e başlasak bi ucundan aycanımgülüm yaa,ben de çok üşengeçim
Kafayı saçla bozdun Barro!! diyen herkesi haklı çıkaracak bir rüya gördüm dün gece, rüyamda Aycangül'ün bakım bilgilerine göre saçlarıma bakım yaptıktan sonra saçlarım İngiliz Kraliyet Aile perukları kadar muhteşem buklelere sahipti, bukleleri o kadar benimsemiştim ki saçlarımın asıl hali bukleliydi belki de ben bunu hiç farkedemeyecek kadar bozdum saçlarımı diye geçiriyordum içimden
haha aramıza hoşgeldin! benim rüyalarımı biliyorsundur, günlere göre görüyorum bi de... tüy alma zamanı bacaklarım kıl yumağı, bakım tarihlerinde kağıtlaar üzerinde bakım tarihleri harikayız vesselam
bukleli saçlara çıksın inş senin rüyan da barroom
evet daha erken.bugün bir arkadaşla konuştum.onların komşusu 40 gün kullanmış sadece ve saçları eski rengine dönmüş.biz de annemle ramazan ayı boyunca ve sonrasında kullandık ancak bizde aynı etki olmadfı.
tabi ben bunu normal buluyorum araştırmalarım gereği.elbette ki uygun bir dönemde kullanmış.umarım o uygun zamanı bulabilirim.işte o zaman can güvenliğim tehlikede demektir :)))
demek o sarımsağı yutmanın da tarihi vaaaaaaaaar bakım gülüm, korkma sen biz seni koruruz daa, bu saç beyazlarına da tarih bulursan süpersin, hemen yaşlı ünlülerle irtibata geçersin, sonra gelsin paralar:119: (bu samanların yeerinde sen para savurursun )
bizi unutma ama haaaaaaa