bu topik nasıl olurda gözümden kaçar ki beniiim... saçım bütün yaz boyadan kaynaktan mahvoldu vee geçen gün tarihini hatırlamıyorum kendim kestim baya şuan erkek modeli önler 5 cm fln arkalar baya 3 numara gibi bişey onlar yumak olmuştu kesinlikle taranmıyodu kopardım şimdi sporucağm soruuuu şuu sinamekili kürü uyguluyorum 6. haftam ama saçımda bi uzamaaa yoook :S yani hızlanmadı ayrıca çamterebentin zeytinyağı badem yağı hint yağı buğday yağı ve içine kırılmış bemiks ampüllü bi yağ karışımı sürüyorum kafama haftada 2 kez şampuanıma çam terebentin attım amaa yoook uzmıyoo acaba kesilmicek bi gündemi kestim saçımı ben? ve ne önerirsin bu saçları uzatmak için saçım kızıl boyalı ama bu sinameki bütün kızıllığı akıttı ve boyamak istemiyorum artık saçımı ...
canım öncelikle uygun olan ilk kesim gününde yeniden kestir saçlarını.yarım cm bile olsa yeter,önemli olan yeniden kesilmesi.sonra da ilk sayfada verdiğim bakım günlerini dikkate almak şartıyla bakımlara başla.
Şimdiii buguün 17.00 dolaylarından itibaren saç kesimi için uygun fakat sanki sen aralıkta güzel bir kesim tarihi var onu bekliyorum yazmıştın sevgili Aycangül ben bugün ucundan alayım mı yoksa bekleyeyim mi sence aralık ayını, ayı yanlış hatırlıyorsam da kusuruma bakma aklımda öyle kalmış. :44:
Evet ya :/ Aralık ayında demişti yanlış hatırlamıyorsam bende.. Aralıktan önce saç kesimi için uygun bi tarih yok mu
arkadaşlar aralık ayına çok takılmayın.öyle gözüme çarpmıştı ama detaylı baktığımda diğerlerinden pek farkı yok.aralığa kadar uygun kesim tarihleri olacak..