• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bende bugün muskatlı bakım yapacaktım minareli su ile başlamak süper bi fikir. muskatlı bakımı ben ilk defa yapıcam, nasıl iyi geliyormu saça

Canım benim saçlarım aşırı ince telli boya ve 1 kere seyreltilmiş oryal değdi ve eskisi gibi canlı değiller bir de kıvırcık yani fazlasıyla hassas:61:

İlk yaptığımda dipteki parçacıklarla beraber sürmüştüm rezil olmuştu saçlarım 2. yapışımda sadece yağını sürdüm yalnız yağı hafifçe karıştır muskatın yağı altta kalıyor zeytinyağı üste çıkıyor..

2. de de yine saçlarım çok hassas olduğu için çok aşırı etkisini görmedim ama daha sonraki her yapışımda yumuşacık oldu saçlarım yani benim saçımın bir bakıma alışabilmek için süreye ihtiyacı var fazla seçici:1: Ben seviyorum aktardaki abi muskatın hamile kalamayan bayanlara bile çok faydalı olduğunu söylemişti yani o kadar faydalı bir şey saçımıza da faydalıdır bence:97:

Canım benim saçlarım aşırı ince telli boya ve 1 kere seyreltilmiş oryal değdi ve eskisi gibi canlı değiller bir de kıvırcık yani fazlasıyla hassas:61:

İlk yaptığımda dipteki parçacıklarla beraber sürmüştüm rezil olmuştu saçlarım 2. yapışımda sadece yağını sürdüm yalnız yağı hafifçe karıştır muskatın yağı altta kalıyor zeytinyağı üste çıkıyor..

2. de de yine saçlarım çok hassas olduğu için çok aşırı etkisini görmedim ama daha sonraki her yapışımda yumuşacık oldu saçlarım yani benim saçımın bir bakıma alışabilmek için süreye ihtiyacı var fazla seçici:1: Ben seviyorum aktardaki abi muskatın hamile kalamayan bayanlara bile çok faydalı olduğunu söylemişti yani o kadar faydalı bir şey saçımıza da faydalıdır bence:97:

muskatı nasıl parçalıyorsun peki?
minik hindistan cevizi gibi bi şey kabuğu da baya sert nasıl küre katıyorsun acaba?

muskatı nasıl parçalıyorsun peki?
minik hindistan cevizi gibi bi şey kabuğu da baya sert nasıl küre katıyorsun acaba?

Ben aktardan 20 tane birden aldım nasıl olsa sürekli yapacağım diye orda amcadan rica ettim çekti onları toz haline getirdi onların makinaları var karanfilleri de aynı şekilde toz haline getirdi bende eve gelince onları karıştırdım:61:

Ben aktardan 20 tane birden aldım nasıl olsa sürekli yapacağım diye orda amcadan rica ettim çekti onları toz haline getirdi onların makinaları var karanfilleri de aynı şekilde toz haline getirdi bende eve gelince onları karıştırdım:61:

baya pratik olmuş öyle bende muskat aldım ööyle duruyo kim onu toz haline getirecekte yağda bekletecekte sürecek :1:

Bende sinir oldum bu meajların silinmesine Önemli sakladığım mesajlar vardı bileydim böle bi risk var yedeklerdim hepsini :/ . ay sorumu sildim ayakta uyuyorum ya bugün iyi değilim Cevaplanmış zaten yukarda :s

hakikaten olmaz ki..
telefon numaraları..linkler..ürün isimleri,uygulanışları..ve benim için önemi olan birkaç mesaj..
utandım da şimdi..not defteri gibi kullanıyormuşum..
ama olsun..:47:
sonuçta bana ait bir alan..istersem çoraplarımı saklarım..

Yok canım ben sinameki yapmıyorum ara verdim ona barcelino aldım onu kullanıyorum bi kaç haftadır.. öncesinde sinameki yapıyordum barcelino dan sonra kısa bir ara vercem sonra sinamekiye başlıcam.. sinamekini yaparken ben sadece saç diplerine uyguluyordum tatlım..:40:

rica ederim :79:

Teşekkür cnm....

şuan kafamda birazdan yıkarım keşke daha önce görseydim yazıyı yağı çalkalamadım :( bidahaki sefer için aklımda olsun teşekkürler. benim saçlarımda çok ince telidir boya felan da yapıyorum ya inceliyor iyice umarım bende memnun kalırım :)))

kızlar dün sinamekeli kürü yaptım bugünde muskatlı yagı yaptım saçlarım acayip kaşınıyor neden oldu acaba.bilen varmı

normal bi kaşıntıysa sanırım saç köklerinin uyarıldığının belirtisi :) yani iyi bişey..
ama aşırı ise alerjik bi durum da olabilir bilemiyorum ki :26:

Back